Fal Sepeti Deneyimleri

Ne zaman yollamıştın bu falı? Olumsuz olduğunu biliyorum da bu kadar olduğunu bilmiyodum ya

ee peki hayatın hep böyle mi gidiyor ? bence bazı falcılar özellikle hep olumsuz konuşuyor. böyle bir tarz yaratma amaçları var sanki.

Yeşilçingeneye attım haftasonu. Sırf ona baktırmak için kredi yüklemiştim enerjimiz tutmamış iade etti. Bu nasıl birşey ya yüzyüze bile değiliz enerjimiz tutmadı diyor. Ben o siteden başka birine baktırmak istemiyorum yazık değil mi parama çok sinir oldum.

Bende bir kaç kere gönderdim öyle söyledi hep...

Kahkaha attım

Alex genelde olumsuzu da söylüyor ama hakkını yiyemem gözlerimi açtı adam Çok başarılı buluyorum
Benimde ex konusunda gözlerimi açmıştı adamın hakkını yiyemem gerçekten. Böyle adamı tanirmiscasina yorum yapıyordu diye hatırlıyorum. Silinmiş yorumlar tekrar dinliyemiyorumda

ee peki hayatın hep böyle mi gidiyor ? bence bazı falcılar özellikle hep olumsuz konuşuyor. böyle bir tarz yaratma amaçları var sanki.
Yanı hayatımda iyi şeylerde oluyor kötü şeylerde . Ilişki olarak dediyse evet o konularda biraz sanssizim galiba . Aslında şanssız demiyimde olmayan bir şey varsa sonradan iyiki olmamış diyorum. Olmayan şeyin beni aslında koruduğunu düşünüyorum.

Benimde ex konusunda gözlerimi açmıştı adamın hakkını yiyemem gerçekten. Böyle adamı tanirmiscasina yorum yapıyordu diye hatırlıyorum. Silinmiş yorumlar tekrar dinliyemiyorumda
Alex bence falcıdan öte biri.Hayatinizdaki bir karakteri ve onunla olan sorununuzu sordugunuzda yüzde yüz doğru tespitler yapiyor ,o insani cok yakinen taniyormus gibu yorumlar yapiyor ve o insanin size potansiyel neler yaşatacagini da yüzde yüz biliyor.ilişki uzmani,davranis bilimcisi gibi biri.Diger türlü yok ev alacaksınız, hamile var :) ,bi yolunuz var,iki cocugunuz olacak tarzi cümleleri asla kurmuyor.Böyle beklentiniz varsa fal kesinlinlikle atmayin.Bana het söyledigi karakter analizi ve yapabilecekleri yüzde yüz dogru cikti ama şu olacak mi bu olacak mi tarzi sorularimin cevaplarini kiminde tutturdu kiminde tutturamadi acikcasi.geçmişle ilgili de yorum yapmiyor mesela.Anlık durum ve ilişkiler,kişi sorgulamada 10 üzerinden 10 :)

Yeşilçingeneye atarken olumlu olumsuz her yoruma açık ve hazır olduğunuzu belirtin o şekilde atın. O şekilde bakabilir belki öyle yazıp baktıranlar vardı diye hatırlıyorum.

Yeşilçingeneye atarken olumlu olumsuz her yoruma açık ve hazır olduğunuzu belirtin o şekilde atın. O şekilde bakabilir belki öyle yazıp baktıranlar vardı diye hatırlıyorum.
Ya öyle miymiş keşke öyle deneseydim Kredilerimi başkalarına harcadım artık neyse zaten kapatırım hesabı diye düşünüyorum fallar geldikten sonra. Acaba çok mu olumsuz gördü ondan mı bakmadı şimdi kafam takıldı bak :)

Ben kafana takılsın diye demedim. Düşünme öyle olumsuz gördü de bakmadı diye. Bak bana olumsuz görmüştü baktı çatır çatır olumsuzu vurmuştu yüzüme Belkide gerçekten enerji tutmadı bir şey hissedemedi ondan bakmamıştır olabilir.

Ben ona fal attigimda sartli fal onermisti falimin olumsuz oldugunu kabul edersem bakabilecegini soylemisti ben kabul etmistim olumsuz falda bazen cok tepki gosterenler oluyorya ondandi sanirim. Ama ilk kahve yolladigimda iade etmisti olumlu olumsuz birsey goremiyorum diye boyle birsey olabilir.

Kızlar geçen ay işle ilgili geçen ay demiyim de 2 hafta filan 2 hafta önce utku ve aslı cinar fal atmıştım aslı olumlu demişti cıktı zaten utku da bana biyerden beklediğin para var olumlu ama eylül ayı gibi dedi ve gerçekten ben ağustosta bekliodum olmadi yani ağustos bitti zaten bi saaten sonra gelmez sonra aslı cinar a tekrar attım oda eylül de olucak dedi utku ile aynı söyledi ve şuan onların dedikelrini yaşıyorum ne kadarda benim için zor olsa da havada kalan bir durum olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…