- 18 Haziran 2015
- 55
- 164
- 93
- 42
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.101
Bence yorumlarin cogu sahte olabilir. Olumsuzlarin cogu da eklenmiyor sanirim. Ben yeni uye oldum iki olumsuz yorum yaptim yayinlanmadi falcilar da fali iptal ettiler kredileri iade ettiler.Yorumlarda niye bu kadar abartiyorlar
Evet ucuz diil ne yazık ki ben 10 dk si 15 Euro olan paketten aliyorumAstrocenter da euro ama ya insanın gözü korkuyor :)
Nerde oldu bu acabaBence yorumlarin cogu sahte olabilir. Olumsuzlarin cogu da eklenmiyor sanirim. Ben yeni uye oldum iki olumsuz yorum yaptim yayinlanmadi falcilar da fali iptal ettiler kredileri iade ettiler.
Falsepeti.comNerde oldu bu acaba
Mart ateş de durugorü 0 kafadan atıyor falı iğrenç bı deneyim yaşattı banaMerhaba kizlarfalsepetini yeni indirdim bikac gundur baktirdigim falcilardan yorumlarini begendiklerim ve begenmediklerim oldu sizlerle de paylasmak istedim. Gul Demir ve Demir cok kotuydu. Gul bi kere enerjisi bile kotu begenmedim. Demir de ayni cumleyi dolandirip durdu 10 dakika boyunca agir agir gercekten fenalik geldi dinlerken. Baya kotuydu ikisi de. Ruyaya baktirdim felaket tellali gibi basladi olumlu biseye dondurdu sacma geldi. Akin Kurt ve Armagan Kaplan iyiydi. Ama favorim Mars Ates. Gercekten durugorusu muhtesem. Cok begendim ve cok tutarli soyledikleri verdigi tarihler de aynen bekledigim tarihlerle tutuyor.
Evet bence deBence yorumlarin cogu sahte olabilir. Olumsuzlarin cogu da eklenmiyor sanirim. Ben yeni uye oldum iki olumsuz yorum yaptim yayinlanmadi falcilar da fali iptal ettiler kredileri iade ettiler.
Ben canlı fal baktırdım. Baktırdığım kişinin evcil hayvanını ve mesajı o an gördüğünü bildi. Nasıl oldu anlamadım . Mesajı görmüş dedi normalde görmemişti ve baktığımda gerçekten görüldü tiki oldu o an .Mart ateş de durugorü 0 kafadan atıyor falı iğrenç bı deneyim yaşattı bana
Bence bu kisisel bi durum herkesin enerjisi tutmuyor her falciyla. Gul Demir hakkinda olumlu yorumlar vardi mesela burda bence de o berbatti. Mars baya bildi benimle ilgili detaylari hem gecmise dair hem gelecege yonelik planli islerimle ilgili tarih verdi ve tamamen ortusuyor. Bence Mars basarili tecrubeyle sabit.Mart ateş de durugorü 0 kafadan atıyor falı iğrenç bı deneyim yaşattı bana
O en kötülerinden, komsu teyze fali bakiyorFiliz cetin nasil sizce
Negatif basıyor geneldeözlem yılmazı beğenen var mı
evet bende de son falı iki cümle kurmuş biraz çelişkili geldi fala başlarken demiş ki seni kaybetmek istemiyo tamamen kaybetmekten korkuyo demiş falın ortasında seni cepte görüyo olabilir kaybetme korkusu yok demiş. ikisi nasıl oluyo onu anlamadımNegatif basıyor genelde
Evet ya bisey anlamadim dedigindenO en kötülerinden, komsu teyze fali bakiyor
Bide nasil pahaloEvet ya bisey anlamadim dediginden
ya şu online falcıların hepsi yalan bence. sildim uygulamaları, elinin altında olunca indirimdi şu kişi ucuzdu derken arada bakılıyor hiç gerek yok. bu başlığa baktıkça da iyi ki silmişim diyorum. bir yerlerde var iyi falcılar da bulmak herkese kısmet olmuyor işte.
2 yil once baktirmistim. Kötü yorum yapmistim ama iade etmedi yorum kaldi oyle. Dedigi zaten cikmadi ve anliktata nine fali. Pahali olmasi kaziklamak istemesinden, bildiginden degil yaniEvet ya bisey anlamadim dediginden
Ben de öyle, en son 1.5 yil önce baktirmistim. Bir dahada bulasmadim. Benim zamanimda yine fiyatlar iyiydi simdi inanilmaz cok, resmen tacirlik o kadar paraya. Iki seviyor, gelecek, ruh esininiz, ailesiyle, isiyle sorunlari var demek icin 10 dakika 50 euroben de bugun itibariyle sildim. istanbuldaki falcilar basligina da yazdim buraya da falsepetinden aklimda kalanlari yaziyim
alaca pera, gul demir, gokce, sibel avci ve oylum genc. hepsi karsidakinin kendi sorunlari var filan dedi zaten hep oylediradim aticaktir ama sorunlari vardir
sadece oylum genc degisik noktalardan yakalamis ve bilmis. digerleri idare et sabret bekle sakin kal demis durmus. akliniza cok takilan olay yada kisi icin baktiriyosaniz adimi atin gitsin ya olur ya olmaz. para da size kalirsabret bekle diye diye vaktimizi yiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?