Fal Sepeti Deneyimleri

Gözün aydın canım,inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur

Siz Taliawya da baktırmış mıydınız ? Bana şu an talia çıktı yorumu lazım resmen diplerdeyim kendi halime gülüyorum

Canım cok sevindim çıkmasına,Çiğdem atlıya bende baktırmış beğenmiştim ama bende çıkmadı esas konu,vadeside baya gecti..Sen ne falı baktırıp beğendin?

3 kişiye fal baktırdım. Genel olarak iş için baktırdım. Kahve falı attım hepsine.
Burcu Karen:,Hediye falıma baktı. Pek hoşuma gitmedi. Uykuluydu birde galiba sürekli esnedi fal boyunca.Pek memnun kalmadım.
Fulya nas: İdare eder bi faldı hep gelecek odaklıydı. Olumlu konuşmuş iş için.
Medyum Namaste: Falı hoşuma gitti. İş için nokta atışları vardı. Geçmişimdeki adamı ve burcunu bana yaşattıklarını bilmiş.Pişmanlık yaşıyormuş ve kış aylarında geri gelecekmiş.(GELMESİN)Geçmişimdeki kişiyi sormamıştım iş odaklı atmıştım kendi bildi.Ve yeni birini tarif etti karşıma çıkıcak. Birde başka bir iş kapısı kapımı çalacakmış 1 hafta 15 gün içinde .Yakın vade verdi iş için . Çıkarsa yazacağım. İçlerinden en memnun kaldığım kendisi oldu. Tabi çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum.

Canım cok sevindim çıkmasına,Çiğdem atlıya bende baktırmış beğenmiştim ama bende çıkmadı esas konu,vadeside baya gecti..Sen ne falı baktırıp beğendin?

Çok teşekkür ederiim. Sanki sana sorup atmıştım bende. Senin önerindi diye hatırlıyorum. Bu yüzden de ayriyeten teşekkür ederim. Kahve atmıştım. Kendisi kartla destekledi.

Yaa üzülmeyin. Tamamen çıkmaz umarım. Evet Talia'ya baktırdım. Bu konuda ki vadesi öngörüsü çıkmadı. An, geçmiş doğruydu.
Talia'nin dedigi vadeden once mi gerceklesti? Bir de ongorusu cikmadi derken sadece vade mi tutmadi yoksa?

Talia'nin dedigi vadeden once mi gerceklesti? Bir de ongorusu cikmadi derken sadece vade mi tutmadi yoksa?

Talia başka biriyle ilişki öngörmüştü. İlişkine başladıktan sonra dönecek. Sen free iken dönmeyecek demişti. Dediği gibi olmadı. Bu nedenle tutmadı gözüyle bakıyorum.

Hayırlısı olsun çiğdem atli bende çok pembeydi. Vadesi var ama Cikmasi mümkün değil enerji uymadı galiba..

Katılıyorum bende sana utku ve çiğdem atlı severim bend e baya iyiydiler

Hayırlısı olsun çiğdem atli bende çok pembeydi. Vadesi var ama Cikmasi mümkün değil enerji uymadı galiba..

Çok teşekkür ederim hepimiz hakkında en hayırlısı olsun. Olabilir. Açıkçası bende pembeye bağladığını düşündüm. Çünkü o ay bir şey duymuştum. Artık gelmez gözüyle bakıyordum. Buraya yazmak için falları tekrar dinlediğimde tutturduğunu fark ettim. Belki sende de çok kaçık bir fal değilse tutar.

arkadaslar burayı mesgul etmek istemiyorum ama daha once özel hayatımı yazdığım da olmuştu, size söyle bir sorum var ayrılsanız ve ayrıldığınız eski sevgilinizin biriyle konusmaya basladığını duyum alsanız ayrılalı daha 1 ay olmadı, bundan sonra sizde orada burada onu unutmak icin birileriyle konusmaya baslasanız ve eski sevgiliniz sizi böyle biriyle konusurken görüp size saydırsa sizin cok ucuz basit biri oldugunuzu ve hemen arandığınızı itham etse ama kendisi yaptığı seyi ve konustuğunu kesinlikle inkar etse ama sizden iğrendiğini söylese napardınız? Üzülürmüydünüz yoksa o yaparken iyi ben yapınca niye böyle sorun oldu diye mi düsünürdünüz?
2 falcının da falı cıktı bu arada, geysu ve cingene

Kisinin yaptığı davranis kişiyi bağlar. Ben kendi hal ve hareketlerimden mesulum.Ayrıca ben sevgimden duygumdan eminsem 1 aylik kısacık surede o yapti diye kimseyle görüşmezdim.Bu isin inadı olmamalı hele ki untmak için başkasıyla görüşmek bana ters..

3 falcı da talia dahil bu kisinin görüstüğü konustugu kisinin esgalini kim oldugunu verdiler bana ben de bunun üzerine madem konısuyo 1 ay olmadan kendi yoluma bakayım dedim düsünmez olaydım bu diğer soruda anlattıklarım oldu, kendisi yaptı ama ben de yaptım diye ne basitliğim kaldı ne kaşarlığım cok afedersiniz, ama sen yapınca iyiydi dediğimde de inkar edip ben erkeğim dedi

Sana akıl verecek değilim ama elin adamı sana niye hakaret ediyor engelle gitsin.Zaten senin bu kişiye karşı bir duygun olsa baskasinla görüşmezsin sende de bir seyler bitmiş demek ki

Sana akıl verecek değilim ama elin adamı sana niye hakaret ediyor engelle gitsin.Zaten senin bu kişiye karşı bir duygun olsa baskasinla görüşmezsin sende de bir seyler bitmiş demek ki
ayrıldık 1 ay oldu, kendisi görüsüyor ediyor gayet paşam ama bi yandanda aklı bendeymiş unutmak icin görüsüyormus, kendisi sevgili aranan bir sitede profil açıyor kendi üyeliği varken benim hesabımı görüyor orada ondan sonrası küfür kıyamet, e beni görmüssün kendin de ordasın diyorum ben kafamı dağıtmak icin ordaydım ama sen ucuzsun basitsin sana dönecektim ama bunu gördüm asla olmaz artık diyo sonrası bana hakaretler imalar ucuz ve bayağı kadınmısım imaları. kendimi izah etmek mi engellemek mi daha uygun olur?

Karsilikli inatlasmalar sunlar bunlar yorum yapmak istemiyorum ama kendine hakaret etmesine neden musade ediyorsun ki o kadar agir kelimeler sunu yap bunu yap demek tabiki haddim degil sadece hakaret etmesine musade etmemeni tavsiye ederim. Birde sormak istedigim sadece falcilarin sozleriylemi baskadiyla birlikte diyorsun yoksa ogrendin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…