fal bilen yada internetten onerileriniz .cok zor durumdayim

Canim benim, Allah yardim etsin, inanilmaz cimazda hissettigin beli kendini.Ama eminim ki dusundugunden cok daha iyi durumdasin ama sahip olduklarinin farkinda degilsin.Bitanem, sahip olamadiklarini dusunup bunalima girecegine sahip olduklarina sukret.Sadece cok iyi bildigim iki sey var! Gercekten hayat sana istedigini, sen istemekten vazgectiginde veriyor, ikincisi de hersey sende gizli.Iletisime gecmek ve dertlesmek istersen yaza bilirsin tabii ki.Ve unutma herkesin mutlaka bir derdi var, Allah beterinden korusun!

Canim benim, Allah yardim etsin, inanilmaz cimazda hissettigin beli kendini.Ama eminim ki dusundugunden cok daha iyi durumdasin ama sahip olduklarinin farkinda degilsin.Bitanem, sahip olamadiklarini dusunup bunalima girecegine sahip olduklarina sukret.Sadece cok iyi bildigim iki sey var! Gercekten hayat sana istedigini, sen istemekten vazgectiginde veriyor, ikincisi de hersey sende gizli.Iletisime gecmek ve dertlesmek istersen yaza bilirsin tabii ki.Ve unutma herkesin mutlaka bir derdi var, Allah beterinden korusun!
Canim cok tesekur ederim.aslinda.oyle melankolik biri degilim herkesin kendine gore derdi var biliyorum.oyle caresiz zayif biri de degilim.ama insanin yoruldugu artik cikmaza dustugu donemler oluyor ve suanda bende tam.ordayim ama atlatilmayacak seyler degil.biliyorum.

her şey düzelecek onu bilerek devam edin derim ben. falcı anlık oyalıyor, psikolojiyi kurtarıyor.
beklediğin biri varsa, "bekle iki ay sonra dönecek" diyor mesela... iki ayda biraz ruh sağlığı toparlanıyor tabii.

bu forumda önerilen ve baktırmadığım falcı kalmamıştır, alakasız falcılara da bulaştım. çok para döktüm.

o adam sana dönecek, o adam seni seviyor, o adam senin kaderin dediler hep.

8 ayım böyle gitti. ha bu gün dönecek, günler sarkabilir. ha yarın dönecek... derken... dönmedi.

aksine herkes hayatını kurdu ben kaldım öylece.

fal biraz ömür harcamaca gibi.
bence gerek yok. ama istiyorsanız kk'daki falcılar forumuna girin. istemediğiniz kadar isim görürsünüz.

ama bir şeye yaramıyor ya.

gelmeyecek adam, duble yol yapsan da gelmiyor.
Ben en son yillar once baktirmistim.ozamanda iyi gelmisti gelecege dair.bisey bilmediklerni biliyorum.ama insan en.azindan rahatliyor.ve o rahatlik ruh sagliginada hayatinada.etki ediyor bence boyle bunalim zamanlari icin iyi gelecegini.dusnuyorum.

Çok zor durumdaysan 2 rekat namaz kilda Allaha dua et. Fal dan medet umma arkadaşım.[/QUben medet ummadigimi konuyu acarken soylemistim
ve aptalca.bisey oldugunu da soylemistim.2 rekat namazla rahatlanabiliyorsa kadinlar klbundeki bukadar skntili dertli insan ne geziyor.ayrica.musluman olmayan birine yanlis tavsiye ben bildiginiz falci sordum sadece akil.istemedim.

Ya tamam allah,a sığınmalıyız da herkes ne kadar çok bencilce davranıyor ya kız hata yapmış olabilir bundan size ne ? siz sadece sorusuna cevap vermek için burdasınız haksız mıyım ? yok allaha sığın kız zaten allahı falan inkar etmiyor ... sadece teselli,ye ihtiyacı var , itici yorumlarınızı kendinize saklayın empati yeteneği olmayanlar yorum yapmasın .

Bir insanin hayati hepmi kisirdongu olur.hicmi degisen birsey olmaz .:KK43: su aralar acil bir falciya.ihtiyacim var.falcidan medet beklenmez biliyorum ama insan caresiz kalinca boyle sacma sapan seylerelebile bazen rahatlatabiliyor.arkadaslar aranizda bilen varmi yada.onerebileceginiz internttn yada.tlfla bildiginiz iyi bir falci varmi?
kkden bir üye tarot bakıyordu..banada baktı..attımı gerçekten biliyormuydu anlamadım ama söyledikleri doğru..tekrar istedim bir kaç mesele hakkında tarot bakmasını ama dönmedi bana sanırım bıktı kız.. şu kişi ..Mlkmhmt

Ya tamam allah,a sığınmalıyız da herkes ne kadar çok bencilce davranıyor ya kız hata yapmış olabilir bundan size ne ? siz sadece sorusuna cevap vermek için burdasınız haksız mıyım ? yok allaha sığın kız zaten allahı falan inkar etmiyor ... sadece teselli,ye ihtiyacı var , itici yorumlarınızı kendinize saklayın empati yeteneği olmayanlar yorum yapmasın .

ız da herkes ne kadar çok bencilce davranıyor ya kız hata yapmış olabilir bundan size ne ? siz sadece sorusuna cevap vermek için burdasınız haksız mıyım ? yok allaha sığın kız zaten allahı falan inkar etmiyor ... sadece teselli,ye ihtiyacı var , itici yorumlarınızı kendinize saklayın empati yeteneği olmayanlar yorum yapmasın .[/QUOTE]
Duygularima tercuman oldugun icin tesekur ederim.

X