- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.341
Kopyala yapıştır bile olabilir benim falımAhmet Cansoy falim geldi sonunda, cok uzun surede yorumlamis ama yazili ve cok ozensiz buldum promosyon fal gibiydi ve hic nokta atisi yoktu neredeyse. Cumleleri de hep devrikti, bilmiyorum nasil boyle muthis yorumlar var sitede hakkinda, ilginc.
bende de çıkan cümleleri oldu yani..Geçen gün bende Ahmet'e attım ertesi gün yorum geldi epey sıra vardı galiba ama bir ikisi çıktı dediklerinin görüşme falan demişti gerçekleşti ama dahasını bilmiyorum diğerleri de çıkacak mı..Merak ettim şimdi bak :/
Benim kopyala yapistir degildi, sordugum sorudaki detayları gore fal bakmis aslinda genel durum eh diyebilirim ama ne bir vade vermis ne de gelecekle alakali pek bir sey. Anlik karsi tarafin nasil hissettigini soylemis ve oldugundan daha pembe tablo cizmis. Belki sesli fali daha iyi olur bilemiyorum ama beklentimin altiydi.Kopyala yapıştır bile olabilir benim falım
Ben tecrubemi anlatabilirim bir yildir surekli fal baktiriyorum her duydugum isme baktirdim . Sanirim sevgi olmadan bazi yorumcular kesinlikle goremiyor ama bazilari cikar iliskiside olsa goruyor. Engin gumus cok severim ben ilk falinda verdigi vade cikmisti kisilik analizi iyidir ama en son baktirdigim adam itiraf etmesine ragmen yok biri diyordu. O sevgi olmadimi goremiyordu sanirim.Ben de Temmuz ortasından Ağustos ortasına kadar 1 ay durabilmiştim falsız bu yıl, şimdi de Eylül'de bir daha baktırmamak amacım
O zaman hepinize tekrar soruyorum. Soruyu başka türlü çevirerek daha doğrusu:)
Peki hiç bu adamın hayatında başka biri var , gönül bağı da var, aralarında sevgi&aşk görüyorum diyen falcı var mı:) sanki bana hep ya kimse yok ya da geçici biri var diyorlarmış gibi geliyor. Belki varlığı kesin olan birini inkar etmek istemiyorlar ama aralarındaki durumu da ciddi değil diye aktarıyorlar. Çünü tersini duymak bizi çok mutsuz edebilir ve bir daha o kişiye fal baktırmak istemeyebiliriz.
Ben üslubundan dolayı şikayet ettim kendisini. Enerjimiz uyuşmadı diyebilirdi kabul ederdim ama ters yaptı. Neyse denemiş oldukTekrar falimi okudum da Ahmet Cansoy, hic begenmedim gercekten tam bri promosyon fal gibi, cok ustten bakilmis ve yarim gibi bir fal, hic hissi varmis gibi de gelmedi uyusmadik biz herhalde.
Senin bu mesajını yeni goruyorum. Ben de begenmedim bana uslubu kaba degildi ama cok bastan savma bri faldı soruyu yeni sordum belki de cevaplamaz. Benim şaşırdıgım sitede yorum yapan insanlar, gerçekten şaka gibi. Bayılmışar da nesine bayılmışlar hiç anlamadım. Aynı fiyatlardaki bir Alex’in yorumuna ve uslubuna bakıyorum bir de buna, Alex’in soruma verdigi cevap bile bunun baktıgı falın iki katıydı ve daha detaylıydı.Bu ahmet denen falcı herkese aynı şeyleri söylüyor herhalde ve oldukça kaba kendisini şikayet edicem ayrıca.. Bana kalkmış adamla aşkınız hisleriniz karşılıklı siz ruh eşisiniz diyor adamla hiç ilişkimiz bile olmadı o duygusallık istemiyor cinsel odaklı birşeyler yaşamak istiyor ama dedim "zaten sana aşık demedikki pembe tablo yok" diyo. Ama falda gayet pespembe konuştı şok oldum. Üslup çok yanlış hiç önermiyorum. Ayrıca su falına da çağırdı oldukça itici.. Sallamasyon fal baktı..
Ya Ahmet bana aşırı pembe bir tablo çizdi. Muhtemelen herkese aynı şeyi yapıyor. E insanlar da bunu duymak istiyor zatenSenin bu mesajını yeni goruyorum. Ben de begenmedim bana uslubu kaba degildi ama cok bastan savma bri faldı soruyu yeni sordum belki de cevaplamaz. Benim şaşırdıgım sitede yorum yapan insanlar, gerçekten şaka gibi. Bayılmışar da nesine bayılmışlar hiç anlamadım. Aynı fiyatlardaki bir Alex’in yorumuna ve uslubuna bakıyorum bir de buna, Alex’in soruma verdigi cevap bile bunun baktıgı falın iki katıydı ve daha detaylıydı.
Yani itiraf etmiş adam buna rağmen yok dememeleri lazım artık. Kaldı ki çok da duygusal bağ yok diyelim yahu bu adamlar başka bir kadınla el ele tutuşuyor, ona dokunuyor, sinemaya yemeğe gidiyor. Bunlar sanki çok basit şeyler, duygu var yok, şu paylaşımları yaptıktan sonra kalbi bende olsa ne olurBen tecrubemi anlatabilirim bir yildir surekli fal baktiriyorum her duydugum isme baktirdim . Sanirim sevgi olmadan bazi yorumcular kesinlikle goremiyor ama bazilari cikar iliskiside olsa goruyor. Engin gumus cok severim ben ilk falinda verdigi vade cikmisti kisilik analizi iyidir ama en son baktirdigim adam itiraf etmesine ragmen yok biri diyordu. O sevgi olmadimi goremiyordu sanirim.
Soru kısmında falın benle uyuşmadığını belirten şeyler dedim kaba saba cevap verdi şikayet ettim ss atıp, uyaracaklarmış. Alex seviyesinde bir falcı değil zaten.. Dediğin gibi Alex soru kısmında bile detaylı özenli cevap veriyor.Senin bu mesajını yeni goruyorum. Ben de begenmedim bana uslubu kaba degildi ama cok bastan savma bri faldı soruyu yeni sordum belki de cevaplamaz. Benim şaşırdıgım sitede yorum yapan insanlar, gerçekten şaka gibi. Bayılmışar da nesine bayılmışlar hiç anlamadım. Aynı fiyatlardaki bir Alex’in yorumuna ve uslubuna bakıyorum bir de buna, Alex’in soruma verdigi cevap bile bunun baktıgı falın iki katıydı ve daha detaylıydı.
Ben de öyle düşündüm, pembeci olduğu için tercih ediliyor bence. Herkes bizim gibi dürüst,dobra falcı arayışında değil malesef :)Ya Ahmet bana aşırı pembe bir tablo çizdi. Muhtemelen herkese aynı şeyi yapıyor. E insanlar da bunu duymak istiyor zaten
Ben ahmeti seviyorum anlık bende iyiSenin bu mesajını yeni goruyorum. Ben de begenmedim bana uslubu kaba degildi ama cok bastan savma bri faldı soruyu yeni sordum belki de cevaplamaz. Benim şaşırdıgım sitede yorum yapan insanlar, gerçekten şaka gibi. Bayılmışar da nesine bayılmışlar hiç anlamadım. Aynı fiyatlardaki bir Alex’in yorumuna ve uslubuna bakıyorum bir de buna, Alex’in soruma verdigi cevap bile bunun baktıgı falın iki katıydı ve daha detaylıydı.
Dediklerinden 3'üne attım. Alex çıkar ilişkisi dedi, çingene çok da gelecek görmüyorum dedi, Talia kimseyi görmüyorum dedi:) ama ben fotolarına kadar gördüğüm için zaten olduğunu biliyorum.
Falcıların mantığına göre bu durumda herkes ilk aşkı ile evlenmeliydi, yani birileri birilerinin ex'i nihayetinde. 2 kişi 3 kişi bir noktadan sonra doğru insanı buluyorlar ve evleniyorlar. Bizden ayrıldıktan sonra hayatlarına soktukları insanlara hiçbirşey hissetmediklerini düşünmek , egomuzu okşayan birşey sadece..
Bunu kendim ve hepimiz için söylüyorum. Bu düşünceye takıldıkça ilerleyemeyiz çünkü. Biri var ama geçici, biri var ama kalbi bende. Bir noktadan sonra kendimizi aldatmak bu. Kendi iyiliğimiz için silkelenelim ve kendimize gelelim derim ben
Söyle soyleyeyim bana 13 gunluk bir surede bu kisiyle gorusmen olacak demisti o olmustu kisi ve durum analizi gercekten cok iyiydi sunu soyluyordu telefonda konustuklari var ama hayatinda bir kadin yok diyordu ben israrla var diyordum ama o kadinlada telefonda konusuyordu gorusmesi cok sonra oldu. Binnazda fiyatlar hep yuksek zaten.Yani itiraf etmiş adam buna rağmen yok dememeleri lazım artık. Kaldı ki çok da duygusal bağ yok diyelim yahu bu adamlar başka bir kadınla el ele tutuşuyor, ona dokunuyor, sinemaya yemeğe gidiyor. Bunlar sanki çok basit şeyler, duygu var yok, şu paylaşımları yaptıktan sonra kalbi bende olsa ne olurO yüzden çat çat neyse onu söylesinler.
Bu arada Engin Gümüş’ü dün okudum yan sayfada da, online fal için 120 tl çok geliyor bana. Yüz yüzede ya da telde en azından soru alıyorlar çok daha fazla. Sen memnunsun ama anladığım kadarıyla canım. Vadesiyle tutturduğu şey spesifik bir durum muydu yoksa atsa da tutturabileceği bir şey miydi?
Ahmet mi dedi böyle?Söyle soyleyeyim bana 13 gunluk bir surede bu kisiyle gorusmen olacak demisti o olmustu kisi ve durum analizi gercekten cok iyiydi sunu soyluyordu telefonda konustuklari var ama hayatinda bir kadin yok diyordu ben israrla var diyordum ama o kadinlada telefonda konusuyordu gorusmesi cok sonra oldu. Binnazda fiyatlar hep yuksek zaten.
Sunuda söyleyeyim ben hislerimede cok guvenirim mesela adam bir suru kadin ekler iliskisi baslayan kadini ekledigi gun hissettim ve bu kadinla var birseyin dedimYani itiraf etmiş adam buna rağmen yok dememeleri lazım artık. Kaldı ki çok da duygusal bağ yok diyelim yahu bu adamlar başka bir kadınla el ele tutuşuyor, ona dokunuyor, sinemaya yemeğe gidiyor. Bunlar sanki çok basit şeyler, duygu var yok, şu paylaşımları yaptıktan sonra kalbi bende olsa ne olurO yüzden çat çat neyse onu söylesinler.
Bu arada Engin Gümüş’ü dün okudum yan sayfada da, online fal için 120 tl çok geliyor bana. Yüz yüzede ya da telde en azından soru alıyorlar çok daha fazla. Sen memnunsun ama anladığım kadarıyla canım. Vadesiyle tutturduğu şey spesifik bir durum muydu yoksa atsa da tutturabileceği bir şey miydi?
Oyle zaten abazaA Ariman cnm adam bir sürü kadin ekler ama başka kızların hala resmini begeniyorsa profilinde ya da paylasimlarinda kızla resimleri yoksa ya da ilişki durumu ile ilgili bir şey yazmiyorsa ilişkisi yoktur zaten.
Bir sürü kiz ekleyen adamın zaten ciddi ilişki ile işi olmaz ki.Bu tarz adamlar resmen aranıyor amaç cinsellik günü birlik takılmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?