Fal baktırmak isteyenler :))

banada fal bakabilir misiniz acaba.. kahverengi göz, esmer, saçm rengim kumAL

ben katina falı istiyorum eger mümkünse. benim bi türlü adı konupta başlamayan ve şimdide karşı tarafın iletişimi kestigi bi durumum var. bunu 2 3 kez daha yaşamaıştık. bu sefer nasıl olur acaba durum

Size kısaca özet geçeyim , şimdi bu arkadaşınız salak tam 14 yıldır birine aşık . Aşık ama ne aşık . Şimdi siz diyeceksiniz " Oha ne 14ü sen kaç yaşındasın ? " 18 yaşındayım Çocukluk aşkım yani bu . Adı kadir . Lisede ortaokuda milyon çocuk teklif etti. Eeehh birazcık sempatiğim ağzımda laf yapar ama ben naptım tek tabanca gezdim hep Sanki biriyle olsam buna ihanet edecekmişim gibi geliyor . Biliyorum ilişkiler için en önemli yıllar. Çoğu kişinin evleneceği adamla bu yaşlarında tanışıyor haksız mıyım ? Biz taşındık o şehirden . Ben başka ildeyken bu ondan hoşlandığımı duydu. Tam konuşmaya başlıyoruz yapamadı beyfendi MESAFELER dedi gitti . 2 sene önce. Ama ben vazgeçtim mi hayır ? Bu beni faceden engelledi ekledi sildi ben ekledim sildim küstüm güldüm ağladım konuştuk samimi olduk bir anda yabancılaştık .İşte böyle gel gitler yaşadık . Ben bunu unuttum mu ? Hayır .

" Aramızda bi dargınlık olmasını istemiyorum . Tamam haklısın baya bi saçmalıklar yaptım. Hata yaptığımın farkındayım ama inan herkese bunu yaptım sadece sana özel bi durum değil. " - dedi .
" Artık bence yeter . Ben senin bir ekleyip bir engelleyip bir çıkıp gidip gelmelerini anlayamıyorum artık . Eklemeyelimde böyle çok daha iyiyiz biz " - Dedim . Ah demez olaydım günlerdir ağlıyorum . Keşke diyordum yine gitseydi ama azda olsa onunla birşeyler paylaşıp konuşsaydım . Sevgilisi buna döneseye ona doysaydım diye düşündüm . Çok seviyorum çok . durumum fena . Fal da bakmayı seviyormuşsun . Başınıda şişirdim . Lütfen bana müsayitseniz vaktinizi ayırırmısınız ?

canım bakıyor musun hala fal burdan?
bakıyosan bende rica edebilir miyim?
ben beyaz tenli kızıl saçlı ela gözlüyüm.oda esmer benimle aynı boylarda kahverengi gözlü siyah saçlı.
bakarsan çok seviniriim.ayrıldıkta malum durumlar
teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar hala fal bakıyorsanız bende isterim :) katina falını ılk kez duydum . Göz rengim ela acık bugday tenli koyu kumral kahvere ngi saclıyım :) Soylemem gereken baska bırsey varsa lutfen bildirin ... Simdiden tesekkurler

Merhaba, Katina Falından bende istiyorum :) Göz rengim ela, açık buğday tenliyim, siyah saçlıyım. Şu anki sevgilimle ilgili baktırmak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

göz: koyu kahverengi
saç:koyu kahverengi
ten:esmer ama çok fazla değil koyu buğday da diyebiliriz

katina falımı merak ediyorumm aşk hayatımn gidişatı nasıl ???

ben de istiyorumm

Falı duyup koştum hemen Siyah saçlı, beyaz tenli, açık kahverengi gözlüyüm. Katina falı istiyorum, çok istiyorum :)

koyu kahve saç ve göz, buğday ten genel olarak bir baka bilir misin ask ağırlıklı olsun ama

merhabaaa rica etsem bana da bakabilirmisin acaba bilgilerimi yazıyorumm :)
saç ve göz rengim kahve, kumralım
Bana da genel olarak bakarsan sevinirim eğitim ve aşk önde olabilir :)
Şimdiden çok teşekkür ederimm .

cnm ıkı falımada bakabılırmısın ama en cok katına falımı merak edıyorum kahverengı gozluyum.beyaztenlıyım. saclarımda kahverengı
hayatımdaki erkekle ilişkimdeki evlilik sıkıntısı neyle sonuclanacak

rica etsem bakar misin banada ?? zor günler yasiyorum ...askla ilgili deil ama genel olarak istiyorum evliligim ve haytimla ilgili ...bir kac planim var gerceklesip gerceklesmeyecegiyle ilgili ?? cokk mutlu olurum ...tesekkürlerr simdiden

canım bana da bakar mısın 2 faldan da beyaz tenli kahverengi gözlüyüm saçlarım kahverenginden 1-2 ton kapalı sevdiğim biri var ona kavuşup evlenecek miyim bu konuya bakarsan sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

Bende müsaitseniz katina falı rica edebilir miyim çok merak ediyorum da benim göz rengim kahverengi , orginal saç rengimde koyu kestane ama şimdi platin balyaj , ten rengimde açık buğday , temel konu aşk :106: tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…