herkese merhaba , forumun gizli takipçilerindendim. burda ki memnun kaldım denilen falcılara fal gönderdim sürekli :) o yüzden bende hem size belki fayda sağlar hem de sizde bana belki yardımcı olursunuz diye yazmak istedim. baktırdığım fallarla başlıyorum
BİNNAZ ABLA
Doruk Sancaktepe : PATLADI
Mert Göktürk : ilk falımda verdiği bir vadesinin tarihi ile birlikte tutması ile birlikte peşine 3 fal gönderdim ve arkadaşlarım fallarını da gönderttirdim. ne arkadaşlarımın ne sonraki benim falları çıktm, pembeciymiş.
Bilge Özdoğru : Aslında tatmin edici bir fal olmuyor, gezegen burç vs hakim astrolojik danışman diyebiliriz, ama yine de çoğu pembeciden bayağa iyidir.
Eyüp DENİZ: ilk falı çok iyiydi. Ama sonra pembeci oldu. başka hesap açıp farklı bir konu sordum pembeciydi, olmadı.
Engin GÜMÜŞ : henüz vadesi gelmedi, tatmin edici bir fal değildi.
Maya Demir : çok kötü, hiç bir dediği çıkmadı, neden bu kadar sıra olur anlamadım.
Arif EMİR : Patladı
Selin İMer : Patladı
Nil Güneş : Patladı
Hülya Demir : Patladı
Ares Levi : Patladı
Zişan Işık : Patladı
Elfin Demet : Patladı
Civan İlhan : İlk iki falı tuttu. 3.patladı.
İrem Çerkes : vadesi henüz var
( daha çok baktırdım ama aklıma gelenler bu kadar )
FAL SEPETİ :
ZEUS : patladı
Mısırlı Talia : Patladı
Utku İnanç : Patladı
Samantha Grey : Patladı
Zülal Şen : Patladı
Zülal Şen : Patladı
Ayışığın : patladı
Alex : ilk falı tuttu. sonraki vadesini bekliyor.
Su Mutlu : Patladı
Anette claire : tutmuş
melisa donukuk: vade bekliyor ( işle ilgili )
TELWE :
Medyum Çetin : pembeci, tutmadı
Uyumsuzz : çok uzun vade vermiş anca 2 yıl sonra tuttu tutmadı diyebilirim. :)
Bubastis : olumsuzdu, tutmuş(işle ilgili )
klothoyağmur : vade bekliyor ( işle ilgili )
haricinde :
burda yine bir arkadaş paylaşmıştı youtube da medyum rana diye 150 TL bakıyor : çok kötü, sakın baktırmayın
birde bir sitede izmirli bişey diye biri vardı ona baktırmıştım hatırlayamadım şimdi : ) o da patladı
benim de sorum şu sizlere , bu yukarda yazdığım fallar başka konularla ilgiliydi. şu anda başımda bir sıkıntı var. tekrar alexe ve yeşilçingeneye gönderdim . Alex olumlu diyor, ancak yeşilçingene ne olumlu ne olumsuz ama öyle bir felaket senoryası göndermiş ki yüreğim kaldırmadı . Yeşilçingenenin falları çıkıyor mu cidden