Fal baktırmak.

Alaracan009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
1
0
28
Merhabalar herkese. Fala inanmamamız gerektiğimizi hepimiz yeterince biliyoruz zaten fakat ben yine de baktırmayı tercih ediyorum.
Tanıdığınız internet üzerinde en iyi fal bakan & söylediklerinin çıktığını deneyimlediğiniz bir falcı var mı bildiğiniz??? Yorumlar için şimdiden Teşekkürler!

merhaba herkese. kendi deneyimlerinden az biraz bahsetmek istiyorum. çok sıkıntılı olduğum dönemlerde çok fazla fal baktırdım. tarot, duru görü, kahve vs. inanın bunlar sizi iyi etmiyor. psikolojik olarak fallarda çıkan olumlu sonuçlara inanıp, umutlanıp çıkmayınca psikolojini bozup daha çok baktırmak istiyorsunuz.

aslında en iyisi her hafta yada 2 3 günde bir değilde 2 ayda 1 baktırmak hem kişinin aurası için önemli hem de işlerin su gibi akıp gitmesi için sürekli baktırmanızı önermem. çünkü falınıza bakan falcı size kötü enerji yollayarak yada 3 harflilerle sizi baskılayarak daha çok fal baktırmanızı istiyor. lütfen ama lütfen sürekli ve düzenli olarak fal baktırmayın.

merhaba herkese. kendi deneyimlerinden az biraz bahsetmek istiyorum. çok sıkıntılı olduğum dönemlerde çok fazla fal baktırdım. tarot, duru görü, kahve vs. inanın bunlar sizi iyi etmiyor. psikolojik olarak fallarda çıkan olumlu sonuçlara inanıp, umutlanıp çıkmayınca psikolojini bozup daha çok baktırmak istiyorsunuz.

aslında en iyisi her hafta yada 2 3 günde bir değilde 2 ayda 1 baktırmak hem kişinin aurası için önemli hem de işlerin su gibi akıp gitmesi için sürekli baktırmanızı önermem. çünkü falınıza bakan falcı size kötü enerji yollayarak yada 3 harflilerle sizi baskılayarak daha çok fal baktırmanızı istiyor. lütfen ama lütfen sürekli ve düzenli olarak fal baktırmayın.
Kaderi de etkiliyor diye duymuştum fal baktırmak. 😶

kesinlikle kaderi de ciddi manada etkiliyor. olacak işleriniz de ters dönüyor. ciddi mana da sık sık fal baktırmayı bıraktığımdan beri kendime geldim.

kesinlikle kaderi de ciddi manada etkiliyor. olacak işleriniz de ters dönüyor. ciddi mana da sık sık fal baktırmayı bıraktığımdan beri kendime geldim.
Ben de bir ara sürekli baktırıyordum çok pişmanım. Yapmam gereken hareketleri yapmak yerine falla uğraştım. 🥲 Hep pişmanlık olarak kalacak o zaman dilimi ben de sanırım.

vardır her şey de bir hikmet diyerek yapılan yanlışlardan dönmek çok önemli. kısa ve öz olarak '' zararın neresinden dönersek kardır '' bizim için.

Ben her ictigim fincani kapatirdim aliskanlik
Bazen kendim bakardim bazen bakacak birileri olursa falan
Gecen ruyamda birine fal baktiriyordum korkunc seyler soyluyordu cok korktum uyandim o an ve bi daha fal kapatmicam dedim tovbe ettim
Kafam rahatladi

Annene baktırmak yada faladdine baktırmak kötü değil. Biri program diğeri senin kanın ama tanımadığın birine baktırman sana kötü enerji verir. Onlar para kazanmak için senin üzerine okurlar. Falları çıkmasa bile tekrar tekrar gelmen içim elinden gelen herşeyi yaparlar.

X