- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #3.021
Ya bu fal olayı tamamen enerji işi benceTalia hakkında bayağı yorum okudum ama neden bu kadar popüler olduğunu tam anlayamadım. Geleceği mi tutturduğu çok oldu sizlerde? Ya da anla ilgili bilinmedik şeyleri mi söyledi ? Ben geçen kış baktırdığımda çok olumsuz bir durumla ilgili süper olumlu konuşmuştu. Geçen ay başka bir kişiyle alakalı bir kez daha fal attım. Düzelecek dediği tarihlerde adamla tüm iletişimimim koptu. Falcılar rağbet görmeye başlayınca haddinden fazla fal alıp sonra da yoğunlaşamamaya başlıyorlar bence. Bu arada Melisa Donukuk için de bir sürü farklı yorum okudum ama çok pembeci olmadığına emin olabilirsiniz. Geçen sene tüm falcıların hayatında kimse yok dedikleri adamın sevgilisi olduğunu sadece Melisa bildi. O dönem uyuz olup bir daha fal atmamıştım tabii. Fakat bu yaz başka bir kişiyle ilgili fal attığımda bu sefer olumlu konuştu ve kısa vadede dedikleri oldu. Ama yine de tavsiye ediyorum diyemem, size hiç bir şey bilemeyebilir de.
Melisadan 4 yorum aldım zannediyorum şimdiye kadar. İşte seni seviyorlar, özür dileyecek affet beni diyecek vs demişti ısrarla. En geç Mart ayını söylemişti. Ne yazık ki olmadı...
Keşke bana da söyledikleri çıksaydı.
Fakat kendisini ve enerjisini severim, iyi bir hanımefendi. İlgisi falan güzel en azından