Fal Sepeti Deneyimleri

Siteye bi bakayım dedim de tellwe’ye dönmüş gibi duruyor. Her önüne geleni falcı yapmaya başladılar galiba. İyice soğudum valla binnaz ve tellwenin müşterisi oraya dönünce sapıtmışlar biraz

herkese merhabalar..

bugün baktım 92 yorum almışım sepetten. anlık durumları bilselerde beni tatmin etmeyen bissürü falcı varmış. birçoğu eveleyip gevelemiş. hayatında biri varken ısrarla sormama rağmen hayatında kimse yok demiş.(talia hariç o hep hayatında bir enerji hissediyorum demişti) öğrenerek sorduğumda hayatında biri varmış ayrılır mı diye sorduğumda ayrılır diyen ise (zülal nas talia ahmet) adam ayrıldı ve çirkince ayrıldı. peki şimdi bu adam benimle ilişkiye başlar mı haberleşmeyi kestim diye sorduğumda( talia-ahmet) eylül ayı için vade verdi.
oya boran-zeus olumsuz baktı. ahmet ve talianın vadesini bekliyorum.
baktırmayı düşünürsem bu sitede taliayı denerim. ahmet çok daha olumlu ve evlendiriyor :) o da çıkarsa yazarım..

sevgiler.

Talia bana da eylül dedi hayırlısı canım

Bu arada ahenk özüme baktiran varmı dikatimi çekiyor
Benimde dikkatimi çekiyor 1 kere yorum aldım geçen ay enerjisi iyiydi fazla kişi gelmediğinden herhalde yazılı bakıyor diye. Geçmiş ve anlık iyiydi , gelecek içinde Eylül ayını bekliyorum olacak gibi çünkü söylediği 1-2 şey gerçekleşti.

merhaba, Ahmet Cansoy hakkinda ne dusunuyorsunuz? ben sevdigim kisi icin sormustum. bana onun benim ruh ikizim oldugunu, kaderimde o kisinin oldugunu, sonunda beraber olacagimizi, vs. soyledi. birkac kez baktirdim. hep bunlari soyledi. merak ediyorum, herkese mi ayni seyleri soyluyor? yoksa bana ozgu bir yorum mu yapti acaba?

benzer yorumları yaptı.ve su falıma da gel dedi. beklemedeyim.

Canım ben bir kez baktırdım ona, Temmuz sonuydu. Eylülden önce döner dediği adam gerçekten de falın ertesi günü tekrardan bana yazmaya başladı. Fakat bu sefer daha umursamaz ve mesafeli davranmamı tavsiye etmişti, bunu yapamadım ve adamla yeniden koptuk. Bana da yüzük gördüğünü, evliliğe kadar gidebilecek bir ilişkimizin olacağını söyledi ama bu kısım biraz abartı bence. Ruh ikizin, kaderin falan da demedi ama.

ne atmıştın? kahve mi

benzer yorumları yaptı.ve su falıma da gel dedi. beklemedeyim.
size de ruh ikiziniz oldugunu, kaderinizde o kisinin oldugunu, aynen bunlarimi soyledi? birde sevdigim kisi evli benim. onun evliliginin kagitta kaldigini, evinde tamamen bitmis oldugunu, hatta esinin ona buyu yaptirip dilini bagladigini falan soyledi. ben bu detaylari ona hic vermedim. kursun da dokturdum. hatta kursun doktugu gece cok rahatsiz oldum, sabaha kadar nedensiz hic uyuyamadim. ertesi gun bana cevap yazdi ve dun gece biraz rahatsiz olmus olabilecegimi, uykumun kacmis olabilecegini cunku kursun doktugunu soyledi. acikcasi tum bunlar beni etkiledi. bos biri oldugunu dusunmuyorum.

Sevgilinizin evli olduğunu mu hiç söylemediniz? Bunu siz söylemeden bildiyse o ilginç olmuş evet. Ama yok en baştan siz dediyseniz, zaten ilişkileri bitmiş zaten sevmiyor tarzı yorumları evli ya da ilişkisi olan erkekler için hep yapıyorlar malesef Kurşun döktürme kısmını anlayamadım bir de.

Kim bu kişi? Bir de siz bunları söylemeden mi durumu bildi? Kurşunu damı uzaktan bakıyor ? Üçünü merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…