Fal Sepeti Deneyimleri

Nezih Tuna’yı da deneyeyim bakalım, son kişi bu olacak heralde fal sepetinde denediğim

Bütün denediğim kişilerle ilgili detaylı yorum yapacağım kızlar bir süre sonra
Nezih, Nesibe bunlar sırf olumsuz konusmak için konusan insanlar bence. Nezih zaten bana ilk fala başlamadan olumsuz yorumlara acıksındır inşalah dedi ben bu sitede en sevilmeyenim olumsuz konustuğum için dedi ne alaka demiştim bu yorumu yapmasına o zaman

Aslında olumsuz yoruma takılmaya çok müsait biriyimdir ama dediğim gibi şuana veya geçmişe dair nokta atış yaptığı hiçbir şey olmamış Diğerlerinde en azından hadi ya bunu nasıl bildi dediklerim oldu İsimler artık kafamda karıştı bir yere not almıştım Bi ara en azından şimdiyi veya geçmişi bilenleri yazacağım ama gelecek için bekleyeceğiz tabi

anlık beğendikleriniz kimler peki

anlık beğendikleriniz kimler peki

Eylül Sayar’ın geçmişle ilgili net bildiği şeyler oldu ama gelecekle ilgili öngörüsünün benim hayatımda gerçekleşme ihtimali yok o kadar diyeyim sıfır yani..

Milan Cansın da bildiği şeyler oldu ama bunların dışında, kötüye giden ilişki daha da kötüye gidecek deyip bir dakika sonra her şey çok iyi olacak merak etme demesine ne diyeyim bilmiyorum

Bana da yorumu aynı dediğiniz gibiydi olumsuz ve yüzeysel ayrıntı nokta atışı vs de yoktu

Demir i denediniz mi?
saçma şeyler demedi ama bildiği bir şey de olmadı. mantık çerçevesinde yorum yapıyor diyeyim. gelecek çıkmadı. bir de sürekli diyor ki şu insan şöyle yapmış çünkü insan psikolojisi vs. baktım psikolojiyle ilgili bir sertifika almış, kendini psikolog sanıyor galiba. faldan çok insan ne durumda ne hisseder dinledim sorularıma karşılık. yoruma da 4 yıldız vermiştim gene saçmalamadı en azından diye ama bu durumu da yazmıştım. hoşuna gitmedi galiba iade etti

Hayırlısı olsun ben etkilemek istemem sadece burda paylaşıyorum en azından çıktı diye
O dönemki falımda bende de geçmiş yoktu nisan mayıs gibi bakmıştı iddia ettiği şeye inanamamıştım ekimden sonra görüşme görmüyorum net çizgiydi ama dediği bu kısım doğru gerçekleşti
Umarım gönlünüzden geçtiği gibi şekillenir hayatınız siz mutlu olmaya anın kıymetini bilmeye çalışın her şey boş çünkü ❤

Evet kızlar uygulamayı sildim bu ay acayip param gitti buna sizden şimdi ve gelecek ile ilgili çok güçlü bir tavsiye gelmedikçe de tekrar girmeyeceğim sanırım ama konuyu takipteyim
Ben belki on farklı kişiye baktırdım bakalım gelecek tahmini kimlerin tutacak

Bakın ben falcı tavsiye etmiyorum kimseye baktırmayın fal saçmalık dertleşmeye yazıyorum bana tilt olanlar vardır hala ama valla aynı gemideyiz ben kafayı yememek için direnen biriyim yani

Aynen canım bak bu fal işi saçmalık ama şu var ben yıllar önce kahve falı bakardım bir gün arkadaşımın annesine fal bakıyorum kadın artık ağlamaya başladı ben bildiğin kadının neredeyse herkesten sakladığı bir olayı (çocuğuyla ilgili) detayıyla anlatıyormuşum meğer kadının şaşkınlığını görmeliydin.. bir dönem yoğun şekilde baktım sonra baş ağrıları ve karabasanlarla boğuşmaya başlayınca kestim attım bu işi..
diyeceğim fal işi aslında sıkıntılı bakana da öyle ben bu sitedekilerin günlük bu kadar fala odaklanabildiğine de inanmıyorum hakkıyla
Geleceği ancak Allah bilir iyi düşünelim iyi olsun gün doğmadan neler doğar

Bana maddi durumum yok diye kredi çektirip o parayla başkasına yüzük takan şerefsize içiyorum bacılar şerefe
buınun kadın versiyonu vardı bizim işyerinde mühendis biriminde. kız adama zor durumdayım felan diye dil döküp kredi çektiriyo o parayla ex erkek arkadaşıyla tatile gidiyor

Gençler ya bu duygu deniz in söyledikleri sallamasyon olamaz bildiğin durumu olduğu gibi aktarmış. Hikaye yazsa yazabilir mi böyle diye düşündüm de yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…