Fal Sepeti Deneyimleri

Falsepeti’ni övdük övdük orası da bozdu. Aynı falı attığına dair mail attım ama hiçbir geri dönüş olmadı. Bir daha oraya da fal atmam asla.
Aslı Çınar’da eylül sonuna iletişim ve görüşme demiş sakın denemeyin

zeus 10 dklık yollamış. aa evet süper koşun baktırın demem. vadesiz geri dönüşü var ama kaderiniz bir değil dedi. bilemedim. herkes bişey diyor. 4-5 ay sonra biri ile tanışacakmışım. bla bla.. diğerlerinden farklı bişey yok. ben hala taliacyım. onun analizleri daha güzel

Canım bende didar da 3 defa falan mail attım anca öyle iade yaptılar. Biraz zorluyorlar bu ara

Yüz yüze bolca soru sorabildiğin falcıların bile 75-80 tl olduğu düşünülürse 50 TL çok yüksek geliyor bana online fal için Çok abartmışlar fal fiyatlarını ya 10 dk ses kaydı ile yolluyorlar yine de inşallah dedikleri çıkar canım da verdiğin paraya değer

Tesekkur ederiz. Ben de Talia'yi begeniyorum bende hep vadesiyle cikiyor ustelik. Son falinda ozellikle 20-25 Agustos ve Eylul basindan bahsetmisti, su an o donemdeyiz, cok spesifik belirttigi seyler oldugu icin beklemedeyim. Pek oluru yok ama olursa veya patlarsa yazarim mutlaka.

şmdi genel durum için bi kez daha baktırmak istiyorum alışkanlık oldu. melih günü çok övmüşlerdi ama bilmiyorm nasıl hiç baktırmadm

Görüşünün üzerinden zaman geçmiş ama bilmem baktırmış mısındır
O adamın ilgisi güzeldi ama ses kaydı çok bozuktu. Ben zar zor anlamıştım, tuhaf bir sesi vardı. Anda eh işte... fena sayılmazdı. Ama yine de o ücreti hak eden bir fal değildi. Temmuz ayına vade vermişti. Maalesef fos çıktı.

Efsun Zenginden biraz ümitliydim ama onun da çıkacağını sanmıyorum. Ağustos ayının sonlarına vade vermişti ama çok az kaldı... Patlarsa onu da yazıcam.

Canım ayısıgı sende tamamen patladı mı yani? Banada baya olumsuz konuşmuştu da :))

yok baktırmadm ya içimden geçmedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…