• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Talia hakkında bayağı yorum okudum ama neden bu kadar popüler olduğunu tam anlayamadım. Geleceği mi tutturduğu çok oldu sizlerde? Ya da anla ilgili bilinmedik şeyleri mi söyledi ? Ben geçen kış baktırdığımda çok olumsuz bir durumla ilgili süper olumlu konuşmuştu. Geçen ay başka bir kişiyle alakalı bir kez daha fal attım. Düzelecek dediği tarihlerde adamla tüm iletişimimim koptu. Falcılar rağbet görmeye başlayınca haddinden fazla fal alıp sonra da yoğunlaşamamaya başlıyorlar bence. Bu arada Melisa Donukuk için de bir sürü farklı yorum okudum ama çok pembeci olmadığına emin olabilirsiniz. Geçen sene tüm falcıların hayatında kimse yok dedikleri adamın sevgilisi olduğunu sadece Melisa bildi. O dönem uyuz olup bir daha fal atmamıştım tabii. Fakat bu yaz başka bir kişiyle ilgili fal attığımda bu sefer olumlu konuştu ve kısa vadede dedikleri oldu. Ama yine de tavsiye ediyorum diyemem, size hiç bir şey bilemeyebilir de.
Ya bu fal olayı tamamen enerji işi bence 😀

Melisadan 4 yorum aldım zannediyorum şimdiye kadar. İşte seni seviyorlar, özür dileyecek affet beni diyecek vs demişti ısrarla. En geç Mart ayını söylemişti. Ne yazık ki olmadı...
Keşke bana da söyledikleri çıksaydı.

Fakat kendisini ve enerjisini severim, iyi bir hanımefendi. İlgisi falan güzel en azından ☺️

Melisa’nın böyle demesine sevindim, bana da hem an hem gelecek için epey olumlu konuştu. Demek ki herkese aynı şeyi söylemiyormuş.
Bu arada Yeşilçingeneye fal baktırmayı becerenlere çok şaşırıyorum. 2 kez fal yolladım ona, ikisinde de anında geri çevirdi.
Melisa’nın sizde de nokta atışları olmuş muydu?
Çingene baktı bakmasına da ben çok etkilenmedim onun falından. 3lü vade vermişti, eylülde 3 ay olacak. Vadesini bekliyorum.
Tellwe veya falsepetinde kimlere baktırmıştınız başka? Yorumlarınız neler?

Alexin normalde de sivri dili yok,kirmadan anlatir ama olaylara olumsuz yonjnden yaklasir ki bence bizim ihtiyacimiz olan bir sey bu :)
Yani bir falci şu kisi seni seviyor derken alex seviyor ama gelse şoyle sorunlar yasanir der.
Olumsuz soyledikleri olumsuz sonuclanir genelde burada 1,2 kisi gordum dedigi olmadi diyen.
Sana olumlu konusmasi guzel...

Şoyle de bir durum var fallarda.kader kismet olayini ya da degiskenligini bilemem pek misal bana bir konuda cok olumlu konustu zamaninda.
Tabi yine uyarilarini yapti.
Ama 2. Falda olumsuzlastigini artik olmasinin zor oldugunu soyledi.oyle de oldu...
Yani davranislarimiza gore de degisiyor sanki bu konularda kafam karisik :)
Bende begendim sallamasyon bakmıyor yada pembe tablo çizmiyor güzel hisli biri. Her şeye olumlu dedi. Benim kişiliğimi doğru tarif etti. Utku ve bugradan çok daha üst düzey bakıyor.

Bende begendim sallamasyon bakmıyor yada pembe tablo çizmiyor güzel hisli biri. Her şeye olumlu dedi. Benim kişiliğimi doğru tarif etti. Utku ve bugradan çok daha üst düzey bakıyor.
Utkuyu ben de begenmedim.herseye olumlu konustu ama hersey cidden olumlu olsada cikti diyemem yani detay yoktu.
Bugra bir zamanlar burada cok begenilirdi.
Ben 7,8 senedir arada geldigim icin buraya :)
Ben de 2 kez fal attim o kadar karmasik konusuyor ki bir kez soruma olumlu mu olumsuz mu yanit verdigini anlayamamistim...
Ve cok asiri olumlu dedigi bir olay oyle olmadi

Melisa’nın sizde de nokta atışları olmuş muydu?
Çingene baktı bakmasına da ben çok etkilenmedim onun falından. 3lü vade vermişti, eylülde 3 ay olacak. Vadesini bekliyorum.
Tellwe veya falsepetinde kimlere baktırmıştınız başka? Yorumlarınız neler?
E5EB1203-7E75-437F-B8AC-D6425612EB91.jpeg
Yaz ortasında Melisa, Duygu ve Ahmet Cansoya attığım fallar çıktı diyebilirim. Diğerlerine son ayrılığımla ilgili attım, hala beklemedeyim. Tamamı olumlu konuştu, ama nokta atışıyla bilen olursa güncellerim. Yalnız bu sitede Haziran 2017’den beri fal baktırdım, bir önceki kişiyle ilgili olumsuz konuşan ve haklı çıkan tek falcı Gaus oldu. Birkaç kişi daha oldu ama onlar artık bu sitede yoklar, belki de isim değiştirdiler bilmiyorum. Fakat dediğim gibi, tavsiye ederim diyebileceğim kimse yok.

Talia dan yorumum geldi.. Alex e göre daha olumsuz ve belirsiz konuşmuş.. Talia da hayatında biri var ama kısa kısa flörtleşme veya cinsellik boyutunda demiş.. Alex net bir dönüşü olacağını söylerken Talia Eylül gibi herşey netleşir yoluna bakacaksın falan dedi biraz kafam karıştı başka biri çıkacakmış ondan bahsetti ama Alex başka biri olmayacak yakın zamanda hayatınnda demişti bilemiyorum göreceğiz :) Arianna Arianna

Son düzenleme:
Talia dan yorumum geldi.. Alex e göre daha olumsuz ve belirsiz konuşmuş.. Talia da hayatında biri var ama kısa kısa flörtleşme veya cinsellik boyutunda demiş.. Alex net bir dönüşü olacağını söylerken Talia Eylül gibi herşey netleşir yoluna bakacaksın falan dedi biraz kafam karıştı başka biri çıkacakmış ondan bahsetti ama Alex başka biri olmayacak yakın zamanda hayatınnda demişti bilemiyorum göreceğiz :) Arianna Arianna
Galiba pek beğenmedin ? 🤔 Nokta atışları falan var mıydı bunun dışında? Yani genel olarak nasıldı 🤔 Sanırım kafan daha çok karıştı 😁

Galiba pek beğenmedin ? 🤔 Nokta atışları falan var mıydı bunun dışında? Yani genel olarak nasıldı 🤔 Sanırım kafan daha çok karıştı 😁

evet kafam çok karıştı :D Nokta atışı öyle pek yoktu sadece durumumu örneklerle analiz etti doğruydu olaylar dediği gibi yaşandı ama sanki çok olumsuz konuşmamak için debelendi her şey bitmiş değil vs dedi hahaha Eylülde birşeyler olacak dedi ama sorduğum adam için mi yeni kişi için mi orayı anlayamadım :D Alex daha olumluydu sadece :D

Ya bu fal olayı tamamen enerji işi bence 😀

Melisadan 4 yorum aldım zannediyorum şimdiye kadar. İşte seni seviyorlar, özür dileyecek affet beni diyecek vs demişti ısrarla. En geç Mart ayını söylemişti. Ne yazık ki olmadı...
Keşke bana da söyledikleri çıksaydı.

Fakat kendisini ve enerjisini severim, iyi bir hanımefendi. İlgisi falan güzel en azından ☺
Canım normalde sen ilk patlayan dan sonra atmazdın ona melisa o zamn çok patlamış niye o kadar attın ki

Talia hakkında bayağı yorum okudum ama neden bu kadar popüler olduğunu tam anlayamadım. Geleceği mi tutturduğu çok oldu sizlerde? Ya da anla ilgili bilinmedik şeyleri mi söyledi ? Ben geçen kış baktırdığımda çok olumsuz bir durumla ilgili süper olumlu konuşmuştu. Geçen ay başka bir kişiyle alakalı bir kez daha fal attım. Düzelecek dediği tarihlerde adamla tüm iletişimimim koptu. Falcılar rağbet görmeye başlayınca haddinden fazla fal alıp sonra da yoğunlaşamamaya başlıyorlar bence. Bu arada Melisa Donukuk için de bir sürü farklı yorum okudum ama çok pembeci olmadığına emin olabilirsiniz. Geçen sene tüm falcıların hayatında kimse yok dedikleri adamın sevgilisi olduğunu sadece Melisa bildi. O dönem uyuz olup bir daha fal atmamıştım tabii. Fakat bu yaz başka bir kişiyle ilgili fal attığımda bu sefer olumlu konuştu ve kısa vadede dedikleri oldu. Ama yine de tavsiye ediyorum diyemem, size hiç bir şey bilemeyebilir de.
Ben senin nedemek istediğini anladim ikimizde aynı pencereden bakıyoruz burada o kadar çok dengesiz yorum yapan varki bazı şeylere teşvik ediyor buda insanı kötü yapıyor daha düzenli durumlar yazılsa burda keske

evet kafam çok karıştı :KK70: Nokta atışı öyle pek yoktu sadece durumumu örneklerle analiz etti doğruydu olaylar dediği gibi yaşandı ama sanki çok olumsuz konuşmamak için debelendi her şey bitmiş değil vs dedi hahaha Eylülde birşeyler olacak dedi ama sorduğum adam için mi yeni kişi için mi orayı anlayamadım :KK70: Alex daha olumluydu sadece :KK70:
Hayli karışmış evet... Bakalım hangisinin dediği çıkacak 😕🤔
Canımm çok teşekkür ederim ❤️ Bakalım bu akşam fal alırsa bende atıp yazacağım analizi 🌸

Talianın ilk falını ben de beğenmedim. Anda iyi değildi ve dediği olmadı maalesef.
Fakat burada çok fazla çıktı diyen var, haliyle insan acaba o anki enerjisi mi düşüktü diye merak ediyor 😕 Ya da an mı uygun değildi bilmiyorum. Bakalım ben bir kez daha yorum almayı düşünüyorum bu sebeple, bir ümit...
Sonra bir müddet fal olayını kapatmayı düşünüyorum.
Talianin ben anlik durumunu seviyorum ve bunun icin danisiyorum sürekli benim durumumu sizinkine iliskide denilemez diyen ki bu konuda cok hakli tek kisidir ve anlik durumda kimsenin bilmedigi birseyide soylemisti bizim durumumuzla alakali

Back