Fal Sepeti Deneyimleri

Alex nasil sizce gelecek icin cikiyor mu? Pek vade vermemisti bana
Alex vade konusunda zayıf maalesef. Vadeleri bende tutmuyor. Şunu söyleyebilirim, dün geceki site güncellemesinden sonra ta 2016 yılındaki fallarım bile dinleniyordu. İlk başlarda hep Alexe atmışım. Onları yeniden dinledim neler söylenmiş diye. Abartmıyorum, sadece onun dedikleri doğruymuş ve onun dediklerini yaşamışım. Vadeler tutmasa da hep dediği gibi olmuş.
Yalnız artık çok fal gönderdiğimden, benim konumu bildiği için objektif yorum yapamadığını düşünüyorum. Uzun aralıkla tercih ediyorum sadece.

nasıl dinliyorsunuz 2016 yılındaki falınızı ben dinleyemiyorum hata diyor

nasıl dinliyorsunuz 2016 yılındaki falınızı ben dinleyemiyorum hata diyor
Güncelleme oldu ve geri geldi. Hepsinin kaydı duruyor şu son güncellemeden önce yoktu. Silinmişti kayıtlar. Bilemiyorum. İstersen mail atıp sorabilirsin yönetime. İlla bilgi verirler diye düşünüyorum.

Tamam tesekkurler ben tarot yollamistim analiz niteligindeydi, siz peki kahve mi yoksa kart fali mi yollamistiniz

Demek ki exten next olmaz diye bosuna dememisler

Özellikle yabancılarda "ex'ini geri kazan" temalı internet sitesi furyası var son yıllarda. 25 günlük kesin çözüm formülü, premium paket vs. Acayip gelişmiş bir sektör. Bizim falcıların onlara sponsor olduğundan kuşkulanıyorum.

Alex nasil sizce gelecek icin cikiyor mu? Pek vade vermemisti bana
Alex zaten vade konusunda iddiali değilim diye kendi söylemişti bana bir falimda.Sorduklariniza göre oluru var mi yok mu o tarz yorum yapiyor ve söyledikleri de cok mantikli .Kişi ,karakter analizinde ,anlik durumda 10 numara bence.Cok güzel akillar verip yonlendiriyor.İfade tarzi ve kelime hazinesi en iyi falci net soyleyebilirim bunu.

Utkudan falım geldi beklediğimin aksine çok olumlu güzel konuştu şaşırdım valla. Pek karakter analizi yapmadı ama burcumla alakalı birşeyler söyledi fal kısaydı zaten hep ileriye dönük konuştu. Verdiği vadeler 1 gün 1 hafta .. Çıkar mı bilmiyorum bakalım

Bana da 1 hafta ya da 1 ay demişti. Bırak 1 ayı, onu diyeli 3 ay oldu
Umarım sende çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…