- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.881
Bende begenmemistim ve evet o tavsite kismi bende de var pek ele tutulur birseyde soylememis acikcasiTarot göndermiştim. Aslında ilk baktırdığımda buraya kararsız kaldığımı yazmıştım, hatta falın başı yaşam koçluğu tadında olduğu için sinirlenip devamını dinlemeden silecektim az kalsın demiştim :))
Sonra bazı nokta atışlarını duyunca yumuşamıştım. Nitekim gelecek için söyledikleri de çıkmaya başladı bende :) Etkilemiş gibi olmayayım, ama denenebilir bir yorumcu.
yorumcular mı kötü?Falalem sitesi ne kadar kötü bir siteymişBen bu ay telefon faturasından battım resmen, birilerini önerip durmayın zor durumdayım baktırmak istemiyorum
ben rezzana baktırdım ama beğenmedimyorumcular mı kötü?
Gerçekten kurban olayım önermeyin artık maaşın yarısı falsepetinde şu anda ajshahahahFalalem sitesi ne kadar kötü bir siteymişBen bu ay telefon faturasından battım resmen, birilerini önerip durmayın zor durumdayım baktırmak istemiyorum
tellwe de ben az önce baktırdım papatyadanfallar... tuhaf bir faldı gerçekten... 5 Tl idi kahve falı bende denemek istedimŞöyle bir şey sorucam kızlar size falsepeti ve telwe size olumsuz yorum yapanlar (baktırdığınız en olumsuz fal şeklinde) kimler?
Utku ve zülal en olumsuz yorumlardi ama ikinci falda zulal biraz tersini soyledi utku ayni tamamiyle olumsuzdu iki falda daŞöyle bir şey sorucam kızlar size falsepeti ve telwe size olumsuz yorum yapanlar (baktırdığınız en olumsuz fal şeklinde) kimler?
Tavsiye eder misiniz Utku'yuUtku ve zülal en olumsuz yorumlardi ama ikinci falda zulal biraz tersini soyledi utku ayni tamamiyle olumsuzdu iki falda da
Tekrar dinlemem lazim anlik durumda soylediklerini hatirlamiyorum sadece olumsuz oldugunu icin hatirliyorum ama fallarda kisiden kisiye degisiyor borine tutarli olan baskasina olmayabiliyor o yuzden ben tutarli veya degil derim gerisi size kalmis olurTavsiye eder misiniz Utku'yu
Daha önce bunlardan birine baktırdınız mı?
Evt cnm telefonla bakiyor.Talia aktif olmuş ama yine mi telefonla bakıyor gören var mı?
Baktırsam mı kararsız kaldımEvt cnm telefonla bakiyor.
Online sa baktir bence, hazir hsonu ve musaitsen...Baktırsam mı kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?