- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.881
Sen uzak dur uzaak:) fal enerji işi sonuçta.ya aklımı çelme noolur
Ya ben de çok para kaptırdimBinnazda kuzum oda, 100 tl çok işte o yüzden bişey diyemiyorum. Maddi sıkıntısı olmayan deneyebilir
Ben denemistim allah icin iki yorumcu bana bu insan hayatima girmeden once boyle birisi hayatinagirecek demisti hatta birisi tam tarih vermisti hic onemsememistim o zaman sadece genel bir fal istemisim ama adamin duzgun biri oldugunu soylemisler orda baya baya yanilmislarBir yolun var'ı deneyen var mı hiç????
Aman neyse bulaşmayayımBen denemistim allah icin iki yorumcu bana bu insan hayatima girmeden once boyle birisi hayatinagirecek demisti hatta birisi tam tarih vermisti hic onemsememistim o zaman sadece genel bir fal istemisim ama adamin duzgun biri oldugunu soylemisler orda baya baya yanilmislar
Binnaz da da iyi falcılar var bence ama dediğin gibi son zamanlarda iyice değiştiler, hem çok pahalı oldu hem hediye kredi vermiyorlar, bizleri hiç umursamıyorlar artık neden acaba ?Ben Elfin ve Doğa dan’a ve hatta orda en beğenilen 4-5 falcıya daha baktırmıştım. Geçen ay detaylı olarak da yazmıştım o başlığa. Oranın falcılarına toplamda 1000 lira falan harcamış olabilirim. Tek bir kelimesi bile çıkmadı. Bu adı geçen kişiler mutlak olarak daha iyidir diye bir şey yok. Şu veya bu falcının bize bir şeyler tutturması veya hiç bir şey bilememesi artık tesadüf mü enerji mi artık ne derseniz deyin, bundan kaynaklanıyor. Bence Binnazın fiyatları artık soygun denecek vaziyete geldi ve bunun da makul bir açıklaması yok kesinlikle.
Zaten bu isimler kötü falcıdır demek istemiyorum tabii ki. Ama Binnaz’ın fiyatlarının bu kadar yüksek olmasının nedeni falcılarının daha güvenilir olduğu izlenimini vermek biraz da. Yani ben bile bunu dediğim halde 100-150 liraya bakan bir falcının 20-30 liralık falcıya göre daha çok şey bildiği izlenimini edinmiştim bunlara baktırırken. Ama bunun doğru olması mümkün değil, sonuçta fal bakmak için bir eğitim falan gerekmiyor. Ya da onlar hakkında yapılan yorum veya eleştiriler ne kadar doğru ve güvenilir bunu da bilmiyoruz. Bu yanılgıya ben de düşmüştüm, az para verdiklerim bir şey bilemedi artık parama kıyayım da gerçekleri duyayım falan diyerek Binnazda en çok övülen falcılara baktırdım. Onlar da diğerleriyle aynı şeyleri söylediler, onlar da yanıldılar. Geçmiş yaşadıklarımdan, sorduğum adamdan, her şeyden soğuduğumla kaldım.Binnaz da da iyi falcılar var bence ama dediğin gibi son zamanlarda iyice değiştiler, hem çok pahalı oldu hem hediye kredi vermiyorlar, bizleri hiç umursamıyorlar artık neden acaba ?
Canim bizzat soylıyım neden ben bikere yazmıştım 150 tl para vericem iade etmicen hediye kredi vermicen öylemi dedim de bana dediki zevkin iadesi olmaz o yüzden bu kurali koyduk dedi ve artık çark sistemi yokmuş falladdin de cıktı biseynoldu bunlara yani suç bizde gerçi burda konuşuyoruz kosa kkoşa gidip baktiriyoruz yineBinnaz da da iyi falcılar var bence ama dediğin gibi son zamanlarda iyice değiştiler, hem çok pahalı oldu hem hediye kredi vermiyorlar, bizleri hiç umursamıyorlar artık neden acaba ?
Ben saçma buluyorum 150 tl çok biliyor 60 tl az biliyo bence saçma bi kız var mesela 65 tl den bakıyo ne zaman baksam hep meşgul fiyatla bi alakasıZaten bu isimler kötü falcıdır demek istemiyorum tabii ki. Ama Binnaz’ın fiyatlarının bu kadar yüksek olmasının nedeni falcılarının daha güvenilir olduğu izlenimini vermek biraz da. Yani ben bile bunu dediğim halde 100-150 liraya bakan bir falcının 20-30 liralık falcıya göre daha çok şey bildiği izlenimini edinmiştim bunlara baktırırken. Ama bunun doğru olması mümkün değil, sonuçta fal bakmak için bir eğitim falan gerekmiyor. Ya da onlar hakkında yapılan yorum veya eleştiriler ne kadar doğru ve güvenilir bunu da bilmiyoruz. Bu yanılgıya ben de düşmüştüm, az para verdiklerim bir şey bilemedi artık parama kıyayım da gerçekleri duyayım falan diyerek Binnazda en çok övülen falcılara baktırdım. Onlar da diğerleriyle aynı şeyleri söylediler, onlar da yanıldılar. Geçmiş yaşadıklarımdan, sorduğum adamdan, her şeyden soğuduğumla kaldım.
Evet bu faladdin den sonra hiç umursamamaya başladılar binnaz ın müşterilerini. faladdin başka bu başka halbuki. Falsepetinde de çark falan olsa fena olmazdı aslında :)Canim bizzat soylıyım neden ben bikere yazmıştım 150 tl para vericem iade etmicen hediye kredi vermicen öylemi dedim de bana dediki zevkin iadesi olmaz o yüzden bu kurali koyduk dedi ve artık çark sistemi yokmuş falladdin de cıktı biseynoldu bunlara yani suç bizde gerçi burda konuşuyoruz kosa kkoşa gidip baktiriyoruz yine
Konu dışı olsa da biraz, bir şey sormak istiyorum. Bu olumlama imgeleme ve ritüel denilen şeylerin büyü ile yakından uzaktan alakası var mıdır? Youtube yorumlarında okudum gerçeklik payı var mı merak ettim.
Şu falcı didara gidenlerin aklı yok bence 20 tl çöpe atiyolar
Ay çok üzdün şimdi yaTalia bana son falında sorduğum adamla ilgili sana geri dönüşü var ekim ilk haftasına her şey netleşecek hayatındaki kadınla kısa kısa flörtleşmeler var sadece aklında sen de varsın diyordu şimdi soru kısmımı cevaplamış bu adam sana karşı nötr bu kızdan hoşlanmış bence bırak sen bunu falan demiş :) Pes doğrusu ya
Valla soru kısmı bana daha doğru geldi keşke falda da bunları rahatça söyleseydi sonradan farklı yorumlaması beni de üzdü :)Ay çok üzdün şimdi ya
Ama falcıların bir çoğu fala gösterdikleri özeni soruya göstermiyorlar, bayağı geçiştiriyorlar cevapları. İnşallah sana falda söyledikleri doğrudur.
bende de daha öncekiler çıkmamıştı ama anlık için atıyordum zaten.. Falda farklı soruda farklı konuşmasaydı iyiydiTalia'nın anlık ve geçmiş yorumlamasını beğensem de gelecek konusunda dedikleri çıkmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?