- 6 Şubat 2024
- 295
- 103
- 18
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #13.461
Vade uzuyormu anlamadimki bendeçok üst üste baktırınca verimli olmuyo. yılların deneyimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vade uzuyormu anlamadimki bendeçok üst üste baktırınca verimli olmuyo. yılların deneyimi
Tam olarak öyle değil, Elenaya göre evlenmeye yanaşmayıp yine de hayatımda kal diyecekti ama o hiç görüşmesek daha iyi zarar göreceğiz çünkü ben evlilikten korkuyorum dedi. Boşanmış bir insan çünkü yeniden aynı yola girmek istemiyormuş falan falan…Ben
yani adamin sana söyliceklerini elena sana öncedenmi dedi?
Tam olarak öyle değil, Elenaya göre evlenmeye yanaşmayıp yine de hayatımda kal diyecekti ama o hiç görüşmesek daha iyi zarar göreceğiz çünkü ben evlilikten korkuyorum dedi. Boşanmış bir insan çünkü yeniden aynı yola girmek istemiyormuş falan
haTam olarak öyle değil, Elenaya göre evlenmeye yanaşmayıp yine de hayatımda kal diyecekti ama o hiç görüşmesek daha iyi zarar göreceğiz çünkü ben evlilikten korkuyorum dedi. Boşanmış bir insan çünkü yeniden aynı yola girmek istemiyormuş falan falan…
Hatırlamıyorum şu an oraya nasıl geldiğini, bi daha dinlemem lazım falı ama muhtemelen kendisi anlatmıştır. Sorularımda genelde yüzeysel soruyorum çünkü.Hakkinda hayirlisi bise sorucam hani soru kisminda sen neyle ilgili oldunu sordunmu kendimi anlatiyor herseyi yani
Fazla pembeci gibi yapılan yorumlara bakarak baktırdım bende ,çok zor bi ihtimal söyledikleri.
Yok araştırıyorum bulamadimYeni indirim kodu var mı
Rüya güneşe baktıran var mı nasıl?Hangilerine baktırdınız ?
bana dediği çıkmadıRüya güneşe baktıran var mı nasıl?
PembeciRüya güneşe baktıran var mı nasıl?
Musteri hizmetleri cok kotu o sitede. bence alyaya soyleyin iade etsin. baska bi falciyla basima geldi musteri hizmetleri mirin kirin etti kadin kendi iade etti sistemden. 15 Euroya 10dklik konusma paketi de var orda ondan alin derim. oteki turlu nrdeyse iki katina geliyo. ben de yeni fark ettmKızlar e posta yoluyla astrocenter Alyaya fal göndermiştim o da iptal etmiş telefonla bakarsak daha iyi olur demiş ama para hesabımdan çekilmişti müşteri hizmetleri de mail atın dedi, başına böyle bi şey gelen var mı 15 euro çekmiş kartımdan
Sen ücüncü kisinin oldugunu biliyormuydun yoksa faldan sornami ögrendin?Telwe’de Ronan, Yakomoz, Hisli
Fal sepetinde Şule Naz, Elena Günce, Berivan Barçın
Bir Yolun Var’da Aylin-Fama-Sema üçlüsü üçüncü kişiyi bilmiş
Onun dışında Melisa, Zeus, Nesibe, Işılay, Cesur, Gökçe Aksoy, Zeyno Peri, hepsi faso fiso arkadaşlar
Karakteri ve perde arkasını birebir analiz eden Ronan ve Elena olmuş, ilk dinlediğimde inanmak istemesem de
Var canim anneler günü için bazı yorumculara yapmislarHala indirim yok mu
Var canim anneler günü için bazı yorumculara yapmislar
Memnun musunGül için kupon lazımdı ama beklemedim gönderdim. Kupon hiç yok çünkü