- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.921
Valla bana promosyon bakmıştı, kısa geneldi ama dediği tarihte buluştuk, dur dinliyim bi falı çıkmış mı bari:)kızlar olumsuz die duymuştm. bana baktgı hem olumlu olumsz şeler içeriyodu. mesela bana kısa bir yol ayrılığı olabılır siz de dediğnde ihtimal vermedm ama 10 gündür görüşmüyorz benmkiyle dediği çktı maalesef:))
Klothoyagmur veya uyumsuz öneririm bakmazsayeşilcingeneye fal atmak istiyorum ama reddederse alternatifinin de olması lazım yoksa krediler elimde patlar( var mı öneri bir de o sesli mi fal atıyor yazılı mı
benm de o sürede düşündğm herseyi bana söledi böle yavas konusuo fln snra böle böle olcak dedi dediği gibi de olduValla bana promosyon bakmıştı, kısa geneldi ama dediği tarihte buluştuk, dur dinliyim bi falı çıkmış mı bari:)
Dinledim şimdi falı. Kısa bakmış anlık durumu ruh halimi çok güzel özetlemiş. Dediği tarihte buluşmuşuz. Süreç artık olumlu gidecek demiş, ki olumsuz bi gelişme olmadı zaten henüz. Bide aralık ayını vermii bi durum için. Tekrar denenebilir bence debenm de o sürede düşündğm herseyi bana söledi böle yavas konusuo fln snra böle böle olcak dedi dediği gibi de oldu
aynen benm de ruh halimi çok iyi özetlemiş.Dinledim şimdi falı. Kısa bakmış anlık durumu ruh halimi çok güzel özetlemiş. Dediği tarihte buluşmuşuz. Süreç artık olumlu gidecek demiş, ki olumsuz bi gelişme olmadı zaten henüz. Bide aralık ayını vermii bi durum için. Tekrar denenebilir bence de
Patlamaz, beni 2 kez reddetti paramı hemen iade ettiler. Kredileri de ederler sanırım.yeşilcingeneye fal atmak istiyorum ama reddederse alternatifinin de olması lazım yoksa krediler elimde patlar( var mı öneri bir de o sesli mi fal atıyor yazılı mı
Melek Kara hakkinda ne dusunuyorsunuz? Pembecimi? Hep olumlu mu konusur? Olumsuz konustugu var mi hic?
Arkadaşlar merhaba, taliaya fal baktırmıştım ben vade de vermişti bana ancak vadesinin bitmesine çok az kaldı. Baktırıp vadesi geçse bile falları çıktı diyen biri var mı içinizde? Ya da hiçbir şekilde dediklerini yaşamayan var mı?
valentinaya ben de baktırmıştım, dediğinin çıkmasını o kadar isterdim kiArkadaşlar selamlar hafta sonu Talia'ya ile telefonda fal yaptık.. Epey soru sorabildim kredim kadar konuştuk yaklaşık 15-16 dakika sürdü. Herşeyi anlattı ben de sorabildim...Memnun kaldım diyebilirim genelde akşamları giriyorum sisteme dedi kendisi zaten bunu belirtti anlayışınız için teşekkür ederim falan dedi..Arkadaşım ise valentina wolf'a katina baktırdı ve profilinde yazıyor su falıda hediyeymiş..O da çok memnun kaldı ondan bilginiz olsun kızlar..
çıkmadı mı yoksavalentinaya ben de baktırmıştım, dediğinin çıkmasını o kadar isterdim ki
henüz belli değil ama bu sitede herkes çıkmadı yazmışşçıkmadı mı yoksa
ilk attığınızda tutturmuş muyduselam canlar şu fal illetine tekrar bulaştım sanırsam :) Alex'e baktırıp pişman olan ya da 'evet alex tutturuyor' diyen var mı? Geçen gün ona attım ikinci kere, ben bayağı beğendim analizini falan ama size de sormak istedim :/
Çoğu kısmını evet ve analizleri de bayağı iyydi ama birkaç olumsuz yorumla karşılaşınca burada aklıma takıldıilk attığınızda tutturmuş muydu
inşallah tutarÇoğu kısmını evet ve analizleri de bayağı iyydi ama birkaç olumsuz yorumla karşılaşınca burada aklıma takıldı
Çoğu kısmını evet ve analizleri de bayağı iyydi ama birkaç olumsuz yorumla karşılaşınca burada aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?