Fal Sepeti Deneyimleri

Bana çok çok olumlu şeyler söyledi sınav kısmı tuttu ama diğerleri olmadı

Utku eylül sonu dedi yeşil çingene 20 gün oldu baktirali.. uykuyu beğendim anlık ama çünkü ben mutlu son görmüyorum

Ay Utku için aynı fikirdeyiz. Bende falı dinledikten sonra tam olarak böyle düşünmüştüm

Şu yazdıklarına nasıl sevindim. Utku'yu epey beğenmiştim. Dediği hiçbir şeyde yanlışlık yoktu. Ama sonu mutluya bağlıyor sanmıştım Gerçi kartlar hep olumlu çıktı. Adam ne yapsın

ÇIkan fal haberi vereyim kadiköy modada burç cafede deniz abla var dediklerinin tümü çıktı işle ilgili genel itibarı ile falı güzeldi. Diger çıkan falcı olmadl bana. Çok fal baktırdım ama öyle hisli direk bilen biri çıkmadı.

Ben gecen yaz baktırdım orda gamze ve okan var hatta. Denize baktrdm bu adamla olmaz dönmez dedi 2 saat sonra adam aradı. En azından görüşmeye başladık ve dönem dönem hala görüşüyoruz nasıl olcak o iş? Her dediği çıkıyor diye diğer topicde de yorumunuz var ama kendisi aşk-ermeni falı diye bir falı 2 kat daha pahalı bakmayı teklif etmişti ben tarot baktrmıştm. Çıkmadı gençler

Gerçekten reklam amaçlı yazmadım. Sadece öneri çıkmayadabilir. Bende bildi. Sizde bilmeyebilir.

kızlar benim bir sorunum var gerçekten de çözmem çok zor bir durum. geçenlerde bir arkadaşım bana su falı baktır dedi tavsiye etti onda görünür dedi ama ne dersiniz su falı mı baktırsam kime baktırsam bilemedim

su falı istiyorsan bence bir sürü yorumcu var online sitelerde bir dene derim ama hangisi dersen ben daha evvel baktırdıklarım oldu birkaç kişi gerçekten de çıktı söylenenler. karar senin tabi

Su falı gerçekten her şeyi döken bi fal, ama herkes bakamaz işte o fala ayrı bi meziyet çünkü..
Online o kadar su falı baktırdım ama kahve veya katinadan çok ayrı bi fal diyemem, aynı ayarda
O yüzden daha fazla para verip su atma bence

bana nedense su falı pek çekici gelmiyor. biraz havada kalıyor gibi o yüzden astroloji ve tarot daha çok bir şeylere dayanıyormuş gibi geliyor bana

Arkadaşımızın sorununu bilmediğimiz için tercihte onun tabi hangi falı seçeceği ama illa su falını da denemek istiyorsa bence denesin. İlla şu isimde diyemem kesin bilir diye ben memnun olduğumu söyledim sadece. falsepetinden baktırdım bende

Zaten kesin bilir diye birsey yok fal sonucta. Sana cikan bana cikmaz bu enerji meselesi. Fakat ben baktirdim bana cikti ama kim oldugunu soylemem olayi biraz sacma. Sonucta bu sayfaya herkes bilgi almak icin giriyor. Ben suna baktirdim su cikti ama kefil olmuyorum isterseniz deneyin derseniz daha yardimci olursunuz diye dusunuyorum.

tamam söylüyorum baktırdıklarımı ve memnun kaldıklarımı Valentina, Liya Constanta bir de Gaus.. ama tekrar söylüyorum karar herkesin kendine ait.

Su falı evet bana da çekici gelmiyor, hiç baktırmadım. Daha sonra dener miyim bilmiyorum

Kızlar,daha önce fal gönderen oldu mu bilmiyorum ama promosyon falımın birine Asu Çiftçi bakmış. Kahve olmasına rağmen kadın gayette de güzel noktalara değinmiş ve nokta atışları yapmış. Ücreti düşük olup, kaliteli fal olsun diyen olursa diye bunu buraya yazmış olayım

tamam söylüyorum baktırdıklarımı ve memnun kaldıklarımı Valentina, Liya Constanta bir de Gaus.. ama tekrar söylüyorum karar herkesin kendine ait.

teşekkür ederim..hassasiyetinizi de anlıyorum sağolun ben bir bakayım inceleyeyim karar vericem artık..ilk kez baktırcam ama merakta ediyorum şahsen nasıl olur neler söylerler..tekrardan çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…