- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.701
Nezih, Nesibe bunlar sırf olumsuz konusmak için konusan insanlar bence. Nezih zaten bana ilk fala başlamadan olumsuz yorumlara acıksındır inşalah dedi ben bu sitede en sevilmeyenim olumsuz konustuğum için dediNezih Tuna’yı da deneyeyim bakalım, son kişi bu olacak heralde fal sepetinde denediğim
Bütün denediğim kişilerle ilgili detaylı yorum yapacağım kızlar bir süre sonra
Nezih, Nesibe bunlar sırf olumsuz konusmak için konusan insanlar bence. Nezih zaten bana ilk fala başlamadan olumsuz yorumlara acıksındır inşalah dedi ben bu sitede en sevilmeyenim olumsuz konustuğum için dedine alaka demiştim bu yorumu yapmasına o zaman
anlık beğendikleriniz kimler pekiAslında olumsuz yoruma takılmaya çok müsait biriyimdir ama dediğim gibi şuana veya geçmişe dair nokta atış yaptığı hiçbir şey olmamış Diğerlerinde en azından hadi ya bunu nasıl bildi dediklerim oldu İsimler artık kafamda karıştı bir yere not almıştım Bi ara en azından şimdiyi veya geçmişi bilenleri yazacağım ama gelecek için bekleyeceğiz tabi
anlık beğendikleriniz kimler peki
Bana da yorumu aynı dediğiniz gibiydi olumsuz ve yüzeysel ayrıntı nokta atışı vs de yoktuKızlar Nezih Tunaya su falı attım ve bu fal sepetinde son falımdır bir daha kafama silah dayasalar bu işe para vermem fal baktırmam (umarım bu sözümü unutmam)
Nezih Tuna en uzun ses kaydını gönderen o olmuş ama baştan sona tamamen olumsuz konuşmuş Hepsi de geleceğe dair Şuan durumun olumsuz olduğunu zaten ben yazmıştım ama geçmişe dair hiçbir şey söylememiş bile Nokta atış dediğim şuan veya geçmişle ilgili bildiği hiçbir şey olmamış yani Diğerlerinde az çok şu anı veya geçmişi bilen olmuştu
Neyse dediğim gibi gelecekle ilgili full olumsuz konuşmuş ama enseyi karartmıyoruz bakalım neler olacak zaman gösterir
Bana da yorumu aynı dediğiniz gibiydi olumsuz ve yüzeysel ayrıntı nokta atışı vs de yoktu
saçma şeyler demedi ama bildiği bir şey de olmadı. mantık çerçevesinde yorum yapıyor diyeyim. gelecek çıkmadı. bir de sürekli diyor ki şu insan şöyle yapmış çünkü insan psikolojisi vs. baktım psikolojiyle ilgili bir sertifika almış, kendini psikolog sanıyor galiba. faldan çok insan ne durumda ne hisseder dinledim sorularıma karşılık. yoruma da 4 yıldız vermiştim gene saçmalamadı en azından diye ama bu durumu da yazmıştım. hoşuna gitmedi galiba iade ettiDemir i denediniz mi?
Hayırlısı olsun ben etkilemek istemem sadece burda paylaşıyorum en azından çıktı diyeKızlar Nezih Tunaya su falı attım ve bu fal sepetinde son falımdır bir daha kafama silah dayasalar bu işe para vermem fal baktırmam (umarım bu sözümü unutmam)
Nezih Tuna en uzun ses kaydını gönderen o olmuş ama baştan sona tamamen olumsuz konuşmuş Hepsi de geleceğe dair Şuan durumun olumsuz olduğunu zaten ben yazmıştım ama geçmişe dair hiçbir şey söylememiş bile Nokta atış dediğim şuan veya geçmişle ilgili bildiği hiçbir şey olmamış yani Diğerlerinde az çok şu anı veya geçmişi bilen olmuştu
Neyse dediğim gibi gelecekle ilgili full olumsuz konuşmuş ama enseyi karartmıyoruz bakalım neler olacak zaman gösterir
Baktırıp da beğenirseniz haber verir misinizZeyno peri ye baktıran, çıkan-çıkmayan fal var mı ? bayağı iddialı yorumları ama o krediye değer mi?
tabiki,umarım yakınlarda bi indirim kodu paylaşılır fiyatı tuzlu bayağıBaktırıp da beğenirseniz haber verir misiniz
Bakın ben falcı tavsiye etmiyorum kimseye baktırmayın fal saçmalık dertleşmeye yazıyorum bana tilt olanlar vardır hala ama valla aynı gemideyiz ben kafayı yememek için direnen biriyim yani
buınun kadın versiyonu vardı bizim işyerinde mühendis biriminde. kız adama zor durumdayım felan diye dil döküp kredi çektiriyo o parayla ex erkek arkadaşıyla tatile gidiyorBana maddi durumum yok diye kredi çektirip o parayla başkasına yüzük takan şerefsize içiyorum bacılar şerefe
Onun değeri bilinir emin ol benim bilinmezbuınun kadın versiyonu vardı bizim işyerinde mühendis biriminde. kız adama zor durumdayım felan diye dil döküp kredi çektiriyo o parayla ex erkek arkadaşıyla tatile gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?