Fal Sepeti Deneyimleri

arkadaşınız evli değil değil mi? çünkü o tarz programlarda baba vefat edince sistem gösteriyor diye biliyorum. bir arkadasımında babası vefat etmıstı direk söylemişti kadın bıze de ona isim veriyordu ama programdan baktıgı ortaya cıktı sonradan
Bu da dolandırıcılık bir nevi

Bu da dolandırıcılık bir nevi
Ya biz aaa bildi falan diyelim diye yapıyorlar .
Zaten öyle kardeş vs özel şeyler su falında çıkar bilen öyle bilir.
Tarotta bunlar çıkmaz ki.
Ay valla ben birakiyorum bu işleri kafam rahat olsun yeter çok para gitti bu saatten sonra sadece bir iki kişiye baktiririm oda farklı bir olay olursa hiç bir şey yok ben baktirip durdum aylarca .

Normalde olmayacak birşeydi ve anlattığı şekilde oldu .
Ama yani arkadaşıma da öyle demiş .
Kafam karıştı
Tahmin edilmesi zor bir konumuydu?Benimde kaç kardeş olduğumuzu ,ablamların isimlerinin harflerini söyledi.Fakat asıl sorduğum sorulara yüzeysel cevaplar verdi.Hatta bazılarını hiç cevaplamadı

Tahmin edilmesi zor bir konumuydu?Benimde kaç kardeş olduğumuzu ,ablamların isimlerinin harflerini söyledi.Fakat asıl sorduğum sorulara yüzeysel cevaplar verdi.Hatta bazılarını hiç cevaplamadı
Valla kafam karıştı attı tuttu belki .
Ama bir olay yaşayacağımı söyledi dediği tarihe yakın da bir olay yaşandı zaten.
Ama arkadaşıma da alakası olmayan bir fal bakmış .
Bide şu kadar kardessiniz olayı da şüpheli bakıyor bir yerlerden belli .
Bende tuttu tam buldum aradığım falciyo derken böyle şeyler olması inandırıcılığını yitirdi gözümde.
Ay valla kızlar sistim ya Allah bu erkek milletini bildiği gibi yapsın yani nelerle uğraşıyoruz.
Artık dedim fal mal yok yani uzun bir süre de baktırmicam .
Herşeyin hayırlısı olsun belki çok istediklerimiz hayırlı değildir o yüzden olmuyordur artij buna inanıp teselli edıcem kendimi.
Bu yıl hayatımın en karışık en kötü en dengesiz senesiydi .

Insanlarin kaç cocugu oldugu ismi ,kardeslerin cinsiyeti ,isimleri yada esinin ismi gözükürmü acaba bi yerlerde banka vs 😳özellikle soy isim alarak bakmasi düsündürücü

Insanlarin kaç cocugu oldugu ismi ,kardeslerin cinsiyeti ,isimleri yada esinin ismi gözükürmü acaba bi yerlerde banka vs 😳özellikle soy isim alarak bakmasi düsündürücü
Tabiiki görünen yerler var.Şimdi aklıma geldi .Ben kişisel bilgilerimi yazmamıştım ad ,soyad.. gibi bana mesaj gönderip istedi.Sizde de oldumu?

Tamam da ,bazı isimlerden yüzlerce ,hatta binlerce olabilir. Mesela atıyorum Ayşe Öztürk diyelim (tamamen attim) bu isimden TR de binlerce vardır. Ayırt edici başka bir şey olmalı ki bu denileni yapabilsinler .

O zaman doğruysa eşleştirme yaparak ilerliyor .Yine de aklım almıyor, öyle bir sistem olmalı ki önünde her bilgiye ulaşsın.Kimlik numarası da görünür mü madem diye insan düşünüyor 😕
Hangi sistemden bakılabilir ki tr dr öyle bi sistem mi var nüfus bile sorunludur bence

Hangi sistemden bakılabilir ki tr dr öyle bi sistem mi var nüfus bile sorunludur bence
bu falcı için değil ama instagram falcısı vardı bir ara herkese ilk bakım ücretsiz diyodu baktıranlara anne baba adı kardeş sayısı söylüyodu böyle şok olanlar zaten ücretli bakım istiyodu benle arkadasımda baktırdık zamanında foyası ortaya cıkınca kapattı hesabı misal sonra bir arkadasım demıstı bu tarz programlar var diye

bu falcı için değil ama instagram falcısı vardı bir ara herkese ilk bakım ücretsiz diyodu baktıranlara anne baba adı kardeş sayısı söylüyodu böyle şok olanlar zaten ücretli bakım istiyodu benle arkadasımda baktırdık zamanında foyası ortaya cıkınca kapattı hesabı misal sonra bir arkadasım demıstı bu tarz programlar var diye
Vay vay ,neler dönüyor demek ..Banka hesaplarına, şifrelere vs bile ulasilabilir o halde .Tehlikeli .İsim tamam da soyisim istenmesi anlamsız. Fal sepetinde şimdiye kadar hiç bir falcı soy isim istemedi benden .Bu yeni bahsi geçen kişiye de baktirmadim zaten.

Vay vay ,neler dönüyor demek ..Banka hesaplarına, şifrelere vs bile ulasilabilir o halde .Tehlikeli .İsim tamam da soyisim istenmesi anlamsız. Fal sepetinde şimdiye kadar hiç bir falcı soy isim istemedi benden .Bu yeni bahsi geçen kişiye de baktirmadim zaten.
bende ona şaşırdım soy ismi özellikle istiyorum kahve falından bu kadar net cevaplar cıkmaz yıldızname icin gerekiyor dedi bilemiyorum artık hakkına da girmek istemem 🙏

Back
X