Fal Sepeti Deneyimleri

Bende begenmemistim ve evet o tavsite kismi bende de var pek ele tutulur birseyde soylememis acikcasi

Iyi aksamlar herkese,Mısırlı Talia sadece telefon ile mi bakiyor artik? Telefon ile baktiran varsa onlar mi ariyor fal başvurusundan sonra yoksa siz mi? Ücret 40 tl mi yeterli geliyor mu? Bir de gelecekte dedigini en cok yasadiklariniz arasinda Zülal Şen var mi? Ona hic baktirmadim burda okuyorum.Bi sey olacak mi olmayacak mi sorulu fal baktirmak istiyorum.

Tavsiye eder misiniz Utku'yu
Tekrar dinlemem lazim anlik durumda soylediklerini hatirlamiyorum sadece olumsuz oldugunu icin hatirliyorum ama fallarda kisiden kisiye degisiyor borine tutarli olan baskasina olmayabiliyor o yuzden ben tutarli veya degil derim gerisi size kalmis olur

Ben akşama bir umut Mısırlı Talia'ya bekliycem yine yakalayabilirsem telefonda falı açarsa ona atıcam valla ama Zülal de olabilir Utku'ya daha evvel bir arkadaş atmıştı valla söylediklerinin yarısı çıktı diyebilirim..Heyecanla Mısırlı Talia diyorum ben yine de bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…