fal bilen yada internetten onerileriniz .cok zor durumdayim

Canim benim, Allah yardim etsin, inanilmaz cimazda hissettigin beli kendini.Ama eminim ki dusundugunden cok daha iyi durumdasin ama sahip olduklarinin farkinda degilsin.Bitanem, sahip olamadiklarini dusunup bunalima girecegine sahip olduklarina sukret.Sadece cok iyi bildigim iki sey var! Gercekten hayat sana istedigini, sen istemekten vazgectiginde veriyor, ikincisi de hersey sende gizli.Iletisime gecmek ve dertlesmek istersen yaza bilirsin tabii ki.Ve unutma herkesin mutlaka bir derdi var, Allah beterinden korusun!

Canim cok tesekur ederim.aslinda.oyle melankolik biri degilim herkesin kendine gore derdi var biliyorum.oyle caresiz zayif biri de degilim.ama insanin yoruldugu artik cikmaza dustugu donemler oluyor ve suanda bende tam.ordayim ama atlatilmayacak seyler degil.biliyorum.

Ben en son yillar once baktirmistim.ozamanda iyi gelmisti gelecege dair.bisey bilmediklerni biliyorum.ama insan en.azindan rahatliyor.ve o rahatlik ruh sagliginada hayatinada.etki ediyor bence boyle bunalim zamanlari icin iyi gelecegini.dusnuyorum.

Ya tamam allah,a sığınmalıyız da herkes ne kadar çok bencilce davranıyor ya kız hata yapmış olabilir bundan size ne ? siz sadece sorusuna cevap vermek için burdasınız haksız mıyım ? yok allaha sığın kız zaten allahı falan inkar etmiyor ... sadece teselli,ye ihtiyacı var , itici yorumlarınızı kendinize saklayın empati yeteneği olmayanlar yorum yapmasın .

kkden bir üye tarot bakıyordu..banada baktı..attımı gerçekten biliyormuydu anlamadım ama söyledikleri doğru..tekrar istedim bir kaç mesele hakkında tarot bakmasını ama dönmedi bana sanırım bıktı kız.. şu kişi ..Mlkmhmt

ız da herkes ne kadar çok bencilce davranıyor ya kız hata yapmış olabilir bundan size ne ? siz sadece sorusuna cevap vermek için burdasınız haksız mıyım ? yok allaha sığın kız zaten allahı falan inkar etmiyor ... sadece teselli,ye ihtiyacı var , itici yorumlarınızı kendinize saklayın empati yeteneği olmayanlar yorum yapmasın .[/QUOTE]
Duygularima tercuman oldugun icin tesekur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…