- 13 Haziran 2017
- 1.092
- 1.852
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.161
Alexe çok eskiden ex sevgili için baktirmistim kendinden çok emindi tabiki çıkmadı:)) burda yorumları okuyorumda seveni çok geliştirmiş kendini galiba.Utkuyu bende çok merak ediyorum en kısa zamanda denicemArkadaşlar, sizce Alex mi Utku mu? İkisine baktıran var mı aranızda?
Canım seninle bana kimse çıkmıyor galiba :) Bir türlü bulamadık falcımızı.Alexe çok eskiden ex sevgili için baktirmistim kendinden çok emindi tabiki çıkmadı:)) burda yorumları okuyorumda seveni çok geliştirmiş kendini galiba.Utkuyu bende çok merak ediyorum en kısa zamanda denicem
Bence ikiside aynı alexe de atmıştım ben utkuyada ikisinin tarzıda çok hoşuma gitmiştiArkadaşlar, sizce Alex mi Utku mu? İkisine baktıran var mı aranızda?
Ay aynen ayni seyi dusunuyodumArkadaşlar, sizce Alex mi Utku mu? İkisine baktıran var mı aranızda?
Yenilerin nerdeyse cogunu denedim hepsi cok kotu benceKızlar ece kurtarana fal atmıştım tam bir rezalet rezaletin de rezaleti 10 kart var ve 2 kart yorumu düşünün yani iade istedim
Berbat rezalet ya 2 kart anlamı var his yok bişey yokYenilerin nerdeyse cogunu denedim hepsi cok kotu bence
Canim cok iyi hatirliyorum Talia gececeksin demisti ve ssen berbat gecti demistin hatta ben yazmistim belli olmaz insan cikinca hep kotu gecti gibi geliyor sonuc sasirtiyor diye hatirliyorum. Sevindim guzel sonuc almana ve tabi fallarinin cikmasina, gozunaydin :)kızlar çıkan falım var :) Bilen bilir sınavla ilgili de fal baktırıyordum ben.. En son Alexe baktırdığımda sınavın iyi sonuçlanacak ama bu kişiye göre değişir bana göre 70 iyi sana göre 100 demişti ve çok ilginçtir ki sınavdan 71 aldım hahah yanii iyi geçmiş gerçekten kötü bekliyordum fallara inanmıyordum :) Talia ve birçok falcı da söyledi şimdi hatırlamıyorum ama Alex in örneği çok yaklaşınca yazmak istedimDarısı eylülde çıkmasını beklediğim fallara
yaa evet doğru öyle söylemiştin sende :)))))) çok teşekkür ederim canım atama bekliyorum inşallah olucakCanim cok iyi hatirliyorum Talia gececeksin demisti ve ssen berbat gecti demistin hatta ben yazmistim belli olmaz insan cikinca hep kotu gecti gibi geliyor sonuc sasirtiyor diye hatirliyorum. Sevindim guzel sonuc almana ve tabi fallarinin cikmasina, gozunaydin :)
Bunu bende çok isterdimSelamlaar, Alex'e fal atanlara sorum var.Alex'in size dedikleriyle paralel giden ve vade vermiş önerebileceğiniz falcılar var mı? Bir nevi Alex'in vade veren versiyonu?
talia dicem ama onun da vadeleri çıkmıyor daha doğrusu gelecek çıkmıyor sadece anda iyi :)Selamlaar, Alex'e fal atanlara sorum var.Alex'in size dedikleriyle paralel giden ve vade vermiş önerebileceğiniz falcılar var mı? Bir nevi Alex'in vade veren versiyonu?
Günlerdir onu bekliyorum yatalia dicem ama onun da vadeleri çıkmıyor daha doğrusu gelecek çıkmıyor sadece anda iyi :)
valla son soruyu bu sabah cevaplamış yarın bence fal alır :)Günlerdir onu bekliyorum yaTalia demişken, bilen var mı ne zaman online olur ki ? Haber alan var mı bir şekilde
Ay inşallah yaa, bir kez daha bir deneyeyim bakalım, ilk falı ile benzer şeyler mi diyecekvalla son soruyu bu sabah cevaplamış yarın bence fal alır :)
Aa bu arada, nasıldı sorularına verdiği cevaplar? Oluru var olan şeyler mi ?valla son soruyu bu sabah cevaplamış yarın bence fal alır :)
yazarsın buraya daAy inşallah yaa, bir kez daha bir deneyeyim bakalım, ilk falı ile benzer şeyler mi diyecek
daha net cevaplar vermiş sorularıma.. Falda çok belirsizdi çünkü :) Vadelere güvenmiyorum ama bakalım tutarsa ne ala :)Aa bu arada, nasıldı sorularına verdiği cevaplar? Oluru var olan şeyler mi ?
yazarsın buraya da
daha net cevaplar vermiş sorularıma.. Falda çok belirsizdi çünkü :) Vadelere güvenmiyorum ama bakalım tutarsa ne ala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?