- 6 Temmuz 2019
- 133
- 111
- 18
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.081
Öyle birşey varsa ayıp etmiş ama reklamını yapan çok falcı var , Facebook , Instagram hep görüyorum burada böyle yapması yalnış olmuş hoş olmamış yani. Yorumları için birşey biliyor musun? Çıkar mı?Bir ara burada uyelik aldi kendini övdü,farkedildi hatta gelip özur diledi sonra kizlar iade istediler siteden...yanlis hatirlamiyorsam boyleydi...
Bana da olumlu yorum yapmisti.Öyle birşey varsa ayıp etmiş ama reklamını yapan çok falcı var , Facebook , Instagram hep görüyorum burada böyle yapması yalnış olmuş hoş olmamış yani. Yorumları için birşey biliyor musun? Çıkar mı?
Çıkmadı mı falı vadesi var mı daha?Bana da olumlu yorum yapmisti.
Hal boyle olunca ben de iade istedim site kabul etti
Ama sonra dusundum de kadin fali yorumladi neticede dogru veya yanlis.
Burada kendini kimler ovmuyor kimbilir.
Ama iade istediysem ben detay yoktur falinda ...bence atma simdi.en azindan vadeni bekle madem...
Bahsettigim olay 2,3 ay once olmustur.Çıkmadı mı falı vadesi var mı daha?
Bakacağım şimdi merak ettim vallahiBahsettigim olay 2,3 ay once olmustur.
Konu ile ilgili olumlu yorum yapmisti.
Durum olumsuz...
Bu basligin 50.sayfasindan itibaren bahsettigim durum yasanmis.
Şimdi bitirdim okumayı , evet övmüş bayağı kendini. Gönderen arkadaşlardan okumuşlardır yorumlarını sonuçta acaba çıktığı oldu mu? Ben beklemeye karar verdim bakalım Eylül ayının ikinci haftasında demişti.Bahsettigim olay 2,3 ay once olmustur.
Konu ile ilgili olumlu yorum yapmisti.
Durum olumsuz...
Bu basligin 50.sayfasindan itibaren bahsettigim durum yasanmis.
Siz Ahenk Özüm çıkacakmışsınız gibime geliyor nedenseÖyle birşey varsa ayıp etmiş ama reklamını yapan çok falcı var , Facebook , Instagram hep görüyorum burada böyle yapması yalnış olmuş hoş olmamış yani. Yorumları için birşey biliyor musun? Çıkar mı?
Bana da öyle geldi tam onun taktikSiz Ahenk Özüm çıkacakmışsınız gibime geliyor nedense
Burda öğrendiğimiz bir şey var ki kimse kimseyi boş yere övmez. Falı çıktı deyince bir kuşku kaplıyor. Tabi bazıları bazı falcılara takmış durumda takım tutar gibi falcı tutuluyor toz kondurulmuyor. Bunlar tecrübeyle sabit şeyler kimse alınmasın lütfen. Forum da falcı da var falcılarla tanışıklığı olan da. Bir de birine fal atıp sıranızı söylemeyin yenilerSiz Ahenk Özüm çıkacakmışsınız gibime geliyor nedense
Siz Ahenk Özüm çıkacakmışsınız gibime geliyor nedense
Okuduklarımda ekran görüntüsü atanlar olmuş bende kendimi öyle ispatlayayım bari. Ektekiler baktırdıklarımın bir kısmı , devamıda eski hesabımda vardı. Baktırmaktan bir ara vazgeçtiğim için kapattırmıştım.Bana da öyle geldi tam onun taktik
Melek karaya baktırdım yazmışsınız, onun falını göremedim?Okuduklarımda ekran görüntüsü atanlar olmuş bende kendimi öyle ispatlayayım bari. Ektekiler baktırdıklarımın bir kısmı , devamıda eski hesabımda vardı. Baktırmaktan bir ara vazgeçtiğim için kapattırmıştım.
valla ben baktırmıştım epey şeyler söylemişti çıktı da beklediklerim de var çıkmasını bekliyorum bazı şeylerin. Meraktayım vallaMelek karaya baktırdım yazmışsınız, onun falını göremedim?
Memnun kalmamışsınız sanırım ondan?
Eski hesabımda kalanlarda oldu , o hesaba ulaşamıyorum. Bu hesabı bu ayın başında açmıştım. Melek Kara'ya baktırdım ama havuzdan almıştı falımı çok tatmin edici değildi. Havuzdan alınanlardan pek birşey çıkmıyor zaten.Melek karaya baktırdım yazmışsınız, onun falını göremedim?
Memnun kalmamışsınız sanırım ondan?
Özen akım da uzun zamandır girmiyor ne zaman online olmuşEski hesabımda kalanlarda oldu , o hesaba ulaşamıyorum. Bu hesabı bu ayın başında açmıştım. Melek Kara'ya baktırdım ama havuzdan almıştı falımı çok tatmin edici değildi. Havuzdan alınanlardan pek birşey çıkmıyor zaten.
Son iki resimdekiler eski hesabımdan kaydettiklerimdi , telefonumda vardı. Başka site için almıştım. Özen Akın'ın şuanda profili bile yok silmişler sanırım. Ona ben ilk girdiği zaman baktırmıştım. Şimdi Ayışığın'ı deneyeceğim baktıran var mı? Kahve içtim soğumasını Bekliyorum.Özen akım da uzun zamandır girmiyor ne zaman online olmuş
Yaklaşık bu siteden 50'den fazla yorum almışımdır , bunlar sadece bir kısmı oda telefonumda varmış , asıl baktırdıklarım eskide kaldı.Özen akım da uzun zamandır girmiyor ne zaman online olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?