- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.581
İlke şaşmaz diye birine fal baktırdım üç tane net tarih vermiş genelde vade verirler net tarih vermek epeyce iddialı bakalım o tarihlerde neler olacak? Baktıranınız var mı daha önce?
Evet 25 Şubatta baktırmıştım bana Nisan-Haziran arası demişti dün tuttuYani elenanin verdigi vade mi tuttu?
Keşke bana verilen vadeler de tutsa elananin dediği bire bir oldu muArkadaşlar bende Elena ve Duygu bildi..
Hatta Duygu Denize hiç inanmamıştım çünkü bazılarının dediği gibi aşırı pembeci olabiliyor bende ama tarihini bile hemen hemen tutturarak bildi
Elena ile benzer vade vermişti yani Elena da bildi…
Işılay,Nesibe…vs.bilemedi patladı bende
Bende sordum haha insallah darisi basimizaKeşke bana verilen vadeler de tutsa elananin dediği bire bir oldu mu
Bide neyle ilgili mesela ex ile ilgilimiydiBende sordum haha insallah darisi basimiza
Canım bende dün akşam baktırdım.Banada çok yakın ve kesin vadeler verdi.Vadeler yakın bekleyip göreceğimİlke şaşmazlar deneyen yok mu kızlar hiç? Vade değil net tarih verdi çok şaşırdım
Nasıl fark ettinBirde dün iki yüksek puanlı yorumcunun ,yorumlarının fake olduğunu farkettim .Bunu neden yapıyorlar anlamadım
Yorumları inceledim .Hep isim ve soyismi baş harfleri enaz 15 yorum yapmışki bu mümkün değil mesela E.X ,N.Y,G.Y bunu gibi standart isimler var.Bir yorumcuda N.Y 20 taneye yakın yorum yapmış sizden inceleyin farkedeceksinizNasıl fark ettin
Evet sürekli aynı harfler görünce ben de şüpheleniyorum ve o yorumları dikkate almıyorumYorumları inceledim .Hep isim ve soyismi baş harfleri enaz 15 yorum yapmışki bu mümkün değil mesela E.X ,N.Y,G.Y bunu gibi standart isimler var.Bir yorumcuda N.Y 20 taneye yakın yorum yapmış sizden inceleyin farkedeceksiniz
Onda da hep fake yorumlar var ve iyi değilNesibe hakkında ne düşünüyorsunuz?Burada beğenen arkadaşlar vardı?
Bana dediginin tersi olmuştu geçen yaz ve bu kadar pahalı değildi o zaman.Aziz Ermiş yüksek fiyatına rağmen baktıranlar oluyor.Şimdi yorumlarını inceledim .Çok iyi yorumlar var.Deneyen varmı arkadaşlar fiyatına göre baktırmaya değer mi?
Canım bende dün akşam baktırdım.Banada çok yakın ve kesin vadeler verdi.Vadeler yakın bekleyip göreceğimÇok hızlı ve kendinden çok emin konuştu.
Teşekkür ediyorumBana dediginin tersi olmuştu geçen yaz ve bu kadar pahalı değildi o zaman.
Tarih olarak önümüzdeki haftayı verdi.Verdiği tarihler tutarsa hemen yazarım.Umarım sanada ,banada verilen tarihler tutarBu kadar net tarih nasıl veriyor ki anlayamadım bakalım sen de yaz canım burdan olup olmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?