Fal baktırmak isteyenler :))

Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz:KK3:

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor :KK1:

Katina ve tarot falı bakıyorum.

Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.

Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)

:KK16::KK16:

merhaba kahve rengi saçı kahve rengi gözüyüm her iki falımada bakarsanız sevinirim aşk evlilik okul şimdiden teşekkürler:)

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

merhaba tatlım banada kart seçer misin :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: siyah göz, siyah saç ,esmerim yani bugdayla esmer ten arası tatlım :KK9::KK9::KK9::KK9:

banada bakarmısn lütfenn? katina falı istiyorum kahverengi gözlüyüm bugday tenli saçım kumral. nişanlımla ayrıldım burcum ikizler

Slm banada bakmani isterim..ad soyad falan gerekmiyordur herhalde..konu ben hedeflerime ulasacakmiyim..esimle iliskimiz iyi surecekmi

Eğer öneriniz hala gecerliyse rica etsem benim için de Fal bakarmisiniz Saç rengi Siyah göz rengi Siyah ten rengi Açık ten genel olarak esmerim :)) Zamanımızi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bana da bakar misin evliyim eşimin bana olan aski nazil ela gözlü buğday tenli kestane rengi sacim katina ve tarot bakarsan çok sevinirim

Rica etsem evlilik hayatima bakar misin esinle aram kötü bu aralar içim sikiliyor gelecek de bizi ne bekliyor koyuvjwstane sacim ela gözlü buğday tenliyim.

Kızlar bende fal baktırmayı severim bir bayan var müthiş bakıyor Adı perihan yurt dışına gidiyor sürekli su falına bakıyoır baktırmanızı tavsiye ederim telefonu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende fal baktırmayı severim bir bayan var müthiş bakıyor Adı perihan yurt dışına gidiyor sürekli su falına bakıyoır baktırmanızı tavsiye ederim telefonu
Perihan hanım, gidip taa 2014 konusuna bile yazmışsınız. Reklam yapma azminize hayran kaldım doğrusu.
Neyse
Mune Mune birazdan uçuracak sizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
adım perihan değil öncelik ile reklammı tüp bebektemi reklam arkadasım yeni üyeyim yazıları okuyorum ayrıca kim banlarsa sorun da değil ben sevdiğim konularda geziniyorum arkadaşım
you understand me

X