- 20 Ağustos 2019
- 63
- 103
- 93
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.761
bi noktadan sonra sadece insan tanımaktan gelen tecrübelerine göre bişeyler anlatıyorlar bence.Ben de Alex e iki sefer attım. İlki yaklaşık 2 ay önceydi. 2 yıl önce görüştüğüm biri hayatıma girmeye çalışıyodu. Ama sevgili olmadan birbiirmizi tanıyalım anlaşırsak ciddi bi yola gireriz demişti. Bende bu şekilde bahsettim alex e. Ve sevgili olmadan da görüşmek istemiyorum dedim. Alex şans vermem konusunda baya bi uyarıda bulundu. Ama ben şans vermedim. Neyse en son falı mı üzerinden baya bi yıl geçmiş erkek arkadaşım için attım. yani onunla barışmak istediğimi söyledim. Alex dedi duygusal boşluğundan böyle. Yoksa aklına bile gelmez adam. Öyle değil işte yıllarca hep aklıma geldi. Sevgililerim varken mutlu olduğum zamanlarda dahi keşke onunla olsaydı diye aklımdan geçiriyodum. Yani anlayamadım. Yorumlar mantıken mi yapılıyo yoksa gerçekçi mi :) Yani tabi biride bana dese yıllar öncesi sevgilime dönmek istiyorum. aman ne gerek var olmaz o iş der geçerim. :))) ama işin içindeyken öyle olmuyo.
Talianin dediklerine vakit gelmedi henuz ama mantikli cumleler kuruyor evet,Evet cok doğru,hem ücreti de makul yorumlarina göre.Klasik fal bakmiyor .oyle yolun var,,hamile var vs:)) Analizi cok güzel .Kullandigi kelimeler bile cok kitap okumuş ve sürekli update yapan biri gibi imaji çiziyor.Hisleri dogrultusunda bakan ve bana cok kereler çikan bir diger yorumcu da Zeus.hic cikmayanlari da oldu ama cogunluk cikti.3.siraya da Talia yi ekleyiveriim bagri :) o da profesyonel bakiyor. En cok aklimda kalan bunlar.
Yazinizi okudumda bu sans vermeniz konusunda uyarida bulundugu kişi ile unutamadiniz kisi aynimi farkli mi ben orayi pek anlayamadim kusura bakmayin.Ben de Alex e iki sefer attım. İlki yaklaşık 2 ay önceydi. 2 yıl önce görüştüğüm biri hayatıma girmeye çalışıyodu. Ama sevgili olmadan birbiirmizi tanıyalım anlaşırsak ciddi bi yola gireriz demişti. Bende bu şekilde bahsettim alex e. Ve sevgili olmadan da görüşmek istemiyorum dedim. Alex şans vermem konusunda baya bi uyarıda bulundu. Ama ben şans vermedim. Neyse en son falı mı üzerinden baya bi yıl geçmiş erkek arkadaşım için attım. yani onunla barışmak istediğimi söyledim. Alex dedi duygusal boşluğundan böyle. Yoksa aklına bile gelmez adam. Öyle değil işte yıllarca hep aklıma geldi. Sevgililerim varken mutlu olduğum zamanlarda dahi keşke onunla olsaydı diye aklımdan geçiriyodum. Yani anlayamadım. Yorumlar mantıken mi yapılıyo yoksa gerçekçi mi :) Yani tabi biride bana dese yıllar öncesi sevgilime dönmek istiyorum. aman ne gerek var olmaz o iş der geçerim. :))) ama işin içindeyken öyle olmuyo.
yok değil:) Durum şöyle; şans ver denilen kişi 2 yıl önce benim sevgili olarak denediğim ama istediğim gibi gitmeyen süreçler sonunda görüşmeyi kestiğim biriydi. 2 yıl boyunca adam hani tekrar deneyelim demesede zaman zaman iletişime geçti. Ben de çok umrumda olmadığı için arkadaşça konuştum. Sonrasında görüşelim edelim deneyelim diye geldi. Ben de açık açık sordum niyetin ne. hani farklı türde bi beklentide yok adamda. neden gelip duruyo. Dedi sevgili olmadan görüşüp olup olmıycağıma karar verelim. onun o şekil görüşmesi 15-20 günde bi. biz sevgili olana kadar kadar yıllar geçer :))) Bunu bu şekilde anlattım alex e ama şans ver dedi. Diğer kişi daha eski bi sevgilim. Benim yaptığım bi hata yüzünden yine ben ayrılmıştım. adam adım atmadı tabi doğal olarak yıllardır. Bunun için sorduğumdada ne gerek var zaten duygusal boşlukta olmasan bu aklına bile gelmez dedi. ama geldi hep :))) duygusal boşluk değil yani :)Yazinizi okudumda bu sans vermeniz konusunda uyarida bulundugu kişi ile unutamadiniz kisi aynimi farkli mi ben orayi pek anlayamadim kusura bakmayin.
Bu arada konuşma tarzı anlatım şekli güzel Alex in. Benim demek istediğim acaba mantık açısından mı yapılıyo yorumlar :) Hiç bilgi vermemek gerekiyo belkide. Bilgi de vermeyince olaylar karışıyo insanlar karışıyo. Sonrasında kafa daha çok karışıyo. Çözemedim :))Yazinizi okudumda bu sans vermeniz konusunda uyarida bulundugu kişi ile unutamadiniz kisi aynimi farkli mi ben orayi pek anlayamadim kusura bakmayin.
Gizem in falı geldi beğenmedim ama baktıran varsa düşüncesini paylaşırsa çok sevinirim
Sevgili üye utkuyu ben dışardan tanıyorum sana olumsuz yorum yaptı diye bu şekil de onu rencide edemessin enerjim uymadi der gecersin ben begenmedim der gecersib ama sonuna kadar boyle yazi yazman sahsen talep i fazla oldugu icin de bence onun rakibi yani sende bi yorumcu olma potansiyelin yuksek cunki ben şahsen onu yerinde gördüm ve kuyruk vardı yani sakın ola senin arkadaşın arkadaş olmuşsun koruyorsun gibi durumlar ı aklına getirme ben bu yazında ne kadarda valentina melisa donukukgibi kişileri aktardığını gorsemde yazsanda bence utku inanç a bi garezin oluşmuş..
Gizem Venüs hakkında yorumu olan var mı acaba
Ben de Alex e iki sefer attım. İlki yaklaşık 2 ay önceydi. 2 yıl önce görüştüğüm biri hayatıma girmeye çalışıyodu. Ama sevgili olmadan birbiirmizi tanıyalım anlaşırsak ciddi bi yola gireriz demişti. Bende bu şekilde bahsettim alex e. Ve sevgili olmadan da görüşmek istemiyorum dedim. Alex şans vermem konusunda baya bi uyarıda bulundu. Ama ben şans vermedim. Neyse en son falı mı üzerinden baya bi yıl geçmiş erkek arkadaşım için attım. yani onunla barışmak istediğimi söyledim. Alex dedi duygusal boşluğundan böyle. Yoksa aklına bile gelmez adam. Öyle değil işte yıllarca hep aklıma geldi. Sevgililerim varken mutlu olduğum zamanlarda dahi keşke onunla olsaydı diye aklımdan geçiriyodum. Yani anlayamadım. Yorumlar mantıken mi yapılıyo yoksa gerçekçi mi :) Yani tabi biride bana dese yıllar öncesi sevgilime dönmek istiyorum. aman ne gerek var olmaz o iş der geçerim. :))) ama işin içindeyken öyle olmuyo.
Enerjiniz uymadı cümlesini ben söyledim size hanı bu şekilde söyleyebilirsiniz siz kalkıp utku Ya baktiracaklara o kişi falcı değil derseniz ki bende onun dediği şeyi yaşayıp burda soluğu aldıysam onu korurum dediğim gibi arkadaş olmuşsun koruyorsun gibi durumlar ı aklına getirme yine sizin son cümleleriniz resmen utku Ya karşı şiddet içerikli yazılar ben bundan bahsediyorum mevcut durumu bilmemiş olabilir yada mantıksız gelmiş olabilir başka kişiler tarafından o kişilerin mantığıyla hareket edilen ve bizim göremediğimiz durumlarla ilgili yorum alıyoruz farkındaysanız olumsuz görüyorsa bu onun suçu değil utku bana şunu dedi yada örnek veriyorum talia bana şunu dedi ama bana çok mantıklı gelmedi bisiler sanki eksikti demek bence daha üsluplu ve daha özverili olan birşey burada siz utku Ya yaptığınız gibi o falcı değil daha sonrasin da şöyle dedi böyle dedi utku Ya fal baktirmadan önce birkez daha düşünün der gibi kelimeelr yapmanız hoş değil sonuçta o ksiilerinde bi kitlesi var bu utku degil baskasida olsa bunlari yazardim.herneyse ben sizin söylediğiniz şeyi tasfiplemiyorum tabi ki sizin görüşünüz fikriniz lakin bu kadar agir cumle falci degil ya bence denilmez o sitelere girebilmek icin mülakattan geciliyormus bisey olmasa almazlar yani bence gayet iyi bir yorumcu o sitede zaten toplasan 5 parmağı geçmez yorumcu olarak durugörü olarak kisiler.Anlatamiyorum galiba yapmis oldugu yorum durumumla alakasiz oyle olmadigi acikca belirtmeme ragmen israrla boyle demesi cok sacma enerji uymamasi ayri ben bundan bahsetmiyorum durumla ilgili dogru tespitte bulunamadi benim gibi burayi takip edenlere bunu yazmak zorundayim
Siz niye bu kadar üstünüze alınarak cevap veriyorsunuz, ben de bunu anlamıyorum.Enerjiniz uymadı cümlesini ben söyledim size hanı bu şekilde söyleyebilirsiniz siz kalkıp utku Ya baktiracaklara o kişi falcı değil derseniz ki bende onun dediği şeyi yaşayıp burda soluğu aldıysam onu korurum dediğim gibi arkadaş olmuşsun koruyorsun gibi durumlar ı aklına getirme yine sizin son cümleleriniz resmen utku Ya karşı şiddet içerikli yazılar ben bundan bahsediyorum mevcut durumu bilmemiş olabilir yada mantıksız gelmiş olabilir başka kişiler tarafından o kişilerin mantığıyla hareket edilen ve bizim göremediğimiz durumlarla ilgili yorum alıyoruz farkındaysanız olumsuz görüyorsa bu onun suçu değil utku bana şunu dedi yada örnek veriyorum talia bana şunu dedi ama bana çok mantıklı gelmedi bisiler sanki eksikti demek bence daha üsluplu ve daha özverili olan birşey burada siz utku Ya yaptığınız gibi o falcı değil daha sonrasin da şöyle dedi böyle dedi utku Ya fal baktirmadan önce birkez daha düşünün der gibi kelimeelr yapmanız hoş değil sonuçta o ksiilerinde bi kitlesi var bu utku degil baskasida olsa bunlari yazardim.herneyse ben sizin söylediğiniz şeyi tasfiplemiyorum tabi ki sizin görüşünüz fikriniz lakin bu kadar agir cumle falci degil ya bence denilmez o sitelere girebilmek icin mulakatran geciliyormus bisey olmasa almazlar yani bence gayet iyi bir yorumcu o sitede zaten toplasan 5 parmağı geçmez yorumcu olarak durugörü olarak kisiler.
Yukarda anlattım sanirim oralara bir daha değinmek istemiyorum bana gorede olan biteni yazdim sıkıntımı sizin için??Siz niye bu kadar üstünüze alınarak cevap veriyorsunuz, ben de bunu anlamıyorum.
Alt tarafı bir fal bu. Beğenmeyen de yorumunu dile getirmiş, bu kadar tepkiyi fazla buldum.Yukarda anlattım sanirim oralara bir daha değinmek istemiyorum bana gorede olan biteni yazdim sıkıntımı sizin için??
Ben çok önce baktirmistim ona ya anlık iyiydi ama tarih vermemişti cnmMelih Gün nasıl ? Anlık ? gelecek ? Baktıran arkadaşlar var mıdır? :)
Nabarsinişte benimde yapım bu size göre öyle olabilir bana göre öyle değil ki ben yakından tanıdım onu o sekil de olmadığını biliyorum ( o falcı değil ya )) 《《 cümlesi abartı bana göreAlt tarafı bir fal bu. Beğenmeyen de yorumunu dile getirmiş, bu kadar tepkiyi fazla buldum.
pembeci filan değil yani :) eski sayfalarda melih geri dönmüş filan yazılmış da ama memnun olmayan da vardı sanırım. ama bulamadım tekrar o sayfayı. tam olarak neden memnun olunmamış hatırlamıyorum :))Ben çok önce baktirmistim ona ya anlık iyiydi ama tarih vermemişti cnm
peki tarih vermese de söyledikleri olmuş muydu canım ?Ben çok önce baktirmistim ona ya anlık iyiydi ama tarih vermemişti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?