Buram buram narsisizm kokan örnekler vereyim (gerçek örneklerin azıcık değiştirilmiş versiyonlarıdır):
“Merhaba X. Öyle bir yazayım dedim. Zamanında elimde olmayan nedenlerden dolayı rahatsızlık verdiğim için, aslında şu anda da rahatsızlık vermek istemem. Kendi kutsal sorunlarımla çok meşguldüm son 185 aydır. Yine de kötü biri olarak hatırlanmak istemem. Saygıyla, sevgiyle, sağlıcakla, muhabbetle, çiçekle, böcekle...”
(Yorum: dikkat ederseniz X’i umursadığını gösteren en ufak bir kırıntı bile yok)
“Slm X. Nbr nslgdyır hayt... 5 Mart 2089’da senin oralarda olacağım ve en azından bir kahve içmek İSTİYORUM. Olumlu veya olumsuz cevabını BEKLİYORUM.”
(Yorum: başüstüne hazret...)
“Yeaaaa selam yeaaaawww. Benim bi puroce ödevim var da, bu akşam yetiştirmem gerekiyoww. Sen bi el atsana. Senin yazı yeteneğin iyidir koçum.”
(Yorum: ...)
Yani kısacası benim aklıma böyle şeyler geldi Ayışığı’nın söylediklerinden. Bu tarz mesajlar alınca “keşke hiç yazmasaymış” diyor insan ya da hala umursuyorsa içindekileri kusabiliyor, evet. Ama umarım senin ex böyle değildir tabii.