- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #13.501
Ortalama, kibar bir kız biraz pembeye kaymıştı bendederin hisler nasıl? kalan son krediyi kullanayım istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalama, kibar bir kız biraz pembeye kaymıştı bendederin hisler nasıl? kalan son krediyi kullanayım istedim
Herkese uyacak şeyler söylemişti bana da bence pembeciderin hisler nasıl? kalan son krediyi kullanayım istedim
Herkese uyacak şeyler söylemişti bana da bence pembeci
Hangi ara baktırdın yavrum, biraz önce sordun daha :))hiç pembe konuşmadı karakter analizi dogruydu o kesin
Bana olumsuz baktı mevcut ilişkimle ilgili, yeni birini gördü ve çok övdü yeni birini. Yılbaşı öncesi baktırmıştım. Dediği gibi biriyle tanışmadım.Gül cokmu pembe herkeze ????? Durumum.cok olumsuz bana çok olumlu bakiyor surekli
ne bakıyo?hiç pembe konuşmadı karakter analizi dogruydu o kesin
ne bakıyo?
Merhaba Alya nasıldıbana astrocenterdan hediye geldi. Azra yı yakalayamıyorum o belli birsey. kime baktırayım ya? bir hafta müddettim var.
alya ve sezgiyi denedim baska kimi önerirsiniz?
beğendim alyayı ama zaman icin bir vakit uc vakit diyor yine vaktini teyit edebileceğim birine baktırmak istiyorumMerhaba Alya nasıldı
Hiç duymadım yeni mi?Miran kılıçı deneyen varmı? Yorumları hem iyi hem çok kötü
Yeni gelmişHiç duymadım yeni mi?