Fal Sepeti Deneyimleri

Veee en memnun kaldığım 2. falcı Rosetta Stone... İş ve yeni bir aşk hariç söyledikleri tuttu, bu söyledikleri için beklemedeyim. Fakat eski ilişkim hakkında kararsızlığımı ve barışma olacağını bilmiş.

Rosettaya tarot attmistim ben bana telvelerinde yolun var demişti komikti yani alakasizdi

Utku İnanç genel olarak bilmiş fakat eski ilişkim hakkında dönecek/dönmeyecek diye yorum yapmamış.
Utku inancı bense beğeniyorum bana tarih vermişti hissedersem söylerim demişti ve o tarihte olayı yaşadım nas kendine hasta öyle onun dediği tarihte çıkmıştı ama dediğim gibi nas ses kaydı çok kötüydü

kızlar selam, ben utku ya baktırdm geçenlerde bana ilşkimin harika gideceğini çok iyi enerji aldıgını vs harika bi bakım yaptı. bu hafta bı sorun oldugu için attm bana çok zor biri nasıl ole bilmiyorum bilemedm böyle bi yorum yapmış kendi kendine soruyo nası olur ki işte hayırlısı fln yani kendiyle çok çelişti ve 2. fal da zaten böyle anlamsz oldu bilginiz olsn diye yazmak istedm. çnkü çok fazla baktırdm bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…