- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.121
Alex vade konusunda zayıf maalesef. Vadeleri bende tutmuyor. Şunu söyleyebilirim, dün geceki site güncellemesinden sonra ta 2016 yılındaki fallarım bile dinleniyordu. İlk başlarda hep Alexe atmışım. Onları yeniden dinledim neler söylenmiş diye. Abartmıyorum, sadece onun dedikleri doğruymuş ve onun dediklerini yaşamışım. Vadeler tutmasa da hep dediği gibi olmuş.Alex nasil sizce gelecek icin cikiyor mu? Pek vade vermemisti bana
nasıl dinliyorsunuz 2016 yılındaki falınızı ben dinleyemiyorum hata diyorAlex vade konusunda zayıf maalesef. Vadeleri bende tutmuyor. Şunu söyleyebilirim, dün geceki site güncellemesinden sonra ta 2016 yılındaki fallarım bile dinleniyordu. İlk başlarda hep Alexe atmışım. Onları yeniden dinledim neler söylenmiş diye. Abartmıyorum, sadece onun dedikleri doğruymuş ve onun dediklerini yaşamışım. Vadeler tutmasa da hep dediği gibi olmuş.
Yalnız artık çok fal gönderdiğimden, benim konumu bildiği için objektif yorum yapamadığını düşünüyorum. Uzun aralıkla tercih ediyorum sadece.
Güncelleme oldu ve geri geldi. Hepsinin kaydı duruyornasıl dinliyorsunuz 2016 yılındaki falınızı ben dinleyemiyorum hata diyor
nasıl dinliyorsunuz 2016 yılındaki falınızı ben dinleyemiyorum hata diyor
bu konuyla ilgili mail attım ama geri dönüş yapmadılar.. ben hep telden bakıyodum bide pc üzerinden bakayım belki orda dinleniyordurBir de, telden değil de pcden giriş yapıp dinlemiştim. Telde görünmüyordu.
Evet ben ordan dinledimbu konuyla ilgili mail attım ama geri dönüş yapmadılar.. ben hep telden bakıyodum bide pc üzerinden bakayım belki orda dinleniyordur
Tamam tesekkurler ben tarot yollamistim analiz niteligindeydi, siz peki kahve mi yoksa kart fali mi yollamistinizAlex vade konusunda zayıf maalesef. Vadeleri bende tutmuyor. Şunu söyleyebilirim, dün geceki site güncellemesinden sonra ta 2016 yılındaki fallarım bile dinleniyordu. İlk başlarda hep Alexe atmışım. Onları yeniden dinledim neler söylenmiş diye. Abartmıyorum, sadece onun dedikleri doğruymuş ve onun dediklerini yaşamışım. Vadeler tutmasa da hep dediği gibi olmuş.
Yalnız artık çok fal gönderdiğimden, benim konumu bildiği için objektif yorum yapamadığını düşünüyorum. Uzun aralıkla tercih ediyorum sadece.
Demek ki exten next olmaz diye bosuna dememisler
Ben hep kahve gönderdim Alexe. Bir kez katina atmışlığım oldu fakat iyi değildi. Kart fallarında başarılı bulmuyorumTamam tesekkurler ben tarot yollamistim analiz niteligindeydi, siz peki kahve mi yoksa kart fali mi yollamistiniz
Alex zaten vade konusunda iddiali değilim diye kendi söylemişti bana bir falimda.Sorduklariniza göre oluru var mi yok mu o tarz yorum yapiyor ve söyledikleri de cok mantikli .Kişi ,karakter analizinde ,anlik durumda 10 numara bence.Cok güzel akillar verip yonlendiriyor.İfade tarzi ve kelime hazinesi en iyi falci net soyleyebilirim bunu.Alex nasil sizce gelecek icin cikiyor mu? Pek vade vermemisti bana
Alex’e mayıs ayının ve haziran ayının sonlarında atmıştım. İlkinde asla olmaz dedi ikincide aşıksınız ve çok güçlü bağ var bu asla kopmaz dedi
[/QUOT
Alex e yillarca attim bana tutarsiz yorumu hic denk gelmedi ama aslinda cok sık atmamak gerekir ayni kisiye diye düsunuyorum nacizane.Mesela benim en begendigim falcilarin hep ilk fallari en basariliydi.Zeus da öyleydi.Alex de .Sonra enerji dagilmasi mi oluyor noluyorsa sık atinca hic bir fikrim yok
Ayyy inşallah beğenirsin. Utku olumsuzu da söylüyor gayet eğer öyle hissederseKızlar çok daraldım Utku ya fal attım ilk defa. Tarot kartlarım yine çok kötü çıktı duyacaklarım beni korkutuyor
Zaten o kartları kim görse olumsuz konuşur haha eğer sadece kart yorumluyorsa tabi. Destek alıyor mu kendi kartlarından ve ne kadar sürede bakıyor?Ayyy inşallah beğenirsin. Utku olumsuzu da söylüyor gayet eğer öyle hissederse
Ben ona kahve attım iki kere, kendi kartlarından bakmadı. Geçen attığımda 1-2 saat sürmüştü galiba yorumlamasıZaten o kartları kim görse olumsuz konuşur haha eğer sadece kart yorumluyorsa tabi. Destek alıyor mu kendi kartlarından ve ne kadar sürede bakıyor?
Ya güncellemeden sonra sıramı da göremiyorum kii. Neyse beklicem artık yorumlarımı yaparımBen ona kahve attım iki kere, kendi kartlarından bakmadı. Geçen attığımda 1-2 saat sürmüştü galiba yorumlaması
Bana da 1 hafta ya da 1 ay demişti. Bırak 1 ayı, onu diyeli 3 ay olduUtkudan falım geldi beklediğimin aksine çok olumlu güzel konuştu şaşırdım valla. Pek karakter analizi yapmadı ama burcumla alakalı birşeyler söyledi fal kısaydı zaten hep ileriye dönük konuştu. Verdiği vadeler 1 gün 1 hafta .. Çıkar mı bilmiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?