Fal Sepeti Deneyimleri

Yaklaşık bu siteden 50'den fazla yorum almışımdır , bunlar sadece bir kısmı oda telefonumda varmış , asıl baktırdıklarım eskide kaldı.
Bu arada Özgür Can hep havuz falları
Hele de şu art arda mesajlarınız tam da suçlu psikolojisinde olduğunuzu gösteriyor. Bana hiç samimi gelmiyor mesajlarınız, ki bu kendinizi kanitlar nitelikte attiginiz fal fotograflari bi arkadasinizin da olabilir veya sitedeki diger yorumcularin tarzini merak ettiginiz icin siz sahsende baktirmis olabilirsiniz. Sonucta orda baktiginiz fal basina ucret aliyorsunuz bildigim kadariyla.
Neyse, hesabinizi goz ardi et yapiyorum. Yakinda belli olur her sey

Belli olur aynen. Bu kadar fala sırf başka yorumcuların tarzını vs öğrenmek için baktıran falcı varsa kazandığını yatırır yani bana öyle geliyor ve ne aldıklarını nasıl aldıklarını da bilemem.. Neyse sizinde dediğiniz gibi çıkacaktır yakında var ise böyle bir durum. Teşekkürler ilginize

Ben yalnış anlaşıldım belli oldu , sizede dediğim gibi hak veriyorum ama en iyisi ben kimseyi övmeyeyim bundan sonra , sadece yorum aldıkça buraya yazarım ve takip ederim yazılanları. Hepinize emekleriniz için ayrıca teşekkür ederim Sevgililer

Kız bırak ne sanarlarsa sansınlar Arianna canim ile benide oyle sandılar milletin üzerine suç atmayın başka işi yokta üyelik acicakta giricekte oooooo burda çok dengesiz üyeler var actirmayin benim agzimi özelden süper harika diyip genelde beğenmedim pembe demiş diyenler ile dolu delinin briikuyuya taş atıyor o misal yani takma sen boşver boşa laf anlatıyorsun yani

Ben de çok seviyorum onu. Ne dediyse çıktı diyebilirim hem de vadeleri şaşmıyor bende
Bi ex konusunda hep yanılıyor
Ya sonuçta insan bu şaşırabilir yanılabilir fakat geneline bakmak gerekiyor bence bendede bir çok dediği şeyi cıktı vaadleri vaadeleri vs ki ben real de de gördüm kafesinde onu çok seveni var deli dolu bir insan bir gün beni yaniltmadi

online fal defterimi kapattım diyorum, hemen bir umut veren mesaj oluyor.. :)
Yyya benim yüzümdense sakın aldırmayın... bence bırakın kapatın bu defteri cidden 50 falcıya baktırdıysak 1-2si ya çıkıyor ya çıkmıyor zaten maalesef
Ben de baya azalttım falı ara ara krizim tutunca ya falcıların bekleyen fal sayısına bakıyorum ya da eski falları dinleyip çoğunun çıkmadığını kendime hatırlatıp vazgeçiyorum denenebilir..

aslında haklısın. hazır bırakmışken onlineları hiç başlamıyım.. :)

Ya takmak değilde canım , suçlanmış gibi hissettim ve açıklama gereği duydum ama ona da inandıramadım. Haklı olabilirler , yazılanları teker teker okudum çünkü ama böyle bir şey ile karşılaşınca da en iyisi ben sadece yorum aldığımda yazmaya sizin yazdıklarınızı okumak için girme kararı aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…