- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.221
Ben yine yakalayamadım. Burda bazıları beğenmemiş iyi mi kötü mü kararsız kaldım herkes bir şey diyor. Bütçeme göre olduğu için ona baktırmak istyorumSürekli telefon elimde bekleyerek yakalıyorum
banada atar msn ?Kızlar benim falcım var kahve Tarot ben kahve baktırıyorum 250 300 tl isteyene özelden numara atarım gayet biliyor baya arkadaşlarımda baktırdı burdan bile memnun kalan var fakat bende yeni birine baktırayım mı burayı görünce heveslendim kimi öneriyorsunuz
ne kadar randevu alırsam alayım aramadan geçmişe düşüyor astrocenter da siz nasıl arıyorsunuz ? tam 5 kez randevu aldımYa alya genel olay akışı anlatıyor. Azra daha kısa vadeli açılımlar yapıyor bana. Ben de çok sık arıyorum onu. Mesela aylardır ayrı olduğum sevgilimle görüştük, Azra Nisan mayıs aylarına bahar aylarına dayanacak görüşmeniz diyordu. Hakkaten öyle oldu. Sonra o günü beraber geçirdik falan. Ben hemen ertesi günü Azra’yı aradım. Dedi ki hemen ilişkiye başladık diye düşünme. 3 hafta falan gelgit yasicak bu adam. Arada ortalardan kaybolacak ses çıkarmayacak falan. Gerçekten de öyle oldu. Tabi kendi yaptıklarımızda yön veriyor. Ben devamlı iticilik yapıyorum, laf sokuyorum. Dün Azra bu şekilde devam edersen diil bu nisan, öbür Nisan a kadar toparlanmazsınız dedi. Vadeye takılmayın, öne çekilir, ötelenir vs çok bi anlamı yok bence
onlar seni arıyone kadar randevu alırsam alayım aramadan geçmişe düşüyor astrocenter da siz nasıl arıyorsunuz ? tam 5 kez randevu aldım
evet kimse aramadı ve sürekli geçmişe düştüm nasıl oldu bu?onlar seni arıyo
Azra için soruyorsunuz değil mi? Ya evet çok zor onu yakalamak. Dün akşam gördüm mesela arıyım derken çıkmış. Söyle yapıyorum ben, 10 dk lik paketten alıyorum. Akşamları da devamlı sisteme girip bakıyorum. Online sa hemen arıyorum kendim. Azra’da rdv çok işlemiyor, çünkü saat kaçta girip çıkacağı belli olmuyor. Bu akşam da mesela kovalayacağım kendisini:)ne kadar randevu alırsam alayım aramadan geçmişe düşüyor astrocenter da siz nasıl arıyorsunuz ? tam 5 kez randevu aldım
Hangi site bu?Ben uzaya baktırdım ağzım açık kaldı şimdi durumu adamın yaşadıklarını hepsini bildi şok oldum ben ki İstanbul’da online da fal baktırmadığım kimse kalmadı
Uzaya ben de 2-3 yıl önce çok baktirirdim. Allah için kötü diyemem, anda iyidir ama dedikleri çıkmadı bana. Bi kere sevgilimle aramız tatsizken buluşmaya gidiyordum. Ayrılık var mı dedim, hayır hiç öyle bir enerji görmüyorum dedi. O gün adam artık yapamıyorum ayrılalım dedi:) sonra 1-2 daha baktırdım ama bıraktım uzayı benBen uzaya baktırdım ağzım açık kaldı şimdi durumu adamın yaşadıklarını hepsini bildi şok oldum ben ki İstanbul’da online da fal baktırmadığım kimse kalmadı
Ay zor soru:) yani alya da iyi ama benim ilk tercihim hep azradirKızlar alya mı ? Azra mı
Ben memnunum denemeden bilemezsin karar seninBen yine yakalayamadım. Burda bazıları beğenmemiş iyi mi kötü mü kararsız kaldım herkes bir şey diyor. Bütçeme göre olduğu için ona baktırmak istyorum
Ay yazın baktırinca ben de merak ettim beğenecek misiniz. Kendim de çok bastırdığım için bu ara, kendi fallarımın sağlanmasını yapmaya çalışıyorum:))Şimdi alya da sıradayım 2. Sırada bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?