Fal Sepeti Deneyimleri

enerji karısıyo doğru ama 2. falında çok basla bi yprum hatta youm bile değil napsanki bilemedm ben de tarzında kendi kendine konuştu:)

Kızlar çıkan falı söylüyorum yusuf kaya pazartesi fal atmıştım bana cumartesi günü için isimle ilgili olabilecek bir on görüyü söyledi hatta ben ona soru kısmında ihtimal vermiyorum bu kadar yakın vaade icnde diye ama gerçekten dediği oldu benim gold falcılar kervanıma oda katılmış oldu

NE attın ona

KIzlar bu arada didar evren ile ilgili fal sepetine yazdım. İade aldım. Uyarıda bulunmuşlar. Zaten yorum da yazdım. Bukadar tutarsız dal için teşekkür ederim diye :)

Puano cok düşük ama heralde az fal baktıgı içindir diye düşünüyorum. Baktımı canım sana nasıldı? Bende atsammı diye düşünüyorum. O mu aslı çınar mı bilemedim
aslı çınar a ben baktırmıştım, bana mantıklı geldi söyledikleri. beklediğim çıkmadı henüz ama, anlatımı ve olay akışı iyiydi.

Puano cok düşük ama heralde az fal baktıgı içindir diye düşünüyorum. Baktımı canım sana nasıldı? Bende atsammı diye düşünüyorum. O mu aslı çınar mı bilemedim
Yeni başlamış bence normal bi puan yorum aldım ysuuf kaya iyiydi herkes gibi oda aynı vaadleri verdi ama durum analizi iyiydi tarotun denemiştim zaten bugünde gündüz kahvesini denedim beğendim bence hisli bir insan

Yeni başlamış bence normal bi puan yorum aldım ysuuf kaya iyiydi herkes gibi oda aynı vaadleri verdi ama durum analizi iyiydi tarotun denemiştim zaten bugünde gündüz kahvesini denedim beğendim bence hisli bir insan
Bende bugun yusufun kahvesini denedim begendim bigun once utkuya kahve atmistim onuda begenmistim ikiside tam olarak gormedikleri seyi soylemiyolar. Yusuf biraz daha cok sey soyledi ve daha netti benim durumumla ilgili ama benzer seyler soylediler sasirdim, sadece yazili oldugu icin biraz kisa gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…