- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.441
Geysu an olarak bende de iyiydi ama gelecek pespembeydi ve evlendirdi hemen bizitalia benim exin görüstüğü kisiyle ilgili suan aralarında konusma var ama ask yok dedi kızın fiziksel özelliklerini tarif etti, ama bana ulaşacağını da söyledi ama bu kızla olmayacakmıs sonra ulaşacakmış.
yesilcingene bu kız riskli ilişkiye baslayabilirler henüz hoslanma yok ama beğeni var ve sık görüsüyorlar ama kesinlikle sana ulaşacak öncesinde net görüyorum dedi aklı sende kalmıs son bir mesaj olacak dedi sonbahar dönemi bitmeden, bu arada yesilcingenenin bütün fallarını basından sonuna kadar yaşadım onu dinleseydim biraz suan adamla belki nisanlıydım öyle söyleyeyim.
geysu da kızı tarif etmiş detaylı sekilde ama olmayacak bunlar elektrik alamayacak düsündüğü gibi demiş sana kesinlikle ulaşacağını gördüm dedi kızı ve nasıl tanıstırıldıklarını bütün herşeyi fazlasıyla an olarak cok iyi bilmiş, geysunun benim ilişkim bozulmadan önce bana su zamanda sana mesaj atacak sakin ol ılımlı davran yoksa ilişkiniz asırı zarar görür ya da sizin ileride surpriz günü birlik gezileriniz olacak demesi ya da herşey iyiyken sana evlenme teklif etme planı var yaz gibi dediği herşey cıktı bana.
talia benim exin görüstüğü kisiyle ilgili suan aralarında konusma var ama ask yok dedi kızın fiziksel özelliklerini tarif etti, ama bana ulaşacağını da söyledi ama bu kızla olmayacakmıs sonra ulaşacakmış.
yesilcingene bu kız riskli ilişkiye baslayabilirler henüz hoslanma yok ama beğeni var ve sık görüsüyorlar ama kesinlikle sana ulaşacak öncesinde net görüyorum dedi aklı sende kalmıs son bir mesaj olacak dedi sonbahar dönemi bitmeden, bu arada yesilcingenenin bütün fallarını basından sonuna kadar yaşadım onu dinleseydim biraz suan adamla belki nisanlıydım öyle söyleyeyim.
geysu da kızı tarif etmiş detaylı sekilde ama olmayacak bunlar elektrik alamayacak düsündüğü gibi demiş sana kesinlikle ulaşacağını gördüm dedi kızı ve nasıl tanıstırıldıklarını bütün herşeyi fazlasıyla an olarak cok iyi bilmiş, geysunun benim ilişkim bozulmadan önce bana su zamanda sana mesaj atacak sakin ol ılımlı davran yoksa ilişkiniz asırı zarar görür ya da sizin ileride surpriz günü birlik gezileriniz olacak demesi ya da herşey iyiyken sana evlenme teklif etme planı var yaz gibi dediği herşey cıktı bana.
Zeus’un bana dediği hiç bir şey çıkmadı maalesef. Defalarca baktırmıştım zamanında.Peki kizlar Yorumcu Zeus hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ona gecen gun baktirdim. Bana hadi canim dedirtecek birsey soyledi. Kendisine bunu soyledigimde de "bana çok kişi imkansız deyip sonrasında müjdeli haberler ile gelmiştir" dedi. Burada baktiranlar varsa goruslerini almak isterkm.
Kısa sayılır. Bir haziran başı attığım bir fala ağustos ortası demişti en uzun bu sanırım. Birde iş durumuma aralığı bulabilir en son attığımdadodude Talia'nin sana vadesiyle çıkan fallarında verdiği vadeler kısa miydi yani birkac hafta gibi yoksa daha uzun muydu birkac ay gibi?
Bende bu gün attım fal. Bana da 10 günlük süre vermiş. Geçen falda verdiği vadeleri geçtikten sonra 2. mülakata çağırmışlardı beni(2.kez gideceğimi bilmişti). Benim sonucun 10 gün içinde açıklanması çok yüksek ihtimal. İnşallah olumlu olur dediği gibi sonuçKısa sayılır. Bir haziran başı attığım bir fala ağustos ortası demişti en uzun bu sanırım. Birde iş durumuma aralığı bulabilir en son attığımda
Agustos ortasi mi oldu dedigi konu? Is durumun daha once mi oldu?Kısa sayılır. Bir haziran başı attığım bir fala ağustos ortası demişti en uzun bu sanırım. Birde iş durumuma aralığı bulabilir en son attığımda
Talia nın falından mı bahsediyorsunuz ? Bu aralar talia ya fal baktırıp çıkan olursa özelden buradan ulaşsın yazsın banaBende bu gün attım fal. Bana da 10 günlük süre vermiş. Geçen falda verdiği vadeleri geçtikten sonra 2. mülakata çağırmışlardı beni(2.kez gideceğimi bilmişti). Benim sonucun 10 gün içinde açıklanması çok yüksek ihtimal. İnşallah olumlu olur dediği gibi sonuç
Evet taliadan bahsediyorum. İş için hemen belli olur. Aşk içinde biriyle tanisicakmisim tanışırsam yazıcam.Talia nın falından mı bahsediyorsunuz ? Bu aralar talia ya fal baktırıp çıkan olursa özelden buradan ulaşsın yazsın bana
Yeni işte yeni aşk olabilir belkiEvet taliadan bahsediyorum. İş için hemen belli olur. Aşk içinde biriyle tanisicakmisim tanışırsam yazıcam.
Ağustos ortası dediği farklıydı ilişkiyle ilgili. İşle ilgili hala beklemedeyimAgustos ortasi mi oldu dedigi konu? Is durumun daha once mi oldu?
Canim cok tsk ediyorum, detayli sordum farkindayim ama seninle uzunca bir suredir muhabbetimiz oldugu icin cekinmeden yazdimAğustos ortası dediği farklıydı ilişkiyle ilgili. İşle ilgili hala beklemedeyim
hiç baktırmadım ama umarım sana dediklerni yaşarsın24.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;
Melisa Donukuk: Aslında şanslı birisi olduğumu fakat şansımı kullanamadığımı söyledi. İnsanlar beni bıcır bıcır, tatlı, sempatik, güzel, ilgi çekici ve iyi biri olarak görüyorlarmış ve çok seviyorlarmış. Kafamın çok karışık olduğunu ve şu anda umutsuz olduğumu bildi. Sorduğum kişinin benden hoşlandığını, bana karşı zaafı olduğunu fakat emin olamadığını, kararsız olduğunu söyledi. Sevgili olmamanıza rağmen aranızda farklı ve güzel bir bağ çıkmış dedi. Hatta sorduğum kişi de bu duruma anlam veremiyormuş. Baktırdığım fal kahve falıydı fakat tarot falına da bakarak kartlara soru sorduğunda sevgili olabileceğimizi görmüş. Bu kişiyle sevgili olma durumumuz kalıcı olacakmış ve hayatımdaki mutlu gelişmeler 8 ya da 9 vade içerisinde yaşanacakmış. Bu kişiden önümüzdeki haftalarda iletişim veya mesaj gelecekmiş diye fal yorumunu dinlerken şok edici bir şekilde beklenen mesaj beklenen kişiden geldi. Bu mesajdan sonra bir de görüşme olacakmış. Bu kişinin benden çok hoşlandığını, bana çok değer verdiğini, hislerimizin karşılıklı olduğunu fakat bana karşı bilinçli bir şekilde mesafeli davrandığını söyledi. İşimle alakalı olarak bütün motivasyonumu topladığımda işlerin yolunda gideceğini söyledi. Son olarak bu belirsizlik durumunun beni fazlasıyla yorduğunu söyledi ve bütün tespitleri doğruydu. Hem kişilik analizi olarak hem de anlık olarak her konuyu doğru bir şekilde yorumladığını düşünüyorum. Bundan sonra güvenebileceğim bir falcı bulduğuma inanıyorum.
Bana baktığı falda da 8li Vade vermişti ve bilinçli bu şekilde davranıyor demişti, erkeklerin tarzı mı bu yoksa?24.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;
Melisa Donukuk: Aslında şanslı birisi olduğumu fakat şansımı kullanamadığımı söyledi. İnsanlar beni bıcır bıcır, tatlı, sempatik, güzel, ilgi çekici ve iyi biri olarak görüyorlarmış ve çok seviyorlarmış. Kafamın çok karışık olduğunu ve şu anda umutsuz olduğumu bildi. Sorduğum kişinin benden hoşlandığını, bana karşı zaafı olduğunu fakat emin olamadığını, kararsız olduğunu söyledi. Sevgili olmamanıza rağmen aranızda farklı ve güzel bir bağ çıkmış dedi. Hatta sorduğum kişi de bu duruma anlam veremiyormuş. Baktırdığım fal kahve falıydı fakat tarot falına da bakarak kartlara soru sorduğunda sevgili olabileceğimizi görmüş. Bu kişiyle sevgili olma durumumuz kalıcı olacakmış ve hayatımdaki mutlu gelişmeler 8 ya da 9 vade içerisinde yaşanacakmış. Bu kişiden önümüzdeki haftalarda iletişim veya mesaj gelecekmiş diye fal yorumunu dinlerken şok edici bir şekilde beklenen mesaj beklenen kişiden geldi. Bu mesajdan sonra bir de görüşme olacakmış. Bu kişinin benden çok hoşlandığını, bana çok değer verdiğini, hislerimizin karşılıklı olduğunu fakat bana karşı bilinçli bir şekilde mesafeli davrandığını söyledi. İşimle alakalı olarak bütün motivasyonumu topladığımda işlerin yolunda gideceğini söyledi. Son olarak bu belirsizlik durumunun beni fazlasıyla yorduğunu söyledi ve bütün tespitleri doğruydu. Hem kişilik analizi olarak hem de anlık olarak her konuyu doğru bir şekilde yorumladığını düşünüyorum. Bundan sonra güvenebileceğim bir falcı bulduğuma inanıyorum.
Gözün aydin, senin adina çok sevindimMerhabaaBunu bir gün yazabileceğime hiç umudum kalmamıştı. Ama kızlar vadesi çıkan fal haberiyle piste geldim. 1 yılı aşkın süre sonra ex kişisi benimle iletişime geçti.
Çiğdem Atlı 21- 22 gün sonra demiş. 24 gün sonra oldu. En yakın bilen o. Utku İnanç, Demir kasım ayına kadar olacak diyenler, Anette Claire ve Alex yıl bitmeden diyenler.
MerhabaaBunu bir gün yazabileceğime hiç umudum kalmamıştı. Ama kızlar vadesi çıkan fal haberiyle piste geldim. 1 yılı aşkın süre sonra ex kişisi benimle iletişime geçti.
Çiğdem Atlı 21- 22 gün sonra demiş. 24 gün sonra oldu. En yakın bilen o. Utku İnanç, Demir kasım ayına kadar olacak diyenler, Anette Claire ve Alex yıl bitmeden diyenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?