- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #13.561
Kemal Çeriye baktıran var mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baktırdım fakat beğenmedimKemal Çeriye baktıran var mı kızlar
Hatta falıma baktım söylediklerinin tam tersi olmuşBen baktırdım fakat beğenmedim
Siz sorunca bende inceledim yorumları çok iyi baktıran arkadaşlar varsa bende yorum alabilir miyim?onu begenmiştim miran kılıçı deneyen var mı
Ben beğenmedim hatta iade istedim diye hatırlıyorumDerya nural nasıl?
NedenBen beğenmedim hatta iade istedim diye hatırlıyorum
Çünkü komşu teyzeden yorum alıyormuş gibi hissetmiştim ve dediklerinde ısrar ediyordu .Ben kendisine falın ben alakası olmadığını söyledim.Hatırladığım kadarıyla fal bitmeden kapatmıştım.
Neden bu kadar övmüşler yorumlar fake miÇünkü komşu teyzeden yorum alıyormuş gibi hissetmiştim ve dediklerinde ısrar ediyordu .Ben kendisine falın ben alakası olmadığını söyledim.Hatırladığım kadarıyla fal bitmeden kapatmıştım.
Diğer yorumları nasıldı?İlke şaşmaz diye birine fal baktırdım üç tane net tarih vermiş genelde vade verirler net tarih vermek epeyce iddialı bakalım o tarihlerde neler olacak? Baktıranınız var mı daha önce?
Bana dedikleri çıkmadıKaya Miraçtan yorum alan oldu mu?Puanı 5.0 olduğu için merak ettim.Cesuru denedim ama bence kötüydü.Sürem bitmeden görüşmeyi bitirdim
Teşekkür ediyorumBana dedikleri çıkmadı
Pembeci, ısrarla olacak dediği şey olmadı.Kaya Miraçtan yorum alan oldu mu?Puanı 5.0 olduğu için merak ettim.Cesuru denedim ama bence kötüydü.Sürem bitmeden görüşmeyi bitirdim
Teşekkür ediyorumPembeci, ısrarla olacak dediği şey olmadı.
olumlu muydu cnmNokta atışı bildiği şeyler mi oldu?Yoksa karakter analizini mi beğendiniz?
Yani elenanin verdigi vade mi tuttu?Arkadaşlar bende Elena ve Duygu bildi..
Hatta Duygu Denize hiç inanmamıştım çünkü bazılarının dediği gibi aşırı pembeci olabiliyor bende ama tarihini bile hemen hemen tutturarak bildi
Elena ile benzer vade vermişti yani Elena da bildi…
Işılay,Nesibe…vs.bilemedi patladı bende