- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.401
Bana çok çok olumlu şeyler söyledi sınav kısmı tuttu ama diğerleri olmadıBana da olumsuz değildi. Yani ex için dönecek ama yine gidecek falan dedi. Benim için olumlu bu geldiğini görmek
Arkadaslarıma zehir gibi fallar attığını bilirim, dinledikçe ben üzülüyodum. Asla pembeci biri değil, çingene veya alex tadında
Utku eylül sonu dedi yeşil çingene 20 gün oldu baktirali.. uykuyu beğendim anlık ama çünkü ben mutlu son görmüyorum
Bana da olumsuz değildi. Yani ex için dönecek ama yine gidecek falan dedi. Benim için olumlu bu geldiğini görmek
Arkadaslarıma zehir gibi fallar attığını bilirim, dinledikçe ben üzülüyodum. Asla pembeci biri değil, çingene veya alex tadında
Niye patlasin ne güzel çıkmışKızlar ahmet ve utku inanç' a sordugum konu icin verdikleri vadelerden önce oldu.. Şimdi bu fallar patlamış oluyor galiba offf
Gerçekten reklam amaçlı yazmadım. Sadece öneri çıkmayadabilir. Bende bildi. Sizde bilmeyebilir.Ben gecen yaz baktırdım orda gamze ve okan var hatta. Denize baktrdm bu adamla olmaz dönmez dedi 2 saat sonra adam aradı. En azından görüşmeye başladık ve dönem dönem hala görüşüyoruz nasıl olcak o iş? Her dediği çıkıyor diye diğer topicde de yorumunuz var ama kendisi aşk-ermeni falı diye bir falı 2 kat daha pahalı bakmayı teklif etmişti ben tarot baktrmıştm. Çıkmadı gençler
Burası online fal topic konusu paylaşmanız benim acımdan sevimli gelmedi.
Sevgiler
kızlar benim bir sorunum var gerçekten de çözmem çok zor bir durum. geçenlerde bir arkadaşım bana su falı baktır dedi tavsiye etti onda görünür dedi ama ne dersiniz su falı mı baktırsam kime baktırsam bilemedim
Su falı gerçekten her şeyi döken bi fal, ama herkes bakamaz işte o fala ayrı bi meziyet çünkü..kızlar benim bir sorunum var gerçekten de çözmem çok zor bir durum. geçenlerde bir arkadaşım bana su falı baktır dedi tavsiye etti onda görünür dedi ama ne dersiniz su falı mı baktırsam kime baktırsam bilemedim
Onlar kiiiim neleri tutturdular soyler misinizsu falı istiyorsan bence bir sürü yorumcu var online sitelerde bir dene derim ama hangisi dersen ben daha evvel baktırdıklarım oldu birkaç kişi gerçekten de çıktı söylenenler. karar senin tabi
bana nedense su falı pek çekici gelmiyor. biraz havada kalıyor gibi o yüzden astroloji ve tarot daha çok bir şeylere dayanıyormuş gibi geliyor banakızlar benim bir sorunum var gerçekten de çözmem çok zor bir durum. geçenlerde bir arkadaşım bana su falı baktır dedi tavsiye etti onda görünür dedi ama ne dersiniz su falı mı baktırsam kime baktırsam bilemedim
Zaten kesin bilir diye birsey yok fal sonucta. Sana cikan bana cikmaz bu enerji meselesi. Fakat ben baktirdim bana cikti ama kim oldugunu soylemem olayi biraz sacma. Sonucta bu sayfaya herkes bilgi almak icin giriyor. Ben suna baktirdim su cikti ama kefil olmuyorum isterseniz deneyin derseniz daha yardimci olursunuz diye dusunuyorum.Arkadaşımızın sorununu bilmediğimiz için tercihte onun tabi hangi falı seçeceği ama illa su falını da denemek istiyorsa bence denesin. İlla şu isimde diyemem kesin bilir diye ben memnun olduğumu söyledim sadece. falsepetinden baktırdım bende
Zaten kesin bilir diye birsey yok fal sonucta. Sana cikan bana cikmaz bu enerji meselesi. Fakat ben baktirdim bana cikti ama kim oldugunu soylemem olayi biraz sacma. Sonucta bu sayfaya herkes bilgi almak icin giriyor. Ben suna baktirdim su cikti ama kefil olmuyorum isterseniz deneyin derseniz daha yardimci olursunuz diye dusunuyorum.
tamam söylüyorum baktırdıklarımı ve memnun kaldıklarımı Valentina, Liya Constanta bir de Gaus.. ama tekrar söylüyorum karar herkesin kendine ait.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?