- 7 Aralık 2018
- 506
- 1.242
- 43
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.501
Dün gece Alexi bende yakaladım. Sabah uyanınca falını dinledim. Katina yollamıştım kartların çoğu ters zaten durumumda iç açıcı değil. O nedenle şaşırmadım. Hiç kart yorumu yapmamış. Falı fal gibi değil. İlişki tavsiyesi gibiydi. Fal olarak beğenmedim ama tavsiye ve analizleri muazzam. Ona asla birşey diyemem. Falda şu olacak bu olacak diye birşey yok :) Ama sevdim mi sevdim. Çok tuhaf.
Falsepeti’nin nispeten yeni falcıları profillerini 7/24 online gösteriyorlar ki sabahtan akşama kadar fal atanlar atsın, gece 1 saat girince de bakıyolar fallara ve ertesi gün yine biriktiriyorlar. Bu durum bana çok itici geliyor
Eski falcılar, (alex, nesibe, dennis, talia, duygu aura, yağmur vs) sadece fal bakabileceklerinde online oluyorlar ve attığınızda hemen falınız geliyor
Anette claire, liya constanta, falcı nezo, ahenk özüm gibi para odaklı bakanlar beni irite ediyor ve asla baktırmayı düşünmüyorum
ya %50 indirim kuponum var süresi bitmek üzere o yüzden kime baktırsam diye düşünüyorum :/ senanur tan nasıldır acabaHa bir de ilgisi, enerjisi ve samimiyeti çok güzelKadının hakkını yemeyeyim bu konuda
alexin olayı zaten analiz ve karakter yorumu normal falcılar gibi vade,harf vermiyor veya şekil yorumlamıyor. İlişki için baktırmak isteyenler baktırabilir bence :) Ha benim sınav olayımı da bilmişti orası ayrı :)Talia için çok bekledim ama girmediği için Alexe baktırdım. Başka önerebileceğim kimse yok maalesef.
O, şu, bu falcı tırt alex gerçekten mükemmel. Neden bu zamana kadar baktırmadım ya da bekledim bilmiyorum ama falı dinlerken gerçekten ağzım açık kaldı. analizler, yorumlar enerjisi harika başka bir şey demiyorum dilerim dediği gibi de olur her şey hadi bakalım :)yorumlarını bekliyoruz :)
Bende uzun zamandır bekliyorum kendisini bir türlü online yakalayamadım... siz hangi falı gönderdiniz?O, şu, bu falcı tırt alex gerçekten mükemmel. Neden bu zamana kadar baktırmadım ya da bekledim bilmiyorum ama falı dinlerken gerçekten ağzım açık kaldı. analizler, yorumlar enerjisi harika başka bir şey demiyorum dilerim dediği gibi de olur her şey hadi bakalım :)
katina attım :)Bende uzun zamandır bekliyorum kendisini bir türlü online yakalayamadım... siz hangi falı gönderdiniz?
gerçekten miO, şu, bu falcı tırt alex gerçekten mükemmel. Neden bu zamana kadar baktırmadım ya da bekledim bilmiyorum ama falı dinlerken gerçekten ağzım açık kaldı. analizler, yorumlar enerjisi harika başka bir şey demiyorum dilerim dediği gibi de olur her şey hadi bakalım :)
İndirim kuponu süreli miymişya %50 indirim kuponum var süresi bitmek üzere o yüzden kime baktırsam diye düşünüyorum :/ senanur tan nasıldır acaba
Ayni durumdayim. Sen attin mi Sena'ya? Ben gecen yaz baktirmistim, kendinden cok emin konustu guven bana filan dedi hatta, dedigi tarihlerde bir kipirdanma bir hareketlilik oldu ama gerisi gelmedi maalesef. Ona gore mutlak mutlu sonduya %50 indirim kuponum var süresi bitmek üzere o yüzden kime baktırsam diye düşünüyorum :/ senanur tan nasıldır acaba
Ben de yeni ogrendim. O nedenle hemen atmaliyim birine cancanİndirim kuponu süreli miymiş
Bana da 2 ay önce bi şeyden dolayı vermişlerdi de bi baktım gitmiş noldu diye düşünüyofum demek ki süresi dolmuş
malesef süreli ya 1 haftalığına veriyorlar ve her fal için değil ona da dikkat edinBen de yeni ogrendim. O nedenle hemen atmaliyim birine cancan
senanura atmadım ya hala bakınıyorum.. Bari talia online olsa da ona kullansamAyni durumdayim. Sen attin mi Sena'ya? Ben gecen yaz baktirmistim, kendinden cok emin konustu guven bana filan dedi hatta, dedigi tarihlerde bir kipirdanma bir hareketlilik oldu ama gerisi gelmedi maalesef. Ona gore mutlak mutlu sondu
Ben de max. TL30 civarinda birine atmak istiyorum, bu aksam atmaliyim. Kahve tercih ederim ama olmadi kart atacagim artik. Kime atsam acaba? Istediklerim cevrimdisi gorunuyor, offf
Hangi fal cesidi icin oldugunu nasil anliyoruz? Ya da belirli bir ucret limitine kadar mi?malesef süreli ya 1 haftalığına veriyorlar ve her fal için değil ona da dikkat edin
kupunun yanında detay yazıyor ya ona tıkla fal çeşitleri yazıyorHangi fal cesidi icin oldugunu nasil anliyoruz? Ya da belirli bir ucret limitine kadar mi?
Senanur fos tavsiye etmem..senanura atmadım ya hala bakınıyorum.. Bari talia online olsa da ona kullansam
Tsk ederim, detay kismina clickleyince gordum evetkupunun yanında detay yazıyor ya ona tıkla fal çeşitleri yazıyor
nas kendine has??Senanur fos tavsiye etmem..
Ben de yeni ogrendim. O nedenle hemen atmaliyim birine cancan
Melek Kara denenebilir.. şimdi yemek yedikten sonra içip yollıycam ben de onasenanura atmadım ya hala bakınıyorum.. Bari talia online olsa da ona kullansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?