- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.461
Gözün aydın canım,inşallah bundan sonra herşey gönlünce olurMerhabaaBunu bir gün yazabileceğime hiç umudum kalmamıştı. Ama kızlar vadesi çıkan fal haberiyle piste geldim. 1 yılı aşkın süre sonra ex kişisi benimle iletişime geçti.
Çiğdem Atlı 21- 22 gün sonra demiş. 24 gün sonra oldu. En yakın bilen o. Utku İnanç, Demir kasım ayına kadar olacak diyenler, Anette Claire ve Alex yıl bitmeden diyenler.
Siz Taliawya da baktırmış mıydınız ? Bana şu an talia çıktı yorumu lazım resmen diplerdeyim kendi halime gülüyorumMerhabaaBunu bir gün yazabileceğime hiç umudum kalmamıştı. Ama kızlar vadesi çıkan fal haberiyle piste geldim. 1 yılı aşkın süre sonra ex kişisi benimle iletişime geçti.
Çiğdem Atlı 21- 22 gün sonra demiş. 24 gün sonra oldu. En yakın bilen o. Utku İnanç, Demir kasım ayına kadar olacak diyenler, Anette Claire ve Alex yıl bitmeden diyenler.
Canım cok sevindim çıkmasına,Çiğdem atlıya bende baktırmış beğenmiştim ama bende çıkmadı esas konu,vadeside baya gecti..Sen ne falı baktırıp beğendin?Nilufer_4U Kavansit R RANA32 çok teşekkür ederim kızlar. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Ve Kavansit çok haklısın. En son baktırdığım Çiğdem'di. "Eeeh artık yeter, palavere bırak" deyip baktırmayı bırakmıştım. Meğer başarılıymış çoğu.
Siz Taliawya da baktırmış mıydınız ? Bana şu an talia çıktı yorumu lazım resmen diplerdeyim kendi halime gülüyorum
Canım cok sevindim çıkmasına,Çiğdem atlıya bende baktırmış beğenmiştim ama bende çıkmadı esas konu,vadeside baya gecti..Sen ne falı baktırıp beğendin?
Talia'nin dedigi vadeden once mi gerceklesti? Bir de ongorusu cikmadi derken sadece vade mi tutmadi yoksa?Yaa üzülmeyin. Tamamen çıkmaz umarım. Evet Talia'ya baktırdım. Bu konuda ki vadesi öngörüsü çıkmadı. An, geçmiş doğruydu.
Talia'nin dedigi vadeden once mi gerceklesti? Bir de ongorusu cikmadi derken sadece vade mi tutmadi yoksa?
Hayırlısı olsun çiğdem atli bende çok pembeydi. Vadesi var ama Cikmasi mümkün değil enerji uymadı galiba..MerhabaaBunu bir gün yazabileceğime hiç umudum kalmamıştı. Ama kızlar vadesi çıkan fal haberiyle piste geldim. 1 yılı aşkın süre sonra ex kişisi benimle iletişime geçti.
Ben ama vaatleri çıkmadı sadece enerji verdiZulal Şen hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ona baktirip memnun kalan var mi?
Katılıyorum bende sana utku ve çiğdem atlı severim bend e baya iyiydilerBen de sevindim, umarım bundan sonrası gönlünce devam ederSaydığın falcılara da bravo açıkçası. Ayrılığın birinci ayında ex dönüşü çok yaygındır örneğin, onu bilmekte marifet yok ama 1 yıldan fazla zaman sonra vadeyi tutturmaları çok iyi gerçekten.
Hayırlısı olsun çiğdem atli bende çok pembeydi. Vadesi var ama Cikmasi mümkün değil enerji uymadı galiba..
Kisinin yaptığı davranis kişiyi bağlar. Ben kendi hal ve hareketlerimden mesulum.Ayrıca ben sevgimden duygumdan eminsem 1 aylik kısacık surede o yapti diye kimseyle görüşmezdim.Bu isin inadı olmamalı hele ki untmak için başkasıyla görüşmek bana ters..arkadaslar burayı mesgul etmek istemiyorum ama daha once özel hayatımı yazdığım da olmuştu, size söyle bir sorum var ayrılsanız ve ayrıldığınız eski sevgilinizin biriyle konusmaya basladığını duyum alsanız ayrılalı daha 1 ay olmadı, bundan sonra sizde orada burada onu unutmak icin birileriyle konusmaya baslasanız ve eski sevgiliniz sizi böyle biriyle konusurken görüp size saydırsa sizin cok ucuz basit biri oldugunuzu ve hemen arandığınızı itham etse ama kendisi yaptığı seyi ve konustuğunu kesinlikle inkar etse ama sizden iğrendiğini söylese napardınız? Üzülürmüydünüz yoksa o yaparken iyi ben yapınca niye böyle sorun oldu diye mi düsünürdünüz?
2 falcının da falı cıktı bu arada, geysu ve cingene
3 falcı da talia dahil bu kisinin görüstüğü konustugu kisinin esgalini kim oldugunu verdiler bana ben de bunun üzerine madem konısuyo 1 ay olmadan kendi yoluma bakayım dedim düsünmez olaydım bu diğer soruda anlattıklarım oldu, kendisi yaptı ama ben de yaptım diye ne basitliğim kaldı ne kaşarlığım cok afedersiniz, ama sen yapınca iyiydi dediğimde de inkar edip ben erkeğim dediKisinin yaptığı davranis kişiyi bağlar. Ben kendi hal ve hareketlerimden mesulum.Ayrıca ben sevgimden duygumdan eminsem 1 aylik kısacık surede o yapti diye kimseyle görüşmezdim.Bu isin inadı olmamalı hele ki untmak için başkasıyla görüşmek bana ters..
Sana akıl verecek değilim ama elin adamı sana niye hakaret ediyor engelle gitsin.Zaten senin bu kişiye karşı bir duygun olsa baskasinla görüşmezsin sende de bir seyler bitmiş demek ki3 falcı da talia dahil bu kisinin görüstüğü konustugu kisinin esgalini kim oldugunu verdiler bana ben de bunun üzerine madem konısuyo 1 ay olmadan kendi yoluma bakayım dedim düsünmez olaydım bu diğer soruda anlattıklarım oldu, kendisi yaptı ama ben de yaptım diye ne basitliğim kaldı ne kaşarlığım cok afedersiniz, ama sen yapınca iyiydi dediğimde de inkar edip ben erkeğim dedi
ayrıldık 1 ay oldu, kendisi görüsüyor ediyor gayet paşam ama bi yandanda aklı bendeymiş unutmak icin görüsüyormus, kendisi sevgili aranan bir sitede profil açıyor kendi üyeliği varken benim hesabımı görüyor orada ondan sonrası küfür kıyamet, e beni görmüssün kendin de ordasın diyorum ben kafamı dağıtmak icin ordaydım ama sen ucuzsun basitsin sana dönecektim ama bunu gördüm asla olmaz artık diyo sonrası bana hakaretler imalar ucuz ve bayağı kadınmısım imaları. kendimi izah etmek mi engellemek mi daha uygun olur?Sana akıl verecek değilim ama elin adamı sana niye hakaret ediyor engelle gitsin.Zaten senin bu kişiye karşı bir duygun olsa baskasinla görüşmezsin sende de bir seyler bitmiş demek ki
ayrıldık 1 ay oldu, kendisi görüsüyor ediyor gayet paşam ama bi yandanda aklı bendeymiş unutmak icin görüsüyormus, kendisi sevgili aranan bir sitede profil açıyor kendi üyeliği varken benim hesabımı görüyor orada ondan sonrası küfür kıyamet, e beni görmüssün kendin de ordasın diyorum ben kafamı dağıtmak icin ordaydım ama sen ucuzsun basitsin sana dönecektim ama bunu gördüm asla olmaz artık diyo sonrası bana hakaretler imalar ucuz ve bayağı kadınmısım imaları. kendimi izah etmek mi engellemek mi daha uygun olur?
[/Q[/QUOTE
Karar senin
Karsilikli inatlasmalar sunlar bunlar yorum yapmak istemiyorum ama kendine hakaret etmesine neden musade ediyorsun ki o kadar agir kelimeler sunu yap bunu yap demek tabiki haddim degil sadece hakaret etmesine musade etmemeni tavsiye ederim. Birde sormak istedigim sadece falcilarin sozleriylemi baskadiyla birlikte diyorsun yoksa ogrendin mi3 falcı da talia dahil bu kisinin görüstüğü konustugu kisinin esgalini kim oldugunu verdiler bana ben de bunun üzerine madem konısuyo 1 ay olmadan kendi yoluma bakayım dedim düsünmez olaydım bu diğer soruda anlattıklarım oldu, kendisi yaptı ama ben de yaptım diye ne basitliğim kaldı ne kaşarlığım cok afedersiniz, ama sen yapınca iyiydi dediğimde de inkar edip ben erkeğim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?