- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.441
Dışarı çıkınca her 5 erkekten 2sini exime benzetiyorumbunun bi tık üstü depresyon yeniden....
Sizce bu tesaduf olabilir mi? Tabiki bekleyip gorecegiz ama bu insanlarda birseyleri goruyor olamazlar mi?
Yani yasi sana uygun olan herkesiDışarı çıkınca her 5 erkekten 2sini exime benzetiyorumbunun bi tık üstü depresyon yeniden....
Haha yok canim. Yani gercekten gelecekle ilgili birseyleri goruyor olamazlar mi demek istedim.Bu cümlede tam kasıt nedir, yani birbirlerinin sayfalarını görmek gibi mi ?
Yok canim ne alaka görmezlerBu cümlede tam kasıt nedir, yani birbirlerinin sayfalarını görmek gibi mi ?
Çok benziyor deyince öyle anlamışımHaha yok canim. Yani gercekten gelecekle ilgili birseyleri goruyor olamazlar mi demek istedim.
Kız tabiki göremezler, sonuçta hepsi rekabet halinde bence ve zaten ücret alıyorlar her faldanYok canim ne alaka görmezler
Ahahahahahah durum yazısına bakın ne güldüm Ya:)))))))))))
Aaa canım bir de, Senanurun vadesi çıkarsa buraya yazmayı unutma olur muHaha yok canim. Yani gercekten gelecekle ilgili birseyleri goruyor olamazlar mi demek istedim.
Bende kendim icin endiselenmeliyim bence kusum cunku var olan beynim de bu cocugu ozleyip unutmak arasinda bana oyun oynuyor gibi gorunuyor☹Yani yasi sana uygun olan herkesiDiger 3 u zaten 35+tir, baban yasinda da olabilir hatta. Ya sen hani unutmustun? Senin Icin endiselenmeli miyim ben acaba?
Şu bağ kesme olayını mı yapsak ya, yapan deneyen var mı?Bende de benzer bir durum oluştu son günlerde: Hiç ilgimi çekmeyen bir diziyi izliyorum, sırf aktör ona benziyor diye. Daha doğrusu onun sarışın versiyonu. Tuhaf durumlar. Bir sürü şey icat ettiler, ama gereksiz kişi ve anıları beyinden silme cihazını akıl edemediler bir türlü.
Sabır diliyorum
Tabi yazarim. Senanur'un benim soruma cevabida soyleydi:Aaa canım bir de, Senanurun vadesi çıkarsa buraya yazmayı unutma olur mu
Eterik kordonu kesme çalışmasıydı zannedersemŞu bağ kesme olayını mı yapsak ya, yapan demeyen var mı?
Tam adını hatırlayamadım böyle afilli bir adı vardı. Gerçi böyle cins şeyler bende hiç çalışmıyor
Aynen oydu canımEterik kordonu kesme çalışmasıydı zannedersemAma bunun işe yaracağını sanmam. Sonuçta her şey zihinde bitiyor Bence olumlama yapın ya da imgeleme yapın ve inanın. Mutlaka sonuç alırsınız, eminim
Hani onda, söylenen kelimeler ve ne bileyim makasla kesmek falan anlık ya hani, o yüzden faydalı olacağını sanmam. Gerçi nasıl kesiliyor ne deniliyor tam bilmiyorumAynen oydu canımAma bu çalışma da zihin ve olumla çalışması değil miydi bir nevi?
Pazar tüm gün evdeyim, o video da dahil tüm gün kordon kesme, unutma ritüeli, olumlama, imgeleme, zihin çalışması, totem ne halt varsa yapacağımHani onda, söylenen kelimeler ve ne bileyim makasla kesmek falan anlık ya hani, o yüzden faydalı olacağını sanmam. Gerçi nasıl kesiliyor ne deniliyor tam bilmiyorum
Olumlama ve imgeleme ise sürekli tekrar edip zihinde canlandırdığımız için daha etkili, ben böyle düşünüyorum
Ve kendim de sonuç aldığım için aslında emin konuşuyorum ☺ Ben buraya video atmıştım, oradaki çalışmayı berrak bir zihinle yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum
Bizi de bilgilendir gelismeler hakkinda canimPazar tüm gün evdeyim, o video da dahil tüm gün kordon kesme, unutma ritüeli, olumlama, imgeleme, zihin çalışması, totem ne halt varsa yapacağımbekle beni youtube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?