- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.901
Ne zaman yollamıştın bu falı? Olumsuz olduğunu biliyorum da bu kadar olduğunu bilmiyodum yaAlex deyince hala bana ilk baktığı fal geliyor. Oyle bir olumsuzdu ki. Günlerce aglamistimhayatin boyunca hep zorluklar yaşadın. Hepte böyle şeyler yasiyacaksin.Senin kaderin böyle kadersizsin sen gibi bir şey demişti.Hayir adamın gelip gelmemesini bırakmıştım kendi halime ağlıyordum. Ben niye kadesizim diye .
ee peki hayatın hep böyle mi gidiyor ? bence bazı falcılar özellikle hep olumsuz konuşuyor. böyle bir tarz yaratma amaçları var sanki.Alex deyince hala bana ilk baktığı fal geliyor. Oyle bir olumsuzdu ki. Günlerce aglamistimhayatin boyunca hep zorluklar yaşadın. Hepte böyle şeyler yasiyacaksin.Senin kaderin böyle kadersizsin sen gibi bir şey demişti.Hayir adamın gelip gelmemesini bırakmıştım kendi halime ağlıyordum. Ben niye kadesizim diye .
evet kahve atmıştımkahvemi attınız
Aynen ben de öyle kaldım :)onun için kredi yükledim sonra enerji alamadım deyip iade etti bakmadı falıma.. Ben de yüklediğim krediyle kaldım
Bende bir kaç kere gönderdim öyle söyledi hep...Yeşilçingeneye attım haftasonu. Sırf ona baktırmak için kredi yüklemiştim enerjimiz tutmamış iade etti. Bu nasıl birşey ya yüzyüze bile değiliz enerjimiz tutmadı diyor. Ben o siteden başka birine baktırmak istemiyorum yazık değil mi parama çok sinir oldum.
Bence ayıp ama olmaması gereken birşeyBende bir kaç kere gönderdim öyle söyledi hep...
2017 nin sonlarında yollamıştım galiba.Birde 2018 de başka biri için başka hesaptan atmıştım. Ondada çok olumluydu ama olmadiNe zaman yollamıştın bu falı? Olumsuz olduğunu biliyorum da bu kadar olduğunu bilmiyodum ya
Benimde ex konusunda gözlerimi açmıştı adamın hakkını yiyemem gerçekten. Böyle adamı tanirmiscasina yorum yapıyordu diye hatırlıyorum. Silinmiş yorumlar tekrar dinliyemiyorumdaKahkaha attım
Alex genelde olumsuzu da söylüyor ama hakkını yiyemem gözlerimi açtı adamÇok başarılı buluyorum
Yanı hayatımda iyi şeylerde oluyor kötü şeylerde . Ilişki olarak dediyse evet o konularda biraz sanssizim galiba . Aslında şanssız demiyimde olmayan bir şey varsa sonradan iyiki olmamış diyorum. Olmayan şeyin beni aslında koruduğunu düşünüyorum.ee peki hayatın hep böyle mi gidiyor ? bence bazı falcılar özellikle hep olumsuz konuşuyor. böyle bir tarz yaratma amaçları var sanki.
Alex bence falcıdan öte biri.Hayatinizdaki bir karakteri ve onunla olan sorununuzu sordugunuzda yüzde yüz doğru tespitler yapiyor ,o insani cok yakinen taniyormus gibu yorumlar yapiyor ve o insanin size potansiyel neler yaşatacagini da yüzde yüz biliyor.ilişki uzmani,davranis bilimcisi gibi biri.Diger türlü yok ev alacaksınız, hamile var :) ,bi yolunuz var,iki cocugunuz olacak tarzi cümleleri asla kurmuyor.Böyle beklentiniz varsa fal kesinlinlikle atmayin.Bana het söyledigi karakter analizi ve yapabilecekleri yüzde yüz dogru cikti ama şu olacak mi bu olacak mi tarzi sorularimin cevaplarini kiminde tutturdu kiminde tutturamadi acikcasi.geçmişle ilgili de yorum yapmiyor mesela.Anlık durum ve ilişkiler,kişi sorgulamada 10 üzerinden 10 :)Benimde ex konusunda gözlerimi açmıştı adamın hakkını yiyemem gerçekten. Böyle adamı tanirmiscasina yorum yapıyordu diye hatırlıyorum. Silinmiş yorumlar tekrar dinliyemiyorumda
Bana da öyle yapmıştı canım. Bide kaç gün bekletti öyle söylediBence ayıp ama olmaması gereken birşey
Yeşilçingeneye atarken olumlu olumsuz her yoruma açık ve hazır olduğunuzu belirtin o şekilde atın. O şekilde bakabilir belki öyle yazıp baktıranlar vardı diye hatırlıyorum.Yeşilçingeneye attım haftasonu. Sırf ona baktırmak için kredi yüklemiştim enerjimiz tutmamış iade etti. Bu nasıl birşey ya yüzyüze bile değiliz enerjimiz tutmadı diyor. Ben o siteden başka birine baktırmak istemiyorum yazık değil mi parama çok sinir oldum.
Ya öyle miymiş keşke öyle deneseydimYeşilçingeneye atarken olumlu olumsuz her yoruma açık ve hazır olduğunuzu belirtin o şekilde atın. O şekilde bakabilir belki öyle yazıp baktıranlar vardı diye hatırlıyorum.
Ben kafana takılsın diye demedim. Düşünme öyle olumsuz gördü de bakmadı diye. Bak bana olumsuz görmüştü baktı çatır çatır olumsuzu vurmuştu yüzümeYa öyle miymiş keşke öyle deneseydimKredilerimi başkalarına harcadım artık neyse zaten kapatırım hesabı diye düşünüyorum fallar geldikten sonra. Acaba çok mu olumsuz gördü ondan mı bakmadı şimdi kafam takıldı bak :)
He tamam o zaman sağol canımBen kafana takılsın diye demedim. Düşünme öyle olumsuz gördü de bakmadı diye. Bak bana olumsuz görmüştü baktı çatır çatır olumsuzu vurmuştu yüzümeBelkide gerçekten enerji tutmadı bir şey hissedemedi ondan bakmamıştır olabilir.
TELwede gün içi aktif ne demek oluyor. 35 kredi yazıyor yeşicingene. 35 lira yaniYeşilçingeneye atarken olumlu olumsuz her yoruma açık ve hazır olduğunuzu belirtin o şekilde atın. O şekilde bakabilir belki öyle yazıp baktıranlar vardı diye hatırlıyorum.
Aktif demek yani gün içinde fala bakabilecek demek galiba.TELwede gün içi aktif ne demek oluyor. 35 kredi yazıyor yeşicingene. 35 lira yani
Ben ona fal attigimda sartli fal onermisti falimin olumsuz oldugunu kabul edersem bakabilecegini soylemisti ben kabul etmistim olumsuz falda bazen cok tepki gosterenler oluyorya ondandi sanirim. Ama ilk kahve yolladigimda iade etmisti olumlu olumsuz birsey goremiyorum diye boyle birsey olabilir.Ya öyle miymiş keşke öyle deneseydimKredilerimi başkalarına harcadım artık neyse zaten kapatırım hesabı diye düşünüyorum fallar geldikten sonra. Acaba çok mu olumsuz gördü ondan mı bakmadı şimdi kafam takıldı bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?