- 1 Temmuz 2012
- 2.382
- 4.638
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.501
Yok ikisini de denemedimMelisa Donukuk ve Yorumcu Zeus’u denediniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ikisini de denemedimMelisa Donukuk ve Yorumcu Zeus’u denediniz mi?
Tellwe’de Ruhfall bu durumu bilmiş ama verdiği vadeden 1 ay önce oldu. Ve şu an giden olumsuz durumu söyleyen bir tek o.Çıkmadı. Çok farklı bir durum gelişti ve bunu hiçbir falcı söylemedi.
Ayrıca Tellwe’de UYUMSUZZ, Bubastis999, Klothoyagmur, FALCANANAY patladı.‼ Asıl sorduğum soruyu geçtim, yakın zamanda bile patlayan yorumcular;
Alev Seçkin
Özgür Can
Didar Evren
Derin Hisler
Su Mutlu
Oylum Genç
Melek Kara
Zülal Şen
Buğra
Anette Claire
Sevgi Derman
Ayışığın
Medyum Gizem
Emre Dinç
Utku İnanç
Çiğdem Atlı
Nisan Yıldız
Oya Boran
Bana da byv asiye daha yıllar önce yeni görüştüğüm kişiyi söylemişti iki isimli senden büyük vs diye tarif etmişti. Platonik için de olumsuz konuşan 2 kişiden biri. Diğeri de rezzan abla ama rezzan ablayı tavsiye etmiyorum eski formu yok boş yapıyor bence. Asiye de o kadar negatif biri ki insanlar katlanamıyor. O yüzden çok adı geçmiyor forumdaTellwe’de Ruhfall bu durumu bilmiş ama verdiği vadeden 1 ay önce oldu. Ve şu an giden olumsuz durumu söyleyen bir tek o.
Yaa fiyatı çok uygun şok oldum bi kahve atayım bariTellwe’de Ruhfall bu durumu bilmiş ama verdiği vadeden 1 ay önce oldu. Ve şu an giden olumsuz durumu söyleyen bir tek o.
Kullanıcı adı tam olarak nasıl?Bana da byv asiye daha yıllar önce yeni görüştüğüm kişiyi söylemişti iki isimli senden büyük vs diye tarif etmişti. Platonik için de olumsuz konuşan 2 kişiden biri. Diğeri de rezzan abla ama rezzan ablayı tavsiye etmiyorum eski formu yok boş yapıyor bence. Asiye de o kadar negatif biri ki insanlar katlanamıyor. O yüzden çok adı geçmiyor forumda
Bir yolun varda asiye ismi bir tek asiye o var zaten büyük harfle yazılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Rezzan abla falalemde eskiden çok tatlı bi kadındı ama çok iticileşti kadına bi haller oldu onu tavsiye etmiyorum pek açıkçasıKullanıcı adı tam olarak nasıl?
Ben el falı göndermiştim.Yaa fiyatı çok uygun şok oldum bi kahve atayım bari
5 liralık falı bile gönderemedim mobil ödeme kotamı doldurmuşum ne kadar fal baktırdıysam artık allahtan falsepetinde hediye falım vardı onu gönderdim bakalım kim alacakBen el falı göndermiştim.
Benim de geçen ay öyle olmuştu.5 liralık falı bile gönderemedim mobil ödeme kotamı doldurmuşum ne kadar fal baktırdıysam artık allahtan falsepetinde hediye falım vardı onu gönderdim bakalım kim alacak
Günlerce ruhfallda bekledi falım ama bakmadı..süre aşımına uğradıYaa fiyatı çok uygun şok oldum bi kahve atayım bari
Ayy o da çok sinir bozucu bi şey yaGünlerce ruhfallda bekledi falım ama bakmadı..süre aşımına uğradı
Ben ona iki hafta önce baktırdım ve ben de çöktüm resmen. Gerçekten artık falı bırakmamız için bu bir işaret bence. Üstüne para verip niye kendimizi mutsuz ediyoruz ki ?Tam akıllandım derken :))))) bugün birden esti ve Burcu Karen’e gönderdim. Taa 2020’nin sonu için olumsuz konuşmuş. Haklı gerçi, nerdeyse son 2 yıldır halim belli sonuçta. Pembe masal anlatmaması da iyi oldu ama onunki de tam kara masal, aşırı moralim bozuldu dinleyince. Yaklaşımını da pek duyarlı bulmadım. Saatlerce ağlayıp çöktüm resmen :))) Neyse artık umarım bu gerçek son falım olmuştur.
Ben ona iki hafta önce baktırdım ve ben de çöktüm resmen. Gerçekten artık falı bırakmamız için bu bir işaret bence. Üstüne para verip niye kendimizi mutsuz ediyoruz ki ?
Bana da aynısını yaptı.kızlar daha önce özgür can’a fal baktırmıştım çıkan şeyleri de olmuştu. ve attgm 2 fal da da aynı şeyleri söylemişti. bildiği şeyler de vardı.
tekrar attm şmdi tamamen farklı bsy söyledi. böyle böyle gidecek dediiği olaya şimdi tersini söyledi. ay başı attgm da bundan sonraki süreç böyle böyle derken, şimdi tersi.
daha önce baktıkları güzeldi ama şmdi kendisiyle çelişmesi gönderdiği fal’a inancımı kaybettirdi. istemedğm bsy söylediği için değil dedklerini değiştirmesi beni memnun etmeyen bu kadar kısa sürede kendiyle çelişmesi.
daha atmam ona size de söylemek istedim.
O kadar haklısın ki...Tarihler verilir o tarihleri beklersin birsey olmaz tekrar dayanamaz fal atarsin yeni tarihler verilir ötelenir durulur yani hep böyle
Hala yok mu bir haber?Aralık ayını bekledim hala bekliyorum olmasını söylenenlerin bir de Ocak var benim beklediğim hayırlısı bakalım...