Fal Sepeti Deneyimleri

Sana bilen kimler canım? Alexe dün baktırdım. Tamam karakter analizinde iyi yerleri kesinlikle vardı ama saçma yerlerde vardı da
Yeşilcingene bende gerçekten iyi ama sık atmıyorum tavsiyeye dönüyor.Ares anlık kişi analizinde iyi Ahmet cansoy bende iyi bu arada yeni denediklerim oldu Ekim ayını bekliyorum patlayanlari yazarim

Yeşilcingene bende gerçekten iyi ama sık atmıyorum tavsiyeye dönüyor.Ares anlık kişi analizinde iyi Ahmet cansoy bende iyi bu arada yeni denediklerim oldu Ekim ayını bekliyorum patlayanlari yazarim
Çingene bende de arada bir atınca iyi. Ha yukarıda dediğin gibi çıkmayan fallarıda oldu ama ona atmıyorum daha. Çok tavsiyeye döndü, ares anlık aynem güzel de bir falı bana baya çıktı, diğerleri olmadı. Ahmet cansoyu bi inceleyeyim:)

Ahmet cansoyu sitede araştır begenmeyeni çok

Ahmet cansoyu sitede araştır begenmeyeni çok
Bana patladi.
Bi ramazan bayrami dedi bi kurban bayrami dedi ikisi de olmadi
Su ve kahve attim
Dedikleri bana da uymuyordu zaten, sadece bi nokta atisi yapmisti simdiye kadar kimsenin bilemedigi

Şu Emre Dinç'e kim neden baktırır ya adam fal bakmıyorki saçma saçma enerji renk falan söylüyor ve çok pahalı
ya ben ilk ayrılığımda onun sayesinde çok iyi dönüş aldım ama şimdi çok pahalı yani eximin pişmanlığını görmek için o kadar para ödemem
değmez o it için

Dennis pembeci biraz ya
Sesi çok tatlı ama
dennis asla pembeci değil burda olumsuz konuştuğu çok kişi vardı
vade konusunda başarısız
ben ona mayısta attığımda ekimde barış dedi ama biz haziranda barışıp ekimde ayrılmıştık
ve tek can sıkıcı durum arkada televizyon açıkken fal bakması ve biraz yılışık mı denir öyle konuşması

Bana olumlu konuşası tutmuş
Dennis birazcık şey anla:)
Ama bana çok tatlı geldi yaw sesi
Bana çok pembe yaptı ya
Adamın bana geri dönmesi imkansızın imkansızı yani şu an yazsa ölebilirim o derece
Kaç sene geçmiş
Merakımdan baktırdım

kaç sene geçtiği halde böyle olumlu konuşanları elemek lazım aslında
dennis olumlu konuştu bi hakkında dimi? başka var mı?

kaç sene geçtiği halde böyle olumlu konuşanları elemek lazım aslında
dennis olumlu konuştu bi hakkında dimi? başka var mı?
Ben ona olayıda anlattım
2 sene oldu dedim
Yinede olumlu konuştu
5 sene sonra bile dönenler var gerçi de
Yani bu baktırdığım adam aşkımdan ölse dönmez
Ekim sonu yada Aralık da yazacak dedi
Yine başlıcaksınız
Keşke yaa nerdee
Son sevgilimi sormadım ya .o umrumda değil artık onun attığı kazığı unutamam
Zaten unuttum gibi onu artık .
Beni etkilemiyor bana yazmaması
Bide bu eski elaman engelimi açmıştı aylar önce niyeyse :))
Şimdi güzel bir resmini koymuş
Bende koydum

5 seneye ben ornek olabilirim 5 yil once gorusmeyi kestigim adam baya bir israrla yazdi gorusmek istedi en son dus yakamdan rezil ederim dedim oyle birakti. Gerci o gecen senede boyle yazmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…