Fal Sepeti Deneyimleri

merakımdan soruyorum anette claire nasıl kızlar :)

Kızlar ben geçen gün Anette ye kahve falımı attım epey bekletti ama %80 hayatımı bildi. Olacakları söyledi ama ne kadarı tutar onu bilmiyorum çünkü ekim kasım falan gibi belli olucak dediğine göre..Arkadaşım daha önce ona baktırmıştı söylediklerine inanmamıştı hiç. Hatta attı falan demişti ama valla çıktı geçenlerde aynı dedikleri oldu ben de dayanamadım attım ona bakalım bana neler olacak..

Belki sizde giden paralariniza benim gibi yanmazsiniz diye yazıyorum.... hiçbirinin dediği çıkmadı.... Ama hiçbirinin

nasıl yani hakikaten mi herhalde sizinki biraz şanssızlık olmuş. Valla ben ayda ortalama sadece bu sitede 6-7 kez fal baktırıyorum diğer siteler uygulamalar hariç. Çevremdeki arkadaşlarda baktırıyor %70 falan çıkıyor dedikleri bazısının daha da fazla hatta ama her falcıda doğru söylüyorsunuz bilemediği de oluyor ama iyi ki ben bu kadarına rastlamadım..

merakımdan soruyorum anette claire nasıl kızlar :)
Ben ona baktırmıştım ve inanılmaz doğru analizler yapmıştı. Ağzım açık dinledim. Hatta Eylül sonuna kadar da görüşme yok falan demişti. Cidden dediği gibi olacak galiba. Bak lafı geçince acaba Taliayı beklemeyi bırakıp tekrar ona mı atsam diye düşündüm

o zaman ileriki zamanlarda denenebilir

Bir arkadaşım Liya'ya fal atmış şimdi söyledi kum falı da bakıyormuş..bakalım neler söyleyecek meraktayız bekliyoruz valla sonra yazıcam size kızlar

Kizlar falsepeti yorumu puanlamak icin faldan somra kac gun suremiz var?
Bilen kimse yok mu?

Canım herhangi bir süresi yok İstediğin zaman puanlayabilirsin. Ben bir yıl sonraki falımı bile puanladığımı hatırlıyorum. ❣
baya iyiymis... binnaz abla tellwe filan hep sureli de ondan sordum. En son falimda yorumcu soruma cvp vermeden puanlamak istemedim, ama puanlamadan aldigimiz o bir puan bile bir sonrak yorum icin kritik olabildiginden hic puanlamadan birakmak da istemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…