Fal Sepeti Deneyimleri

Talia’nın ara vermesi iyi olmuş sanırım. Peki ilk sıralarda mıydın? Ona denk gelip son sıralarda olunca biraz tereddut ediyorum enerjisi dusuyor mu acaba diye
Evet ilk sıralardaydım, pc başındaydım, denk geldim ve hemen gönderdim.

Fakat ilk gönderdiğim falda sıram kaçtı hatırlamıyorum. Çünkü ben o ilk falı hiç beğenmemiştim.
 
sıkıntın her neyse büyük geçmiş olsun
 
herkes burada birbirine bir şeyler soruyor burası paylaşım yeri senle konuştuğum gibi çoğu üyeyle de konuşuyorum bu çok normal :) Ayrıca etik bir olayın yok derken? Neymiş etik olmayan? Hepimiz fala para harcayarak israf yapıyoruz sen de dahil bilmem farkında mısın :)
 
Anette'ye bende fal attım. Sanırım yoğunluğundan iletişim karışıklığımız oldu. O da özür mahiyetinde daha özenli baktı. Kadın söylediklerinde haklıydı. Geçmiş, an ve kişi analizleri doğruydu. Ama falı gelene kadar kaç kere desteğe yazmak zorunda kaldım. Desteğe düne kadar 1 kere yazmış insandım ben. Yıldım beklerken. Boş biri olduğunu düşünmüyorum. Yine yorumunu almak isterim. Ama işte yine aması geliyor... Böyle yoğun bekletirse zor. Fal için beklemeye tahammülüm kalmamış.
 
Bedava falım ise Samantha'ya düştü. Kart açtı bence direkt. Fincana baktığını düşünmüyorum. Anlık analizlerde iyiydi. Şu an ki durumu olduğu gibi anlattı. Promosyon olmasına göre epey iyiydi. Beğendim.
 
Sunu yapmayin bence su topikte en sinir oldugum sey gelip “sen cok baktiriyorsun baktirma” diyenlerve boyle insanlarin fal baktirmasina karisanlar. Hayir gercekten, kime ne ister baktirir ister baktirmaz, herkes kendi baktirdigi falla ilgilense her sey daha guzel olur. Burasinin amaci baktirdiginiz falcilar hakkinda yorum yapmak.
 
Kendisi baktırmıyormuş gibi birde israf demesi peki? Neyse boşver bu arkadaş ortalığı karıştırmayı seviyor sanırım daha önce de forumda tartışmalarını görmüştüm çok umursamamak lazım :)
 

Bence hiç beklentiye girmemeyi tercih ediyorum ama bir yandan da merak ediyorum :))) çünkü umut edip beklerken hayal kırıklığına uğruyorum... tabi hangisi doğru olur onu bende bilemedim canım
 
Talia beni çok üzüyor
Dün 9 tane fal alıp kapattı, son 4 tanesi dün geceden beri duruyor kadın yine kayıplarda.
Bari elle tutulur bir şeyler söylese de beklediğime değse.
 
Selam kızlar hepinize ben de nacizane bugüne kadar fal sepetinde 10 kişi olmustur baktirdigim.Anette duygu aura nas kendine has Utku Venüs ateş Alex aslı Çınar thalia Melisa donukuk .Az önce baktirdigim Fallara baktım geçen iki ayda biri 150 biri 180 TL olan iki adet fatura odemisim mobil ödeme ile yapmıştım ödemeleri.Dise dokunur çıkan maalesef birşey yok .Yüz yüze de online de aynı hep aynı senaryo aynı döngü aslında.İki türlü senaryo var genelde fal baktirdigimiz adamların karakteri belli yapı olarak tabi istisnalar hariç diyerek ayrıca belirteyim.
Günü birlik yaşayan aşkla pek işi olmayan cinsellik odaklı cevresinde o tarz arkadaşları olan içki içen gamsız umursamaz yedekte tutan dengesiz profilinde ki adamlar .Hep sunu diyorlar bu çocuğun çevresinde o tarz kızlar var ama senden etkileniyor sana değer veriyor adım niye atmıyor diyince de sorunları var ailevi ve maddi ya da seni üzmek istemiyor sen düzgün yaşayan birisin.
İkinci senaryo da aşırı olumsuz bakanlar bu çocuk seni hiç sevmiyor seni tamamen aklından silmiş ismini bile hatırlamıyor şu an başkası var hayatinda önüne bak diyen sert sert söyleyen insanın enerjisini aşağı çeken bazı falcilar.
Aslında şunu fark ettim onlar bize sadece hikaye satıyorlar sonu iyi ya da kötü biten senaryo.Fal baktirdim çünkü o an insan psikolojik olarak rahatlamak istiyor merak ediyor iyi birşeyler duymaya Gine baktiririm fal ama bu kadar değil.
Aslında karşı tarafın ne düşündüğünü ne hissettiğini bilmekte bitiyor iş onu bilse insan o kadar yipranmaz.Tabi yapısını bildiğin bir adamın ne düşündüğünü ne hissettiğini bilmek tahmin etmek cok zor değil.
Bazen ters köşe yapanlar da var bu baktirdigimiz kişiler arasinda.Bu adamlar da bizi çeken birsey var ama ne bilemiyorum yasanmamislik ulaşamamak olabilecekken olmaması ya da yarım kalması .
Sagligim yerinde isim var sekreterim maddi durumum da iyi çok şükür.Ama insanjn özel hayati iyi gitmeyince ister yönetici ol ister 5 bin lira maaş al en iyi pozisyona sahip ol hepsi boş geliyor .İnsan gerçekten biri tarafından sevilmek ozlenmek sahiplenilmek istiyor gün içinde seni merak eden düşünen biri olması insana en ağır işte çalışsan bile müthiş bir motivasyon kaynağı oluyor.
Ama şans kader artık ne bilmiyorum hep bir bekleyiş umut etmek zamanla insanı psikolojik olarak ve ruhen yoruyor .
Bu aralar ritüel yapıyorum bilinçaltı mesajları telepati gibi umarım işe yarar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…