- 25 Temmuz 2012
- 489
- 583
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #4.861
çok bunaldım şu fallardan... dünyanın parasını da harcadım
keşke bu kadar zorlamasa her şey
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynen öyleym kafam çorba oldu.çok bunaldım şu fallardan... dünyanın parasını da harcadımkeşke bu kadar zorlamasa her şey
sorma... o 15 gün diyor diğeri bir ay diğeri biri 6 ay diyor. allak bullak oldumben de aynen öyleym kafam çorba oldu.
o onu demişti bu bunu demişti die. bide durmadan dinliyorum skıntıdan iice deliye bagladım:)
neden hep kızlar ugrasıyo bekliyo ben buna da deliriyorum ya valla. yani bu erkek cinsinden nefret ediyorm artk hep bekleyen umut eden biz. şu fallar çıksada mutlu olsak bi daha da ömür boyu baktırmasan ne çok isterim yasorma... o 15 gün diyor diğeri bir ay diğeri biri 6 ay diyor. allak bullak oldum
tellwede 7 yıl önce ve 3 yıl önce baktırdığım falları buldum. hepsi tırtmış. özellikle chat olanlar tek tek yazıyor kredi bitsin diye. birinde sinirlenmişim hepsini tek msjda yazar mısın kredi bitiyor sürekli diye:) of ya![]()
ben o dönem tellwede bi iki kere iade istedim çok saçmalıyolardı, bunlar mesela tek tek yazıyodu. birinden iade aldım diye bana kimse fal bakmadı daha... enerjim uyuşmadı falan diye geçiştiriyolardı. en son bir falcıya bana böyle yapıyolar demiştim, olumsuz oyların çok fazla güzelim demiş...Aaa çok şaşırdım tek tek o ne öyle ya hiç bir şey anlamam ki ondan ben..Whatsapta bile öyle yazana sinirlenirim ben mesela öyle fal da değişikmiş..![]()
Doğrudur bana nedense çıkıyor çoğunlukla. Enerji meselesi diyorlar ya belki ondandır. En son bu ekimde işle ilgili dediği birşeyi yaşadım. Aşkla ilgili de dediğine benzer bişey yaşadımRezzan bu fal islerine bulastigim donemde yorum aldigim ilk isimlerdendi ve dinledigimde cok etkilenmistim ama dedigi hicbirsey bana cikmadi. Bu arada yorum uzerinden rahat iki yil gecmistir.
ben geçmişte baktırmıştım, o kadar üzüntü arasında gülmüştüm. komikti yani, o derece saçma...kızlar telwede yazdım ama cevap alamadım orada maviyakamoza baktıran var mı önemli benim için
olumsuz muydu size yoksa yaptığı yorumlar mı uymuyorduben geçmişte baktırmıştım, o kadar üzüntü arasında gülmüştüm. komikti yani, o derece saçma...
benimle alakası yoktu.....olumsuz muydu size yoksa yaptığı yorumlar mı uymuyordu
size de tüm falcılar karşı taraf için maddi sıkıntılar var, ailevi sıkıntılar var diyorlar mı..kime baktırsam ikisinden biri hatta çoğunda ikisini de söylemiş..sanki hep aynı şeyler söylenip duruyor ya...
aynen öyle. sevince, sevgilerini gösterince ceplerinden para çıkıyo sanki. o yüzden maddi skıntıları fln olunca bizi sevemiyolarÖyle öyle, büyük klasikler arasında bunlar. Karşı tarafların bitmek bilmeyen sıkıntıları var ve bunlarla uğraştıkları için “istemeden” (??) bizi üzüyorlar falan... Laf. Asıl marifet, sıkıntıdayken de ilişki yürütebilmek ve sevgi gösterebilmek. Öbür türlüsünü herkes yapar.
Inşallah istediğin gelişmelerdir cikanlar. Nameste benimde aklimda ama ben kart fallari sevmiyorum profilinde tarot yorumcusu olduğu yazıyor kahvede iyi olmayabilir?Merhaba kızlar. Medyum Namaste’nin falı tutmaya başladı gibi. 1 ay önce (galiba) Tarot baktırmıştım ve sorduğum soru geneldi. Kendisi yine de özel hayat ağırlıklı bakmıştı ve çıkan kartları güzel yorumlamıştı.
Bugünlerde (yani onun verdiği vadede) bir şeyler olmaya başladı. Teyit etmem gereken 1-2 şey var ama şimdiden falın büyük ölçüde çıktığını söyleyebilirim.
Bende baktirdim kahve iş için. Bana sen çok bekleyeceksin dedi beklediğin ve size belirtilen zamanda gelmiyecek haber dedi. Beklediğinden uzun sürede gelicek cevap dedi. Sanki o konuda tuttu gibi. 1-1.5 ay içinde açıklanacak denmişti. Açıklanmadı geçti 1.5 ayı. Birsuru şey söyledi tabi diğerleri ne olur bilemiyorumMerhaba kızlar. Medyum Namaste’nin falı tutmaya başladı gibi. 1 ay önce (galiba) Tarot baktırmıştım ve sorduğum soru geneldi. Kendisi yine de özel hayat ağırlıklı bakmıştı ve çıkan kartları güzel yorumlamıştı.
Bugünlerde (yani onun verdiği vadede) bir şeyler olmaya başladı. Teyit etmem gereken 1-2 şey var ama şimdiden falın büyük ölçüde çıktığını söyleyebilirim.
Inşallah istediğin gelişmelerdir cikanlar. Nameste benimde aklimda ama ben kart fallari sevmiyorum profilinde tarot yorumcusu olduğu yazıyor kahvede iyi olmayabilir?
Bende baktirdim kahve iş için. Bana sen çok bekleyeceksin dedi beklediğin ve size belirtilen zamanda gelmiyecek haber dedi. Beklediğinden uzun sürede gelicek cevap dedi. Sanki o konuda tuttu gibi. 1-1.5 ay içinde açıklanacak denmişti. Açıklanmadı geçti 1.5 ayı. Birsuru şey söyledi tabi diğerleri ne olur bilemiyorum
Sağol :) İstediğim veya beklediğim gelişmeler değil aslında, hatta sürpriz oldu. Ama şikayetçi değilim şimdilik. Kahve konusuna gelince:
Beatum baktırmış ve makul şeyler var sanki kahve falında da. Çünkü Namaste’nin biraz hisleriyle de baktığını düşünüyorum. Bende görünürde tek tek kartlara bağlı gitmesine rağmen %100 klasik anlamlarıyla yorumlamamıştı. O yüzden Tarot ya da kahve fark etmeyebilir.
Hepimiz için olumluların tutması, olumsuzların paaat diye patlaması dileğiyle :))
Namaste'ye ne göndermiştiniz siz kahve falı mı? Ben de meraklandım şimdi acaba baktırsam mı bir de onun görüşünü alsam mı ki..![]()