- 5 Mayıs 2011
- 446
- 221
- 323
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.481
Ben de gül için bekliyordum kuponGül için kupon lazımdı ama beklemedim gönderdim. Kupon hiç yok çünkü
Ben de gül için bekliyordum kupon
Çok pahalıben kupon beklemekten sıkılıp dün gönderdim
nasıl baktı güzel baktı mı?ben kupon beklemekten sıkılıp dün gönderdim
ben kalmıştım. ama çok pahalı indirim gelse baktırıcamnasıl baktı güzel baktı mı?
Ben söyledim sizde diyin :)falsepetine hepbirlikte mesaj atalım indirim yapsın :)
şimdi ben de yazdımBen söyledim sizde diyin :)
nasıl baktı güzel baktı mı?
Herkez yazarsa indirim olur aslındaşimdi ben de yazdım
Çıkmadı o zaman sana değil mi canım?Gül Demir'e baktırmıştım peeeessspembe bir faldı
Arkadaşlar şaka gibi değil mi fiyatlar, az önce 5 kişi sırada fulya nas ta ve tarotu 1.500 tl. Terapi niyetine ayda yılda bir tarot keyfimiz vardı, ona da limon sıkılıyor. 1.500 tl lik 8-10 dakikada ne anlatabilirsin mesela ?falsepetine hepbirlikte mesaj atalım indirim yapsın :)
Kimi tavsiye edersiniz? Katina dagülle enerjin uyarsa akıcı konusur genelde cok baktırdım her falı aynı değil ama. kimi falı cok sasırtıyo güzel konusur kiminde biraz tekrara biniyo cümleleri. kötü bir falcı değil bence ama çok pahalı gökten vahiy indirmediklerine göre bu fiyatlar çok fazlaa
aslında tamamen enerji işi bence aynı kişilere baktırıp çok farklı sonuclar aldık arkadaşlarımla. ama sibel avcı bence iyi pembe tablo cızmıyo gibi sankiKimi tavsiye edersiniz? Katina da
yok hiç çıkmamış tekrar dinledim de şubatta bir şey olcak demiş alakası bile olmadıÇıkmadı o zaman sana değil mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?