- 6 Şubat 2024
- 295
- 103
- 18
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.521
Sende benim gibi herkese bakdirdin galiba banada hepsi ona benzer seyler dediGül Demir'in dediklerini yaşayan var mı arkadaşlar? Yılbaşı öncesinde baktırmıştım yeni biriyle tanışıp çok mutlu olacaksın demişti ama olmadı. Gününde mi değildi acaba tekrar mı baktırsam siz memnunsanız.
Bade verdiminnezaman taniscan diyeGül Demir'in dediklerini yaşayan var mı arkadaşlar? Yılbaşı öncesinde baktırmıştım yeni biriyle tanışıp çok mutlu olacaksın demişti ama olmadı. Gününde mi değildi acaba tekrar mı baktırsam siz memnunsanız.
Ciktimi sana dediklerigülle enerjin uyarsa akıcı konusur genelde cok baktırdım her falı aynı değil ama. kimi falı cok sasırtıyo güzel konusur kiminde biraz tekrara biniyo cümleleri. kötü bir falcı değil bence ama çok pahalı gökten vahiy indirmediklerine göre bu fiyatlar çok fazlaa
Ben gecen gün baktirdim bende iyi degil yani durumu bilmedi ve pembe tablo cizdi parani harcamamona derimMiran kılıçı deneyen varmı? Yorumları hem iyi hem çok kötü
ana konu çıkmadı ama bazı söylediği şeyler çıktıCiktimi sana dedikleri
Tutumu bare dedikleri degermi?En son Azra Ekine baktırdım 35 Euro tuttu. Orada ayda bir birine anca baktırılır. Çok pahalı .
ahu yaldız mı? bana da bir ay gibi bir vakiit verdi.Ahu pembeci mi?
Çok kişiye vade vermiş. Olmaz bekleme dediği yok heralde. vadeleri görünce pembe tablo çiziyor diye düşündüm
ahu yaldız mı? bana da bir ay gibi bir vakiit verdi.
ben de vazdesi cıktı diyenleri gordugum icin baktırmıstım. bakalım cıkcak mıahu yaldız evet. olumsuz yorum pek almamış.
Çoğu kişiye vade vermiş. burda da vadesi çıktı diyen olmuştu
bana cıkmadıahu yaldız evet. olumsuz yorum pek almamış.
Çoğu kişiye vade vermiş. burda da vadesi çıktı diyen olmuştu
bana cıkmadı
evtolumlu mu konuşmuştu peki sonuç için
Baktırdınız mı ben de merak ediyorumKızlar Miran Kılıç nasıl ya bazı yorumlari cok iyi bide dün 300 tl ydi yukseltmis hemen daha fazla yukseltmeden baktirsam mi?
Falı idare ederdi onun ama fal sonunda puanlama yapmanızı istiyor yani yüksek puanlı olmasının sebebi puan dileniyor olması.Merhaba Armağan Kaplandan yorum alan oldu mu?Puanı 5.0 fiyatında diğer yorumculara göre daha uygun baktırmaya değer mi?
İdare eder derken bildiği konular oldu mu?Falı idare ederdi onun ama fal sonunda puanlama yapmanızı istiyor yani yüksek puanlı olmasının sebebi puan dileniyor olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?