Fal Sepeti Deneyimleri

yağız okura baktırdım bende keske parayı sokağa atsaymışım. fal bakamıyor yazık oldu parama. gidip su adama baktırmayın yazık vallahi verilen paraya.

Kızlar anlıkta ve yakın gelecekte hangi falcı iyidir? Derinhisler online oldu diye hemen kredi satın aldım ama şimdi de meşgul oldu falları birikmiş. Önerebileceğiniz başkası var mı?

Kızlar anlıkta ve yakın gelecekte hangi falcı iyidir? Derinhisler online oldu diye hemen kredi satın aldım ama şimdi de meşgul oldu falları birikmiş. Önerebileceğiniz başkası var mı?
derinhisler bende patladı:/geçen ay nerden baksak 5-6 fal atmıştım ve hep oyaladı vs.derken en sonunda da olmadı yani olumsuz sonuçlandı :/ama bana başka falcı olumsuz demişti kötü yorum yapmıştım hatta o binnazdaydı

İlk iki falımı baktırdım. aslında alexe baktırmak istiyordum ama hiç çevrimiçi göremiyorum adamı. bu yüzden birini Fulya nas (kahve) diğerini duygu aura (tarot) ikisi de olumluydu. ikisindede ortak yönler olarak bahsettiğim kişiyle bir gelecek olacağını söyledi. fakat ben bu kisinin yeni bir kızla bir ilişkiye başlamak üzere olduğunu duymuştum. bakalım beklicez
fulya mayıs dedi
duygu nisan dedi
işle alakalı soruma da fulya birinden destek alarak işe girceğimi ve çok başarılı olcağımı
duygu da işte kendimi yetersiz hissetceğimi dedikoduların arasında kalıp ezileceğimi dikkat etmemi söyledi

başka önerebileceğiniz dedikleri çıkan birileri var mı son 1-2 daha baktırmak istiyorum. ve fal olayında yeniyim hangi türü önerirsiniz

Bence istersen sevgi derman veya Asudenin yorumlarına bakarak telefonda Tarot yollayabilirsin. En güzeli telefonda baktırmak oluyor, benim deneyimlediğim. Yenilerden Pars bey var ama henüz bende baktırmadım. Yorumları güzeldi

Alex için kredi aldım ama bir türlü çevrimiçi olmuyor asudeye göndereyim dedim o da meşgul oldu. Ben kime göndereceğim falımı lütfen yardım

Hanımlar merhaba hepinize Falsepeti sitesinde Nadide Hanzade’nin yorumları dikkatimi çekti. Çok beğenmişler ve çok övülmüş. O hanıma baktıran, memnun kalan var mı ? Falları çıkıyor mu ?

Merhabalar. Öncelikle sizden bir konuda yardım destek istiyorum. Ben psikiyatriste gidecek kadar fal bağımlısı oldum. Yani kumar gibi düşünün. Bataklığa battım çıkamıyorum. Olumsuz konuşulunca inanıyorum,moralimi bozuyorum. Öncelikle bu konuda ne önerirsiniz?

Paraya acımanı öneriririm
Yani bu işin sonu yok biri bir şey diyor, öbürü başka bir şey sonra elde kalıyor 0 hiçbiri çıkmıyor.

Bence havanın ısınmasına az kaldı çık tatile kafa dağıt panpa. O hayırsız adamı da boşver yeni aşklara yelken aç

Arkadaşlar bu fal sepetinin canlı yayınlarında her pazar 3 kişiye bedava kredi veriyorlarmış. Ben dün yayını kaçırmışım. Yayından kredi kazanıp bedava fal baktıran oldu mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…