Fal Sepeti Deneyimleri

Aslı çınar yorumlamış falımı kızlar. Olumlu konuşmuş 2 hafta içinde adım atacak demiş. Bekleyip görcez bakalım. Tutarsa mutlaka yazarım
bana vade vermedi, sadece eylül ayından başlayarak hayatımla ilgili değişiklikler yapacağımı ve yeni bir dönem başlatacağımı söyledi. soruma da olumlu yanıt verdi ancak vade kişinin kendini hazır hissetmesine bağlı dedi.

Rivayete göre Attart ve Valide'nin kardeşi :))) İkinci ablasının light versiyonu. Hakkından gelmek şart oldu (benim fallarda o olarak yansıyan kişi kendi hakkından geldi gerçi )...
eh yarasın o vakit :)

ben katina çok baktırmadım. baktırdıklarımda çok çok kötü kartlar çıkmadı, 1i hariç. ama o durumda düzelmişti sonradan.

ücretsiz deneme

eh yarasın o vakit :)

ben katina çok baktırmadım. baktırdıklarımda çok çok kötü kartlar çıkmadı, 1i hariç. ama o durumda düzelmişti sonradan.

En doğru olanı. Aynı konuda baktırdıkça haliyle bir süre sonra her kart gelmeye başlıyor zaten, gudubetler dahil.

Soruma da kart çekmiş kalp kartı çıkmış. Sanırım iyi bişey bu
bana da tarottan çekmiş, iyi bi kart gelmiş. bakalım.
inşallah çok büyük patlamam ya.

Hadi sizlerin şansı açık olsun bari ("bizden geçti" edasıyla yazılmış gibi oldu bu biraz :))

Canım açelya nerde fal sepetindemi

Aynennn erkekler ciddi gerizekalı!!!Bende evlenmek içim aferdersiniz kıçınınyırttı ama ailem süreciuzattı diye burnumdan getirdi sonra ailemle aram kötü oldu aileme hep onu savundun sonra noldu o zor durumda ailemle bile evde tek kelime etmiyordum çekti gitti bu sefer saldım onu ne aradım ne sordum.O da aramadı annesi yazdı onu da engelledim.Hala da cok zor zamanlar geçiriyorum ama asla aramıyorum en afedersin salagına haddinden fazla deger ver kendini bi halt sanıp salak egolara giriyorlar ama ben de şimdi Allah a bıraktım..O son kavgada baba beddua etti düşünün sanki kötülük etmişim ona,ben salak gibi çabaladım durdum oysaki..Yapmayın kızlar asla yapmayın gitti mi defolsun gitsinler,aramıyor mu defedin gitsin!!!

Duru doğan,Sahra Aykız,Fulya nas kızlar bunlardan hangisine kahve falı göndereyim sizce? En uygun fiyatlı olanlar bunlar şuan çevrimiçi hepsi

Duru doğan,Sahra Aykız,Fulya nas kızlar bunlardan hangisine kahve falı göndereyim sizce? En uygun fiyatlı olanlar bunlar şuan çevrimiçi hepsi
Valla Sahra Aykız a gönderme Geçen benim promosyon falı alıp yorumlamış ama inan hiç bildiği yok, ilişkimle ilgili yorum almak istiyorum dedim, bana ottan böcekten bahsetmiş. Gönderme derim. Diğerlerini denemedim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…