- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.241
Ben de şimdi fal baktırmak istiyorum, kime baktırsamkızlar çok soru sordum ama melih gün nasıl baktıran oldu mu ona da hiç baktırmadım
melihe atsam mı dedm ben de. ama kötü yorumlarda okumuştm onla ilgili bilemedmBen de şimdi fal baktırmak istiyorum, kime baktırsam
Sen bana bakma, benim çıkan falım tarihte yok zatençıkmadı mıherkeste çok iyi diyodu. üzüldüm çıkmadıgına
haklısın bazen bana çıkan da baskasına cıkmıyo. zaten deneye deneye böyle müptela olduk:) teşekkür ederimmSen bana bakma, benim çıkan falım tarihte yok zatenÇoğunluk memnunsa şansını deneyebilirsin , İstanbul Falcı sayfasında ismini arat bence onun , yazılan tüm yorumları okursan iyi olur
İnşallahhh hep birlikte çok güzel haberler alırız artıkbeatum canım, çok sevindim. umarım tamamen olumlu sonuçlanır en kısa sürede ve fallara düşmeyiz yine
Bana da aynı falı yollamıştı neredeyseZeliş Can: Duygusal bir boşlukta olduğumu, aşk ve mutluluk istediğimi bildi. Her şey olumlu giderken olumsuz düşünerek karamsarlığa kapılıyorsunuz dedi, genel olarak böyleyim. Sorduğum kişi hakkında çok iyi ve dürüst olduğunu, iyi niyetinden kaybettiğini söyledi. Ailesini çok düşünüyormuş, sorunları varmış. Şu anda tek istediği kendisine yardımcı olacak bir hanımefendiymiş. Bana ümit vermekten çok korkuyormuş ve arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyormuş. Beni çok beğenmiş ve bana karşı duygu seli varmış. Gözlerimden çok etkilenmiş, adeta gözlerimden, duruşumdan, hareketlerimden güven akıyormuş. Beni sevecen ve prenses olarak algılamış. Yakında iletişimimiz olacakmış, kahve falında bizi sarılıyor olarak görmüş. Bu kişinin kafası fazlasıyla karışıkmış. Başka kısmetleriniz var fakat bu kısmetlere kapalısınız dedi. 4 ay kadar sabırlı olursanız her şey daha net olacak ve duygularını dile getirecek dedi. Beni erişilmez ve güçlü görüyormuş, dönem dönem benim onu beğenmeyeceğimi düşünüyormuş. 2 ay içinde bir erkek vesilesiyle işe girecekmişim, bu iş çok hayırlı ve rahat olacakmış. Aşk hayatını etrafına anlattığın zaman olumlu olacak şeyler aksine oluyor dedi. 7 gün boyunca sevdiğin kişi ve senin için cennet duasını okumalısın dedi. 2020 yılının benim için aşk yılı olacağını söyledi. Çevremdeki insanlar bana özenerek bakıyormuş, çok dikkat çekiyormuşum. İsminin içinde B, E, R, K harfleri olan birisinden yardım görecekmişim. Gelecekte ikiz ya da bir kız ve bir erkek çocuğum olacakmış. Son olarak falımda bir hediye paketi görmüş. Sevgi emek ister ve sen bu emeklerinin karşılıklarını alacaksın dedi.
Ben de dort gozle onu yakalayamaya calisiyorum :)TAliaaaa online oluyor mu duy bizi taliaaaaa
Bende baktırmak istiyorum.Tekrar dinledim falını da falda bir aşamaya daha gireceksin. O aşamadan sonra yönlenecek herşey demiş. Atmak istiyorum ama tarot sürekli baktırılır mı bilemedim.TAliaaaa online oluyor mu duy bizi taliaaaaa
Ben beğenirim kendisi dedikelride olmuştu başka kişilerde çıkmıştı burdan anda gayet iyi daha cok olumsuzlugu ile meshur çok söyler öyle şeyleri dikakt et güvenme boşver gibilerindenUtku inanç ile ilgili düşünceleriniz nelerdir kızlar? Ben bugün baktırdım fena değildi sanki ama sormak istedim size de.
olumluydu bende de o yüzden merak ettim Pembbeci mi diye aslında:)Ben beğenirim kendisi dedikelride olmuştu başka kişilerde çıkmıştı burdan anda gayet iyi daha cok olumsuzlugu ile meshur çok söyler öyle şeyleri dikakt et güvenme boşver gibilerinden
Bana pembe değildi. Olumsuzda vardı olumludaolumluydu bende de o yüzden merak ettim Pembbeci mi diye aslında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?