- 11 Şubat 2013
- 132
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz
Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.
Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.
Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.
Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.
İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor
Katina ve tarot falı bakıyorum.
Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.
Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.
2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)
merhaba tatlım banada kart seçer misin siyah göz, siyah saç ,esmerim yani bugdayla esmer ten arası tatlımKızlar merhaba ve hoşgeldiniz
Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.
Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.
Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.
Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.
Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.
Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz
Perihan hanım, gidip taa 2014 konusuna bile yazmışsınız. Reklam yapma azminize hayran kaldım doğrusu.Kızlar bende fal baktırmayı severim bir bayan var müthiş bakıyor Adı perihan yurt dışına gidiyor sürekli su falına bakıyoır baktırmanızı tavsiye ederim telefonu