- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.421
Onun özel duası var diye biliyorumBen su falını online saçma görüyorum ya.. Yani sonuçta kart seçebiliyoruz veya kahve fotosu gönderiyoruz ama su için bir şey yapamıyoruz ya da nasıl bakılıyor bilmiyorum ben
Ben zamanında yüz yüze birine baktırmıştım suya kül falan döküyordu birşeyler okuyordu evet hatırladımOnun özel duası var diye biliyorum
Ama bence ilim isteyen bir fal. Herkesin bakabileceğini sanmıyorum
Ben su falını online saçma görüyorum ya.. Yani sonuçta kart seçebiliyoruz veya kahve fotosu gönderiyoruz ama su için bir şey yapamıyoruz ya da nasıl bakılıyor bilmiyorum ben
ya hahaahhahahahhahahHangisi unuttum ama fazlasıyla iyimser bir yabancı web sitesi vardı, "isteyen herkes kendi su falına bakabilir, sezgilerinize güvenin" diyen. Önüme su dolu leğen koyup 3547 saat beklemiştim, ta ki uykudan kafam içine düşene kadar
Bilemiyorum, su falını hiç denemedimBen zamanında yüz yüze birine baktırmıştım suya kül falan döküyordu birşeyler okuyordu evet hatırladımAma çıkmadı hiçbir dediği malesef.. İyi bakabileni bulmak lazım. Acaba Talia nasıl bakıyor ya merak ettim
Ya acaba bi yerde çalışıyor mudur, bir dahaki falında sorcam bunu :dBilemiyorum, su falını hiç denemedim
Bu arada, Taliadan bir şekilde haberi olan var mı mübareklerNeredeyse 1 haftadır yok
Muhtemelen çalışıyor olabilir, ulaşmak çok güçYa acaba bi yerde çalışıyor mudur, bir dahaki falında sorcam bunu :d
Talia çok esrarengiz geliyor bana değişik yaniMuhtemelen çalışıyor olabilir, ulaşmak çok güç
Talia çok esrarengiz geliyor bana değişik yani
kayboluyor falan ya ondan sanırım hahahahFarklı bir enerjisi olduğu doğru ama esrarengiz demek doğru mu bilmiyorum
AHahahaahah kahkaha attımkayboluyor falan ya ondan sanırım hahahah
Ondan 4 kez yorum aldım. İlk iki falı ve vadeleri inanılmaz şekilde çıkmıştı. Sonraki fallarım çıkmayınca bir daha atmamıştım. Fakat fena değil. Olumsuzu da söylemişti bende.Merhaba,
Senanur hakkinda tecrubelerinizi paylasir misiniz? Hep pembe tablomu cizer yoksa gordugu olumsuz seyleri de soyluyor mu?
Gecen hafta ortaya ciktigindaben sormustum tatildeydim bundan sonra aktifim demistiYa acaba bi yerde çalışıyor mudur, bir dahaki falında sorcam bunu :d
Falı nasıldı sende peki ?Gecen hafta ortaya ciktigindaben sormustum tatildeydim bundan sonra aktifim demisti
teşekkür ederim..hassasiyetinizi de anlıyorum sağolun ben bir bakayım inceleyeyim karar vericem artık..ilk kez baktırcam ama merakta ediyorum şahsen nasıl olur neler söylerler..tekrardan çok sağolun
Ben surekli baktiriyorum ona anlik durum analizini ozellikle cok begeniyorum. Daha once kimsenin bilmedigi birseyi bilmisti ve bana her zaman sizinkine iliski denmez arkadasliginiz diye yorum yapar ki buda dogduydu. Surekli baktirdigim.icin sunuda diyebilirim bazen gercekten yorumcularinda enerjisi dusuk olabiliyor.Falı nasıldı sende peki ?
kendisini yakalarsam su falı atcam ya bu sefer :d hiç denediniz miBen surekli baktiriyorum ona anlik durum analizini ozellikle cok begeniyorum. Daha once kimsenin bilmedigi birseyi bilmisti ve bana her zaman sizinkine iliski denmez arkadasliginiz diye yorum yapar ki buda dogduydu. Surekli baktirdigim.icin sunuda diyebilirim bazen gercekten yorumcularinda enerjisi dusuk olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?