Fal Sepeti Deneyimleri

Canım ben gecmiş yorumlara baktım onu çok övmüşler zamanında. Yorumlyınca bilgiverirmisin sende
Ben baktirirdim birara baya.beğeniyorum kendisini.şimdi ara verdim gerçi fallara .tutturduklari olmuştur bende,anlık durumu,karşı tarafı özellikle iyi analiz eder,ilişki aşk konusu ise tabiki konunuz...bir keresinde aynı kurduğu bir cümleyi karşı taraftan birebir duymuştum hani öylesine çok kullanılan bilindik bir kelime değil.bir arkadaşıma ise 3 falı da tam isabet tutmuştu, bana tam değil.tarzı biraz değişik ama enerjiniz uyusur inşallah guzel yorumlar paranız boşa gitmez ama pembeci olmadığından emin olabilirsiniz..

Cikmayan bir fal haberi. Cigdem atliya kuzenim 2.5 hafta once kahve fali atmisti. Ertesi gun is gorusmesine gidecekti olumlu olacak mi diye. Cigdem iki haftaya olumlu gelismeler olacak 4 haftaya kadar baslicaksin gibi seyler soylenisti tam hatirlamiyorum yani olumlu olacak demisti. Kuzenimi bugun aradilar olumsuz.

Çiğdem atlı banada çıkmadı.Hediye falımı almıştı 13-14 gün sonra haber gelicek dedi. Zaten o an çıkmayacağını anladim. Mülakat sonucu en erken eylülde açıklanacak. Zaten dediği 13 14 gün sonrada zaten hicbir haber gelmedi doğal olarak..

Ben de kahve gönderecektim Çiğdem Atlı’ya , şu an vazgeçtim Ben enerji tuttu tutmadı olayına da çok inanmıyorum, iyi bir falcı ise zaten göreceğini görür ya da enerji tutmamışsa baştan söylesin niye zorla bakarlar ve para alırlar

Neyse tarot baktırmak istemiyorum, kahve istiyorum, fal sepetinde kahvede iyi olan başka önerebileceğiniz biri var mı arkadaşlar?

Off cok uzuluyorum, sanirim yusufta iş icin olumlu demis onunkide cikmamis oldu yani

Utku inanç a kahve baktırdım ben. Ağustos eylül gibi haber gelicek dedi. Hep gelecek odaklıydı. Çıkıp çıkmıyacağını bilemiyorum. Eskiden binnaz ablada bir adam vardı sesini ona benzettim.Bende mısırlı talia'yı bekliyorum bir türlü online olmuyor kadın. Kredi aldım birde açsada bitirsem krediyi.

Arkadaşlar 8 ay içinde baktırdığım Fallar;

Melisa Donukuk : Bol bol karşı tarafın düşüncesini durumunu hislerini anlattı. Olacaklardan bahsetti fakat dediklerinin hiçbiri olmadı.

Ayışığın: Bi kaç ay önce baktırdığım fallarda 1 ay arayla çelişki yaşadı. Baştan olur dediği durum için daha sonrasında olmıycak dedi. Mart ayından bu yana sürekli hayatıma yeni girecek birinden bahsetti ama o kişi ekim ayına kadar sarktı şuan :) An da ve kişilik analizlerine bildiği bazı şeyler olmuştu. O yüzden tekrar atmak istedim fakat eski erkek arkadaşım için ona dönersen maddi olarak senin beklentilerini karşılayamaz çok altlarda dedi. ( adam işadamı ) :))

Medyum Gizem : Hiçbir dediği çıkmadı.

Medyum Zeus : Karşı tarafı anlattığı için yorum yapamıyorum. Olmayacak dediği konu olmadı.

Aslı Çınar: Biraz pembe bir faldı. Ama belkide durum pembedir vade gelmedi.

Naz KendineHas : Gereksiz yorumlar yaptı sadece mantıken yorum yaptı. yapmıycağım bi şey konusunda gülerek yap diye beni zorladı :)

Alex: An da iyiydi. Ama söylediği şeyleri biliyodum zaten. Ne diyecek diye merak ettiğim için atmıştım. Olduğu gibi yorumladı. İlgili şahsa şans vermemi söyledi. Şansı ben vermedim. Ama alexin söyledikleri tutarlıydı.

Oylum Genç: Hediye falım ona düşmüştü. 3 dk lık gereksiz bi ses kaydıydı.

Duygu Aura: Baya bi övülmüştü. Merak etmiştim. Genel olarak kötü sayılmaz fakat benim hislerimi ve düşüncelerimi karşı tarafın hisleri gibi anlattı.

Duru Sonegey: An da iyiydi. Bayağı bildiği şeyler oldu. Gelecek çıkmadı.

Ahmet Cansoy : Çıkmadı.

Dennis: An da iyiydi. Gelecek çıkmadı.

Senanur Tan : An da kısmen bildiği şeyler oldu. Gelecek çıkmadı.

Özgür Can: Anlayamadığım bi faldı.

Hale Yıldırım: An da o da kısmen iyiydi. Gelecek çıkmadı. Zaten gelecekle ilgili iddialı değildi. Daha sonra tekrar bi bakarız demişti.

Emre Dinç: Tamamen gereksiz yorumlar yapmıştı. önce bi enerji çeşitlerini bana bi güzel anlatmış. baktığı fal tekniğini anlatmış. siyah enerji beyaz enerji gri enerji şeklinde ilerleyen boş bi faldı. fal bakmadı yani :)

Samira Günal: Bekar adam için evli dedi.

Nur peri: Pembeydi.

Venüs Ateş: Eski sevgilimle ilgili benim düşündüğüm şeyleri yazmıştı. Vade dolmadı.

Melis Durkan: An da iyiydi. Anlatım şekli güzeldi. Online yakalarsam tekrar fal atıcam.

Yusuf Kaya ya baktırmak istiyorum şuan. Baktıran var mıdır? Tavsiye eder misiniz:)

Ahmet çıkmadı mı tühh yaaaa

bana da sorduğum konuyla ilgili 1gün 1hafta 1ay demişti olmadı bir ayı çoktan geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…