Fal Sepeti Deneyimleri

Sen bana bakma, benim çıkan falım tarihte yok zaten Çoğunluk memnunsa şansını deneyebilirsin , İstanbul Falcı sayfasında ismini arat bence onun , yazılan tüm yorumları okursan iyi olur
haklısın bazen bana çıkan da baskasına cıkmıyo. zaten deneye deneye böyle müptela olduk:) teşekkür ederimm

️ 05.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Asu Çiftçi: Kafamın karışık olduğunu, dönem dönem çok mutsuz, dönem dönem çok mutlu olduğumu ve bir süreçten geçtiğimi söyledi. Şu anki ruh hallerimi doğru analiz etti. Sorduğum kişinin sıkıntılı olduğunu söyledi. Bu kişiyle 4 gün ya da 4 hafta içinde arkadaşça görüşecekmişiz. Bu görüşmede çok mutlu olup kafamdaki sıkıntıları atacakmışım. Bu görüşmeden sonra 6 hafta ya da 6 ay içinde ciddiye yönelik bir ilişkimiz başlayacakmış, bu birlikteliğe ben bile inanamayacakmışım. Sabırlı olup karşındaki kişinin dertlerini dinlemelisin dedi, böyle olursa bu kişi benim yanımda rahat hissedecekmiş. Bu kişi beni arkadaşı olarak görmüyormuş ve benimle ilgili duyguları yükselişe geçmiş. 3 yıl içerisinde bu kişiyle evlilik görüyormuş. Son olarak net bir şekilde söylüyorum ki bu kişiyle hiçbir olumsuzluk görmüyorum dedi. 2 ay içerisinde isminde R veya K harfi olan bir kadından işle ilgili bir haber alacakmışım. Devlet kapısından bir haberim gelecekmiş.

Kızlar merhaba. Mülakatım sonuçlandı : Olumlu
Lakin tamamen işe alındım diyemiyorum çünkü sağlık testinden ve psikolojik mülakata girdim bu seferde.Hani tam olarak çıktı çıkmadı diyemiyorum ama olumlu olumsuz yorum yapanları yazıcam. Tam çıktı demek için 1 ay daha beklemem lazım ama dayanamadım yazıyım dedim :)

Fal Sepeti

Mısırlı Talia: Olumlu yorum yapmıştı. Bir iki aşamadan daha geçiceğemi ama olumlu olucağını yazmıştı. Falda 5 hafta demişti vadesi geçmişti. Lakin soru kısmında ekim senin için çok önemli güzel haberler alacaksın demiş.

Utku İnanç: Oda olumlu yorum yapmıştı.Tekrardan bir görüşme olucak bir erkekle demişti. Bir kadınla görüştüm ama olsun.Ben ağustos gibi hissediyorum lakin eylüle kayabilir demişti. Ekimde sonuç geldi.

Melisa: Oda olumlu yorum yapıştı.Ama pek başka elle tutulur bir şey demedi.

Alex: Oda olumlu yorum yapmıştı. Bir pürüz var o atlatıla bilirse olacak ama ben olumlu hissediyorum demişti.

Telwe

YeşilÇingene: Oda olumlu görüyorum demişti. Ama bir pürüz var demişti oda alex gibi. O atlatılırsa olumlu cevap alacaksın demiş.

Elifsucan: İlk falında geçmişi gelecek gibi anlattı ve olumsuzdu . Tekrar fal gönderdim ve geçmişte ben şunları yaşadım siz böyle demişsiniz demiştim. Ben ilk baktığım fallara biraz geçmişten bakarım geçmişi gelecek gibi görebiliyorum bazen demişti. Bir iki prosedür kurs gibi mülakat gibi şeyler yaşıyacaksın ama olumlu olucak demişti sonradan bakalım.

BUBASTİS: Tamamen olumsuz bir faldı. 3 vade içinde 3 gün veya 3 hafta içinde mülakata girdiğin yerden olumsuz dönüş alacaksın demişti. Yani şu anda olumlu dönüş aldım. Bilemiyorum.

Binnaz Abla

Ares Levi: Olumlu yorum yaptı en yakın zamanda haber gelecek demiş .Ertesi gün haber geldi. Sonuda olumluydu bakalım.

Şimdi bunlar çıkmış gibi olanlar. Yanlız bu yeni girdiğim mülakatta elenirsem hepsi patlar bilemiyorum. Olursa hepsi çıkar :) Birde bu kişilerin hepsi beni farklı farklı kişilerle tanışacaksın dedi. Ekim kasım aylarında. Bakalım bekliyorum tanışırsam içlerinden biriyle yazarım

Zeliş Can: Duygusal bir boşlukta olduğumu, aşk ve mutluluk istediğimi bildi. Her şey olumlu giderken olumsuz düşünerek karamsarlığa kapılıyorsunuz dedi, genel olarak böyleyim. Sorduğum kişi hakkında çok iyi ve dürüst olduğunu, iyi niyetinden kaybettiğini söyledi. Ailesini çok düşünüyormuş, sorunları varmış. Şu anda tek istediği kendisine yardımcı olacak bir hanımefendiymiş. Bana ümit vermekten çok korkuyormuş ve arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyormuş. Beni çok beğenmiş ve bana karşı duygu seli varmış. Gözlerimden çok etkilenmiş, adeta gözlerimden, duruşumdan, hareketlerimden güven akıyormuş. Beni sevecen ve prenses olarak algılamış. Yakında iletişimimiz olacakmış, kahve falında bizi sarılıyor olarak görmüş. Bu kişinin kafası fazlasıyla karışıkmış. Başka kısmetleriniz var fakat bu kısmetlere kapalısınız dedi. 4 ay kadar sabırlı olursanız her şey daha net olacak ve duygularını dile getirecek dedi. Beni erişilmez ve güçlü görüyormuş, dönem dönem benim onu beğenmeyeceğimi düşünüyormuş. 2 ay içinde bir erkek vesilesiyle işe girecekmişim, bu iş çok hayırlı ve rahat olacakmış. Aşk hayatını etrafına anlattığın zaman olumlu olacak şeyler aksine oluyor dedi. 7 gün boyunca sevdiğin kişi ve senin için cennet duasını okumalısın dedi. 2020 yılının benim için aşk yılı olacağını söyledi. Çevremdeki insanlar bana özenerek bakıyormuş, çok dikkat çekiyormuşum. İsminin içinde B, E, R, K harfleri olan birisinden yardım görecekmişim. Gelecekte ikiz ya da bir kız ve bir erkek çocuğum olacakmış. Son olarak falımda bir hediye paketi görmüş. Sevgi emek ister ve sen bu emeklerinin karşılıklarını alacaksın dedi.

Bana da aynı falı yollamıştı neredeyse
Bot hesap olduğunu düşünüyorum
Bu arada aylardır yoktun, simdi pürüzler çıkınca fallara saldırdın yine bebis. Günde iki falla siftahı açtın, biraz kendini dizginlemeye calıs deyip tavsiyemi vereyim..
Paralar bosa gidiyor

Utku inanç ile ilgili düşünceleriniz nelerdir kızlar? Ben bugün baktırdım fena değildi sanki ama sormak istedim size de.

Utku inanç ile ilgili düşünceleriniz nelerdir kızlar? Ben bugün baktırdım fena değildi sanki ama sormak istedim size de.
Ben beğenirim kendisi dedikelride olmuştu başka kişilerde çıkmıştı burdan anda gayet iyi daha cok olumsuzlugu ile meshur çok söyler öyle şeyleri dikakt et güvenme boşver gibilerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…