fal bilen yada internetten onerileriniz .cok zor durumdayim

Abe atalim sana bi kac bisey :))

Bak kendinde soylemissin sacma diye :)

Cik gezin biraz. Bi nefes al. Bi arkadasini ziyaret et. Hurafelerden fallardan medet umma

Ne boş işler bunlar. Adamin hicbir vasfi yok bi kahve çopune 2 cumle salliyo o vasifsiz haliyle paralari goturuyo. Kpssnin hayal oldugu ulkemde guzel meslek aslinda. Bunca enayi varken...

Falcıya gitmek yerine kısır döngüyü kırmak için bişeyler yapsanız?Yani siz hayatınızı değiştirmek için birşey yapmazsanız falınız da kötü çıkacak,ya da falcı gönlünüzü yapmak için güzel şeyler sallayacak sonuçta yine hayal kırıklığına uğrayacaksınız

falın eglencesi gercekcisi olmaz, hepsi haramdir, net..
bos yerlerde medet arama, Allah'a sigin..
ayrica dert ne anlat belki elimizden bsy gelir?

Canım faldan medet uncağına, aç ellerini Allah a dua et sıkıntıların için. Geleceği Allah tan başka kimse bilemez, boşuna günaha girme.

Fal işleri kendini kandırmaktan başka bir şey değildir. .
Ne büyük derdim var değil ..
derdine dön ve benim büyük Rabbim var de..

Son iki aydir nasil bir piskoloji icindeysem bu tarz seylere 1000 lira verdim toplam.sonuc bos.insan dusununce sacma ama bir anlik bogulmayla yapiyosun

Allah'tan başkasından medet ummak ona şirk koşmaktır. Şirkse en büyük günahtır, allahı reddeder duruma düşürebilir insanı. Çocuk oyuncağı değil yani başka şeylerle kafanızı dagıtmayı deneyin ve bol dua edin..

her şey düzelecek onu bilerek devam edin derim ben. falcı anlık oyalıyor, psikolojiyi kurtarıyor.
beklediğin biri varsa, "bekle iki ay sonra dönecek" diyor mesela... iki ayda biraz ruh sağlığı toparlanıyor tabii.

bu forumda önerilen ve baktırmadığım falcı kalmamıştır, alakasız falcılara da bulaştım. çok para döktüm.

o adam sana dönecek, o adam seni seviyor, o adam senin kaderin dediler hep.

8 ayım böyle gitti. ha bu gün dönecek, günler sarkabilir. ha yarın dönecek... derken... dönmedi.

aksine herkes hayatını kurdu ben kaldım öylece.

fal biraz ömür harcamaca gibi.
bence gerek yok. ama istiyorsanız kk'daki falcılar forumuna girin. istemediğiniz kadar isim görürsünüz.

ama bir şeye yaramıyor ya.

gelmeyecek adam, duble yol yapsan da gelmiyor.

Eminim burada ki bayanların birçoğunun hayatı kısır döngü benim gibi, sabah kalk evi topla çocuğu yedir yemek yap akşam çocuğu yatır eşimle yarım saat muhabbet yat uyu. Eğer içinden çıkamadığınız danışmak istediğiniz sorununuz varsa yazın. Faldan medet ummaya gerek yok zamanında bende arkadaş ortamında çok baktım eğlencesi ne Allah affetsin. çok büyük günahlardan.

Bi sürü para alcaklar . Falcılarn %90 ı dolandırıcı.. Bze anlat bz daha çok yardmcı olurz

Facede bir hoca var ama. Ben de meraktan aradım. Herşeyi bilmisti. Tesadüf müydü diye düşünürüm hep.

Ya Allah askina falcidan mi medet umuyorsunuz? Böyle falci bulmak için ugrasacaginiza ellerinizi acin Allah tan yardim dileyin, yapacak baska iş mi yok. Bide bu mubarek Rqmazan ayinda yapmayin lutfen..

Canim benim, Allah yardim etsin, inanilmaz cimazda hissettigin beli kendini.Ama eminim ki dusundugunden cok daha iyi durumdasin ama sahip olduklarinin farkinda degilsin.Bitanem, sahip olamadiklarini dusunup bunalima girecegine sahip olduklarina sukret.Sadece cok iyi bildigim iki sey var! Gercekten hayat sana istedigini, sen istemekten vazgectiginde veriyor, ikincisi de hersey sende gizli.Iletisime gecmek ve dertlesmek istersen yaza bilirsin tabii ki.Ve unutma herkesin mutlaka bir derdi var, Allah beterinden korusun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…