- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.601
kızlar selam, ben utku ya baktırdm geçenlerde bana ilşkimin harika gideceğini çok iyi enerji aldıgını vs harika bi bakım yaptı. bu hafta bı sorun oldugu için attm bana çok zor biri nasıl ole bilmiyorum bilemedm böyle bi yorum yapmış kendi kendine soruyo nası olur ki işte hayırlısı fln yani kendiyle çok çelişti ve 2. fal da zaten böyle anlamsz oldu bilginiz olsn diye yazmak istedm. çnkü çok fazla baktırdm çok bakım yaptırınca enerjiler karışıyor bence
Ahahah onu ben sormsutum kendimi senin yerine koyup öyle cevap veriyorum demiştienerji karısıyo doğru ama 2. falında çok basla bi yprum hatta youm bile değil napsanki bilemedm ben de tarzında kendi kendine konuştu:)
Bana ve bir arkadaşıma daha olumsuz dedi. Sanırım genelde olumsuz diyor.oya canımı sıktı. baya olumsuz dedi yaa
Bana o anki enerjimi yansıttı vaade yoktu sadece gelecek iyi olucak dedi şuan iyi gidiyorBana ve bir arkadaşıma daha olumsuz dedi. Sanırım genelde olumsuz diyor.
NE attın onaKızlar çıkan falı söylüyorum yusuf kaya pazartesi fal atmıştım bana cumartesi günü için isimle ilgili olabilecek bir on görüyü söyledi hatta ben ona soru kısmında ihtimal vermiyorum bu kadar yakın vaade icnde diye ama gerçekten dediği oldu benim gold falcılar kervanıma oda katılmış oldu
Kahve mi tarot muNE attın ona
Tarot atmıştım ben ona ki hic beklemiodum yeni yorumcu olduğunu biliyorum kesin dedim pembe tablo çizer ama öyle olmadiNE attın ona
Kahveyide denicem bakalimKahve mi tarot mu
Puano cok düşük ama heralde az fal baktıgı içindir diye düşünüyorum. Baktımı canım sana nasıldı? Bende atsammı diye düşünüyorum. O mu aslı çınar mı bilemedimKahveyide denicem bakalim
aslı çınar a ben baktırmıştım, bana mantıklı geldi söyledikleri. beklediğim çıkmadı henüz ama, anlatımı ve olay akışı iyiydi.Puano cok düşük ama heralde az fal baktıgı içindir diye düşünüyorum. Baktımı canım sana nasıldı? Bende atsammı diye düşünüyorum. O mu aslı çınar mı bilemedim
Yeni başlamış bence normal bi puan yorum aldım ysuuf kaya iyiydi herkes gibi oda aynı vaadleri verdi ama durum analizi iyiydi tarotun denemiştim zaten bugünde gündüz kahvesini denedim beğendim bence hisli bir insanPuano cok düşük ama heralde az fal baktıgı içindir diye düşünüyorum. Baktımı canım sana nasıldı? Bende atsammı diye düşünüyorum. O mu aslı çınar mı bilemedim
Bende bugun yusufun kahvesini denedim begendim bigun once utkuya kahve atmistim onuda begenmistim ikiside tam olarak gormedikleri seyi soylemiyolar. Yusuf biraz daha cok sey soyledi ve daha netti benim durumumla ilgili ama benzer seyler soylediler sasirdim, sadece yazili oldugu icin biraz kisa gelebilir.Yeni başlamış bence normal bi puan yorum aldım ysuuf kaya iyiydi herkes gibi oda aynı vaadleri verdi ama durum analizi iyiydi tarotun denemiştim zaten bugünde gündüz kahvesini denedim beğendim bence hisli bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?