Fal Sepeti Deneyimleri

Buğra'ya fal baktıranların yorumlarını öğrenebilir miyim?
ben begeniyorum canm hatta geçen hafta gerginlik yaşayacaksınız tartısackasınız dedi 2 gün sonra bugranın dediiği gibi açıldı konu ve gerildik. ayrıca kişinin o anki ruh halini düşüncelerini bence çok iyi analiz ediyo. çünkü benimkini birebir anlatıyo bana
 
selam, 15 tl lik puanım birikmiş , kime göndereyim yenilerden ?
Kahin kraliçe yi deneyen oldu mu ?
İsmi biraz saçma ama 20 yıldır fal bakıyorum yazmış , iyimidir acaba ?
 
Buğra'ya fal baktıranların yorumlarını öğrenebilir miyim?

Ben 1 kez baktırdım aylar önce, bana hiç uymadı. “Kavramların” içinde kaybolup gittim dinlerken. Falın gelmesi de çok uzun sürmüştü. Dediği şey de çıkmadı maalesef, ama belli ki başarılı olduğu fallar da var.
 
kızlar yorumcu zeus nasıl. baktıran var mı. ben hiç baktırmadm ama merak ediyorum

İyi mi kötü mü, kararsız kaldığım yorumculardan. Şundan dolayı olabilir: Risk almadan yorum yapıyor galiba (hatırladığım kadarıyla), o yüzden de dediklerinin herhangi birimize uyma şansı yüksek :)) Gri bir falcı kısacası. Tavsiye ederim diyemem.
 
En memnun kaldığınız falcı kim oldu?

Gelecek konusunda hepsi patladı. Tabii 2-3 aya kadar bir gelişme olursa o başka, o zaman birazcık vade farkıyla tuttu derim :))

Ama geçmiş/mevcut durumda Talia, ufak tefek yakın gelecek konusunda ise Melek Kara bende iyiydiler diyebilirim (gerçi Melek’i beğenmeyen de çok).
 
Bi ara aslı çınar falan vardı patladı o bende aşk konusunda. Naktaya baktırıp çıkmayan oldu mu acaba?
 
Siz iş için baktırıp sonuç bekliyordunuz değil mi hatta talia nın dedikleri çıktı yazmıştınız ?? Var mı başka beğendiğiniz fal ben de iş için baktıracağım da (
Yanı şu anda dediği gibi ilerliyor hala cevap bekliyorum. Tekrar baktırmak istiyorum bir değişiklik varmi diye. Ama kesin cevap gelince yüzde yüz cıktı diyebilirim. Oda 2 haftayı bulur.
 
En son 10 ekimde online olmuş galiba. Yarın veya ctesi girer herhalde.
En son 30 Eylülde girdi. Bir dahada girmedi . Baktırdıkları falların yorumlarını sonradan yapıyorlar. Mesaj attım Talia ne zaman çevrim içi olur diye. Çok yoğun ne zaman gireceği kesin değil. Ama sayfasında ne zaman çevrim içi olacağını yazmasını bildirdik dediler. Ama daha ses seda yok
 
Alex’i öneren arkadaşlara teşekkür ederim :) İlk kez denedim ve çok beğendim. Her 2 tarafı da şahane anlatmış. Neyse o yani. Gayet de olumsuz ama çok, çok gerçekçi. Açıkçası Engin Gümüş’le ikisi bana ilaç gibi geldi. Kaç zamandır diğer falcıların çizdiği Disneyland tabloları yüzünden kendimden kuşku duyar hale gelmiştim çünkü. “Her şey bu kadar iyiyse, bende mi bir çarpıklık var” diyordum :)))

Vade vermedi ama öngördükleri olacak, çok eminim. Görünen köy çünkü :))
 
Bende niyetlenmistim baktirmaya kartlari sectim sorumu yazdim gondermek istedigimde yorumcu fal almiyor uyarisi geldi sans yada baktirmamam gerekiyordu
 

Ben beN alexi onerenlerden biri :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…