Fal Sepeti Deneyimleri

Peki kizlar Yorumcu Zeus hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ona gecen gun baktirdim. Bana hadi canim dedirtecek birsey soyledi. Kendisine bunu soyledigimde de "bana çok kişi imkansız deyip sonrasında müjdeli haberler ile gelmiştir" dedi. Burada baktiranlar varsa goruslerini almak isterkm.

Geysu an olarak bende de iyiydi ama gelecek pespembeydi ve evlendirdi hemen bizi başka hiçbir falcı söylemedi öyle bişey :)

Yeşilçingene konusuna özellikle katılıyorum. Geçen kış sadece 1 kez baktırdığım biri ama bugüne kadar durumumla ilgili en dolu konuşan isimlerden biri. O günlerde tekrar umutlandığım ve umutlanmakta haklı olduğum bir mesele vardı. O durumu süper anlatmıştı. Sonrasında da dediği şeyler 1-2 aylık farkla çıktı.

Zeus’un bana dediği hiç bir şey çıkmadı maalesef. Defalarca baktırmıştım zamanında.

dodude Talia'nin sana vadesiyle çıkan fallarında verdiği vadeler kısa miydi yani birkac hafta gibi yoksa daha uzun muydu birkac ay gibi?
Kısa sayılır. Bir haziran başı attığım bir fala ağustos ortası demişti en uzun bu sanırım. Birde iş durumuma aralığı bulabilir en son attığımda

Kısa sayılır. Bir haziran başı attığım bir fala ağustos ortası demişti en uzun bu sanırım. Birde iş durumuma aralığı bulabilir en son attığımda
Bende bu gün attım fal. Bana da 10 günlük süre vermiş. Geçen falda verdiği vadeleri geçtikten sonra 2. mülakata çağırmışlardı beni(2.kez gideceğimi bilmişti). Benim sonucun 10 gün içinde açıklanması çok yüksek ihtimal. İnşallah olumlu olur dediği gibi sonuç

Son düzenleme:
Talia nın falından mı bahsediyorsunuz ? Bu aralar talia ya fal baktırıp çıkan olursa özelden buradan ulaşsın yazsın bana

Ben de taliaya fal baktırdım kızlar. Analiz iyi gibiydi. Kasım’ın 3.haftasına kadar bi vade verdi bana çıkarsa yazarım. Vadeleri tam olarak tuttu veya biraz sarkmayla tuttu diyen var mı?

Ağustos ortası dediği farklıydı ilişkiyle ilgili. İşle ilgili hala beklemedeyim
Canim cok tsk ediyorum, detayli sordum farkindayim ama seninle uzunca bir suredir muhabbetimiz oldugu icin cekinmeden yazdim . Kendimce cikarimlarda bulunmaya calisiyorum hani yakin gelecegi mi daha iyi tutturuyor (ki cogu iyi dedigimiz falcida bu durum boyledir) birkac ay gibi daha uzunca bir sure icin de ongoruleri cikiyor mu diye istatiksel bir calisma benimkisi Beklentilerinin en kisa surede gerceklesmesi dilegiyle... X

️ 24.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Melisa Donukuk: Aslında şanslı birisi olduğumu fakat şansımı kullanamadığımı söyledi. İnsanlar beni bıcır bıcır, tatlı, sempatik, güzel, ilgi çekici ve iyi biri olarak görüyorlarmış ve çok seviyorlarmış. Kafamın çok karışık olduğunu ve şu anda umutsuz olduğumu bildi. Sorduğum kişinin benden hoşlandığını, bana karşı zaafı olduğunu fakat emin olamadığını, kararsız olduğunu söyledi. Sevgili olmamanıza rağmen aranızda farklı ve güzel bir bağ çıkmış dedi. Hatta sorduğum kişi de bu duruma anlam veremiyormuş. Baktırdığım fal kahve falıydı fakat tarot falına da bakarak kartlara soru sorduğunda sevgili olabileceğimizi görmüş. Bu kişiyle sevgili olma durumumuz kalıcı olacakmış ve hayatımdaki mutlu gelişmeler 8 ya da 9 vade içerisinde yaşanacakmış. Bu kişiden önümüzdeki haftalarda iletişim veya mesaj gelecekmiş diye fal yorumunu dinlerken şok edici bir şekilde beklenen mesaj beklenen kişiden geldi. Bu mesajdan sonra bir de görüşme olacakmış. Bu kişinin benden çok hoşlandığını, bana çok değer verdiğini, hislerimizin karşılıklı olduğunu fakat bana karşı bilinçli bir şekilde mesafeli davrandığını söyledi. İşimle alakalı olarak bütün motivasyonumu topladığımda işlerin yolunda gideceğini söyledi. Son olarak bu belirsizlik durumunun beni fazlasıyla yorduğunu söyledi ve bütün tespitleri doğruydu. Hem kişilik analizi olarak hem de anlık olarak her konuyu doğru bir şekilde yorumladığını düşünüyorum. Bundan sonra güvenebileceğim bir falcı bulduğuma inanıyorum.

hiç baktırmadım ama umarım sana dediklerni yaşarsın

Bana baktığı falda da 8li Vade vermişti ve bilinçli bu şekilde davranıyor demişti, erkeklerin tarzı mı bu yoksa?

Merhabaa Bunu bir gün yazabileceğime hiç umudum kalmamıştı. Ama kızlar vadesi çıkan fal haberiyle piste geldim. 1 yılı aşkın süre sonra ex kişisi benimle iletişime geçti.

Çiğdem Atlı 21- 22 gün sonra demiş. 24 gün sonra oldu. En yakın bilen o. Utku İnanç, Demir kasım ayına kadar olacak diyenler, Anette Claire ve Alex yıl bitmeden diyenler.

Gözün aydin, senin adina çok sevindim

Ben de sevindim, umarım bundan sonrası gönlünce devam eder Saydığın falcılara da bravo açıkçası. Ayrılığın birinci ayında ex dönüşü çok yaygındır örneğin, onu bilmekte marifet yok ama 1 yıldan fazla zaman sonra vadeyi tutturmaları çok iyi gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…