Fal baktırmak isteyenler :))

canım geçmiş olsun babaannene, girmemiştim hiç buraya bilmiyordum. :26:
müsait olduğun bir zamanda bana katina bakar mısın kızıl saçlı beyaz tenli ela gözlüyüm,
ilişkim bitti mi yoksa barışma var mı merak ediyorum.

hepimiz dua ettik. Allahın yardımıyla da kurtuldu babannen. bundan sonra da doktorları yardımıyla ve de sizin sevginizle düzelecek inşallah.
tekrar geçmiş olsun.

"çok iyi kalplisiniz. gerçekten de samimiyetimle söylüyorum. fal bakanlar hep nazlanırlar. sen kendiliğinden talip oldun. ben de baktırmak istiyorum.
koyu kahve saç
buğday ten
kahverengi göz.
boşandım bir süre önce. bir süredir ilgilendiğim birisi var ama platonik. aynı sektördeyiz.
ne olacak benim halim?"
diye yazmıştım. sanırım 39, sayfadaydı.vizelerin bitince bana bakar mısın?
başarılar dilerim.

bende baktırmak istiyorum tarot konu sölemem gerekıyorsa aıle içi sorunlar diyebilirim durumum ne olacak eşimle hep kavga ediyoruz ..

Benim içinde bakarmısın canım
Saç rengim açık kahve göz rengim kahve buğday tenliyim boy:170
aşk varmı yakınlarda bakrsan sevinirim:)) lütfennnnn

Merhaba bende baktırmak isterim. Ben aşk meşk için değil bir hırsızlık olayı için baktırmak istiyorum.
pazartesi öğlen ile çarşamba öğlen arası hangi gün saat bilemiyorum cüzdanımda yüklü miktarda para vardı.
Bir kısmı alınmış bir kısmı duruyor. işyerinde saydım para tamdı pazartesi. o günden sonra hiç kullanmadım. çarşamda para yatırmam gerekti baktım iki ayrı gözden ayrı ayrı alınmış.
Çıldırmak üzereyim işyerinde kamera yok polis bişey yapamam dedi. bir yol gösterin.
kahverengi gözlüyüm. ela gözlüyüm kumralım.yeterli mi bu bilgiler..
tşek.

merhaba ben balık burcu kadınıyım , tahminlerim beni genelde pek yanıltmaz , hem tarot , hemde katina falı baktırmak istiyorum , özelliklerim siyah saçlı ,siyah gözlü , bugday tenli yim ,
şimdiden çok tyeşekkürler...
sevgilerimle.....

Çok geçmiş olsun canımm
Bana da Katina bakarmısın
Beyaz tenliyim
koyu kahve saç
kahverengi gözlüyüm
ilişkimin geleceğini merak ediyorum?
çok teşekkür ederim

slm tatlım geçmiş olsun, rica etsem katina açar mısın bana saçlarım ve gözlerim kahve, tenim beyaz aklımda cevaplayamadığım sorularım var özel hayatımla ilgili , sevgilim var ama onunla alakalı değil soğudum ilişkiden hatta çıkmazda gibiyim duygusal açıdan, içimde beslediğim düşünceler için katina istiyorum tatlım

Öncelikle geçmil olsun canim . bende baktırmak istiyorum
Bana da baktırırmısın
kumral tenliyim
siyah saç
kahverengi gözlüyüm
ne zaman nişanlanacağım . nasıl birisi .:)

Canim bende baktirmak isterim uygun olursa :)
beyaz tenli
sarisinim
kahverengi gozluyum
sevgilimle gelecegimiz nebileyim sevgilimle ikimize baktirmak istiyorum:)

banada katina falı bakarmısınız
ten rengim kumral,göz rengim koyu kahverengi,doğal saç rengimde kahverengidir..
bir ilişkim var ama bu ilişkimden pek umutlu değilim aşk hayatımda bir değişiklik olacakmı diye merak ediyorum..şimdiden teşekkür ederim :)

acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun.banada tarot bakar mısın?üniversite okuyorum bölümde pek mutlu değilim nasıl olacak?

ankarada gitmediğim falcı kalmadı netten de baktırıyorum ama hala duramıyorum canım bana da bakarsan çok sevinirim katina..kahve saçlı kahve gözlü beyaz tenliyim,aslan burcuyum.
ay aynen bende nerde kim bulursam bakdırdım ya acayip bi alışkanlık oluyo şimdi nerde kim var hanği şehirde napıyo hepsini biliyorum medyumlara kadar kim nedir bıkmıyo insan bir takıntı oluşduruyo insana işimiz fallara kalmış yane:)) su falı bakan varmı onu duydum birde onu arasdırıyorum bi ona bakdırmadım:))

kahverengi saçlı koyu kahverengi gözlüyüm ve de kumralla esmer arası bişiyim nası oluyosa artık :)
benim aklıma takılı tek bi soru var aslında onu çok merak ediyorum

merhaba canim benimde artik bozulmaktan maymuna dönusmus bir iliskim var daha dogrusu hirsimve sevgim birbiiyle savasiyor beyaz tenliyim gozlerim ela brcum oglak..oda bugday tenli yesi gozlu burcu aslan katina veya tarot bakaraan cok sevinirim sorumda bu yil evlilikle ilgii bir adim atabilecekmiyiz.. simdiden tesekurler isteren bende sana kahve bakabilirim canim :)

Merhaba, benim bugday tenliyim, kahverengi gozlerim var ve saclarimda kahverengi ne kadar kasik i tipmissim benimde bi sevgilim var aceba gelecegimiz nasil yorumlarsaniz cok mutlu olurum, tesekkur ederm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…